2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    235
Yoo benim aldığımın tablosu bu şekilde. Ben de normal tulum yerine alt üst zıbın giydiriyorum uyku tulumu giydirdiğimde
Yani ben büyük kızıma 1 tog giydirip içinde sadece atleti oluyor, küçüğe de 0,5 içine uzun kollu tulum giydiriyorum. Ondan öyle düşündüm ama bebeklerde farklı olabilir ya da uyku tulumuna göre farklılık gösterebilir

Yoo benim aldığımın tablosu bu şekilde. Ben de normal tulum yerine alt üst zıbın giydiriyorum uyku tulumu giydirdiğimde
Kıyafetlerin üstünde de degerleer yazıyo ince tulum kalın tulum falanmı dio acaba nerden bilcez biz evdeki kıayefetin derecesini ki 😁 değişik bi tabloymuş baya

benim de aklıma gelen tek şey bebeği evde terletip üşütmüş olmak. çünkü babası sıcaklık konusunda çok pimpirikli. haberim bile olmadan kombiyi yükseltiyor ev cayır cayır yanıyor 🙄 iki gün önce bir baktım yattığı yerde terlemiş yavrum. belki de o zaman üşüttü, teri üstünde soğudu filan 😓 buhar verdim akşam ama bi değişiklik yok şu an. öksürüğü artıyor sanki
Bizim de öyle babamız aynısını yapıyor bana bile sıcak basıyor. Yarın ben doktora götüreceğim içim rahat etmiyor

Kıyafetlerin üstünde de degerleer yazıyo ince tulum kalın tulum falanmı dio acaba nerden bilcez biz evdeki kıayefetin derecesini ki 😁 değişik bi tabloymuş baya
Ya standart aslında, çoğu uyku tulumunda aynı, bazı zıbınlar normale göre kalın veya çok ince oluyo onlar elle anlaşılır zaten

Bizim de öyle babamız aynısını yapıyor bana bile sıcak basıyor. Yarın ben doktora götüreceğim içim rahat etmiyor
götür bakalım ne dicek canım. biz şu an idare ediyoruz sanırım. çocuğu dışarı çıkarıp iyice üşütmek istemedim 😬 sırtını dinliyorum bi hırıltı gelmiyor. buhar iyi geldi sanırım, bugün öksürüğü biraz daha güçlendi ve balgam atacak gibi oldu. balgam atması iyi olur gibi sanki. çünkü yetişkinlerde öyle oluyor genelde balgam atmaya başladıktan sonra iyileşiyor. inşallah geçer bir an önce ya çok canım sıkılıyor 😔

Kızlar selam bayadır giremiyorum size bir sorum olacak, bebeğime anne sütüne ek olarak mama da veriyorum şimdiye dek hipp organic combiotic kullandım memnundum da, fakat son günlerde kusması çok fazlalaştı acaba başka mama da denesem mi diyorum, öneriniz var mı? Sma , golden goat, aptamil vs napcam bilemdim

Kızlar selam bayadır giremiyorum size bir sorum olacak, bebeğime anne sütüne ek olarak mama da veriyorum şimdiye dek hipp organic combiotic kullandım memnundum da, fakat son günlerde kusması çok fazlalaştı acaba başka mama da denesem mi diyorum, öneriniz var mı? Sma , golden goat, aptamil vs napcam bilemdim
Fazla geldiği için kusuyo olabilir mi?

Mama fazla geldiği için kusuyordur bence de. Biz sma comfort, hipp ve golden goat denedik hepsi aynı gibi. İçerik olarak üçü de temiz. Aptamil çok şekerli bildiğim kadarıyla. Şimdi günde bi kere 90 cc golden goat bi kere de sma veriyoruz

Mama fazla geldiği için kusuyordur bence de. Biz sma comfort, hipp ve golden goat denedik hepsi aynı gibi. İçerik olarak üçü de temiz. Aptamil çok şekerli bildiğim kadarıyla. Şimdi günde bi kere 90 cc golden goat bi kere de sma veriyoruz
Aa öhle karığık verilebiliyor mu canım doktora da danıştın mı? Bir de mamaların görsellerini atabilir misin, sanırım bazılarında farklı serileri de varmış

Kızlar bezlerden konuşurken, biz Sleepy Bio Natural kullanıyorduk. Yeni siparişi vermiştim, gelen ürün sanki daha ince, hışır hışır ve ıslaklık göstergesi filan yukarda. Satıcı da Sleepydi. Trendyolda ve HappyKids forumda yaşayan olmuş ama ben satıcı farklıdır diye düşünmüştüm. Böyle bi fark gören oldu mu?
Aynısını yaşadım. Bez çok kötü sürekli taşırdı o yüzden kullanamadım mağazadan yeniden almak zorunda kaldım. Trendyoldan gelen aşırı kötü.

Tamam işte her seferinde fazla beslendiği için kusuyo olabilir fışkırır tarzda bir kusmaysa reflüdür ama

Tamam işte her seferinde fazla beslendiği için kusuyo olabilir fışkırır tarzda bir kusmaysa reflüdür ama
Fışkırma değil normal böyle süzülerek kusuyor ama fazla beslenme olduğunu da düşünmüyorum emin değilim ama.. doktorun söylediği ölçülerde yapıyoruz ve zaten o çok doyarsa kendi bırakıyor. Bilemedim. Belki de dönemsel bilmiyorum ama farklı bi mama da denesem mi diye düşündüm . Veya anne sütü mü gaz yapıyor kusturuyor onu da bilemiyorum

Fışkırma değil normal böyle süzülerek kusuyor ama fazla beslenme olduğunu da düşünmüyorum emin değilim ama.. doktorun söylediği ölçülerde yapıyoruz ve zaten o çok doyarsa kendi bırakıyor. Bilemedim. Belki de dönemsel bilmiyorum ama farklı bi mama da denesem mi diye düşündüm . Veya anne sütü mü gaz yapıyor kusturuyor onu da bilemiyorum
Yok canım değiştirme hiç o zaman sızma süt kesiği şeklinde kusmalar normal benim bebe sadece anne sütü alıyo ama günde 5 6 kere çıkartıyo öyle

Aa öhle karığık verilebiliyor mu canım doktora da danıştın mı? Bir de mamaların görsellerini atabilir misin, sanırım bazılarında farklı serileri de varmış
Evet bi sakıncası yokmuş zaten çok az veriyorum. Hipp sizinki, sma comfort olan, golden goat da tek çeşit

X