2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    331
Kızlar primanin tanesi kac tl olursa uygun? Sanirim gece kullanmak icin prima alicam artik.Her gece tasma olunca napicami bilemedim

Aranizda bebek arabasinda footmuff kullanan var mi?Bunun icinde nasil giydirmek gerekiyor bebekleri
Bizim arabanın vardı. Astronotunu giydiriyorum bebek arabasına öyle oturuyor üzerine battaniye örtüp footmuffu takıyorum arabaya. Ama dışarda uzun gezeceksek ve soğuksa yoksa sıcak oluyor ama sen Ankaradasın soğuktur

Kızlar selam herkese.Bugün 1 yaş aşısını olduk o kadar hareketli ki buz koyamadım hiç bacaklarına. Bu arada En son 9.ayda kilomuz ölçülmüştü 9.750 çıkmıstı bugun 10.500 olmuş.normal persentilde dedi ama bana çok az geldi 3 ayda 750 gram.Sizin bebeklerinizinki nasıl çocuk doktoruna götürmedim.boyumuz iyi uzamıs 77cm olmuş.

Biz bunu kullanıyoruz günden güne değişsede genelde bundan 1.5 tane bitiriyor. 300 ml ölçüsü
Bunu çekmeyi nasıl öğrenmeleri gerekiyor
Bu tarz bir suluk var evde çekmeyi bilmiyor diye kullanmıyırum çay bardağında içiriyorum genelde
Bide püskürtme huyu var su içmeye başladığından beri püskürtüyor

Ben önce kendim içrrek gösterdim sonra ablası gösterdi ama bizim oğlan oyun yaptı köpükçüklrr çıksrmaya çalıştı:) sonra pipeti suya batırıp ağzına verdim tekrar gösterdim hüpp diye çekersen su gelir bak böyle yspıcaksın dedim 2 günde alıştı.

Bence 9. Ay sonrası ayda 250 gr çok normal çok hareketlendiler çünkü. Bizimkide öyle alıyo hatta arada hasta olup 100-200 grda verebiliyo

Deneyeyim bende ama gel git al ver den bile anlamıyor hiçbişeyden anlamıyor bizimkisi hiçbişeyin adınıda bilmiyor henüz gol diyor neye dediğininde farkında değil

Benim bebegimde 9-12 ay arasinda 700 gr almis,beklenen bu kadar zaten bu aylarda hareketten dolayiYurume ile birlikte daha da azalacak hatta.Zaten doktorunuz da demistir 1.yas hedefi dogum kilosunun 3 katina cikmak.Bu civarlarda 1.yasa girdiyseniz yeterli,hic endiselenecek bi durum yok

Ben asiri kalin bi footmuff almisim,astronotla icine koysak piser diye dusunuyorum
Ev kiyafetiyor cikardim bugun onda da boynu yuzu kulaklari usumus gibi geldi

Deneyeyim bende ama gel git al ver den bile anlamıyor hiçbişeyden anlamıyor bizimkisi hiçbişeyin adınıda bilmiyor henüz gol diyor neye dediğininde farkında değil
Onun teknigi var pipetin tek ucunu kapatip pit pit ile icine su cekip bebegin agzina damlatiyorsun,pipetin icinden su geldigini anlamasi icinSonra eline ver bol bol cozer ,alisir hic merak etme…

Aranizda bebek arabasinda footmuff kullanan var mi?Bunun icinde nasil giydirmek gerekiyor bebekleri
Ben stokke kullanıyorum. Günlük evde giydiği kıyafeti giydiriyorum. Onun içinden alırken hemen mont bere takıyorum hooopp kucağıma. Ama sergi falan geziyorsak bi girip bi çıkacaksa önü açık montla duruyor.

Kızlar 1 sene dolunca benim doğum doktoru kontrole gel demişti. Aranızda giden var mı? Haftaya gitmek için randevu aldım sormam gereken bir şey var mı acaba?

Kızlar 1 sene dolunca benim doğum doktoru kontrole gel demişti. Aranızda giden var mı? Haftaya gitmek için randevu aldım sormam gereken bir şey var mı acaba?
Benden simir ve hpv testi aldi. 2 aya yakin sonra sonuc icin gittim temiz cikti sukur. Yumurtalarin iyi dedi. Ama vajinal enfeksiyonla ugrasiyorum su ara once ilac verdi. Gecmedi sonra igne verdi. Son igneyi ve son 3 fitili kullanamadim. Yarin gidecegim bakalim ne diyecek.

Ben asiri kalin bi footmuff almisim,astronotla icine koysak piser diye dusunuyorum
Ev kiyafetiyor cikardim bugun onda da boynu yuzu kulaklari usumus gibi geldi
Seninki o zaman sadece ayak kısımlı değil komple onlar mont yerine geçiyor. Benimki ayak kısımlı bebek arabasının barına sabitleniyor. Bi tane şapka modeli var öyle giydirirsen boynunu, kulaklarını tutar.

Eklentiler

• IMG_3050.png
    142,1 KB · Görüntüleme: 12
  • IMG_3051.png
    452,2 KB · Görüntüleme: 12
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…