- 2 Ağustos 2021
- 5.572
- 5.318
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #82.141
Munchkin pipetli.Hic olcmuyorum ya ben istedikce aliyor iciyorKızlar suluk ne kullanıyorsunuz ve bebişler günlük ne kadar su içiyor
Bizim arabanın vardı. Astronotunu giydiriyorum bebek arabasına öyle oturuyor üzerine battaniye örtüp footmuffu takıyorum arabaya. Ama dışarda uzun gezeceksek ve soğuksa yoksa sıcak oluyor ama sen Ankaradasın soğukturAranizda bebek arabasinda footmuff kullanan var mi?Bunun icinde nasil giydirmek gerekiyor bebekleri
Bunu çekmeyi nasıl öğrenmeleri gerekiyorBiz bunu kullanıyoruz günden güne değişsede genelde bundan 1.5 tane bitiriyor. 300 ml ölçüsü
Ben önce kendim içrrek gösterdim sonra ablası gösterdi ama bizim oğlan oyun yaptı köpükçüklrr çıksrmaya çalıştı:) sonra pipeti suya batırıp ağzına verdim tekrar gösterdim hüpp diye çekersen su gelir bak böyle yspıcaksın dedim 2 günde alıştı.Bunu çekmeyi nasıl öğrenmeleri gerekiyor
Bu tarz bir suluk var evde çekmeyi bilmiyor diye kullanmıyırum çay bardağında içiriyorum genelde
Bide püskürtme huyu varsu içmeye başladığından beri püskürtüyor
Bence 9. Ay sonrası ayda 250 gr çok normal çok hareketlendiler çünkü. Bizimkide öyle alıyo hatta arada hasta olup 100-200 grda verebiliyoKızlar selam herkese.Bugün 1 yaş aşısını olduk o kadar hareketli ki buz koyamadım hiç bacaklarına. Bu arada En son 9.ayda kilomuz ölçülmüştü 9.750 çıkmıstı bugun 10.500 olmuş.normal persentilde dedi ama bana çok az geldi 3 ayda 750 gram.Sizin bebeklerinizinki nasıl çocuk doktoruna götürmedim.boyumuz iyi uzamıs 77cm olmuş.
Deneyeyim bende ama gel git al ver den bile anlamıyor hiçbişeyden anlamıyor bizimkisi hiçbişeyin adınıda bilmiyor henüz gol diyor neye dediğininde farkında değilBen önce kendim içrrek gösterdim sonra ablası gösterdi ama bizim oğlan oyun yaptı köpükçüklrr çıksrmaya çalıştı:) sonra pipeti suya batırıp ağzına verdim tekrar gösterdim hüpp diye çekersen su gelir bak böyle yspıcaksın dedim 2 günde alıştı.
Benim bebegimde 9-12 ay arasinda 700 gr almis,beklenen bu kadar zaten bu aylarda hareketten dolayiKızlar selam herkese.Bugün 1 yaş aşısını olduk o kadar hareketli ki buz koyamadım hiç bacaklarına. Bu arada En son 9.ayda kilomuz ölçülmüştü 9.750 çıkmıstı bugun 10.500 olmuş.normal persentilde dedi ama bana çok az geldi 3 ayda 750 gram.Sizin bebeklerinizinki nasıl çocuk doktoruna götürmedim.boyumuz iyi uzamıs 77cm olmuş.
Ben asiri kalin bi footmuff almisim,astronotla icine koysak piser diye dusunuyorumBizim arabanın vardı. Astronotunu giydiriyorum bebek arabasına öyle oturuyor üzerine battaniye örtüp footmuffu takıyorum arabaya. Ama dışarda uzun gezeceksek ve soğuksa yoksa sıcak oluyor ama sen Ankaradasın soğuktur
Onun teknigi var pipetin tek ucunu kapatip pit pit ile icine su cekip bebegin agzina damlatiyorsun,pipetin icinden su geldigini anlamasi icinDeneyeyim bende ama gel git al ver den bile anlamıyor hiçbişeyden anlamıyor bizimkisi hiçbişeyin adınıda bilmiyor henüz gol diyor neye dediğininde farkında değil
Teşekkürler canım siparişi verdik yarın gelirmiş. SağolssınYaklaşık 3-4 aydır kullanıyorum hiç koku yapmadı henüz. Akıtmada yapmıyor kapağı kapalı olunca
Ben stokke kullanıyorum. Günlük evde giydiği kıyafeti giydiriyorum. Onun içinden alırken hemen mont bere takıyorum hooopp kucağıma. Ama sergi falan geziyorsak bi girip bi çıkacaksa önü açık montla duruyor.Aranizda bebek arabasinda footmuff kullanan var mi?Bunun icinde nasil giydirmek gerekiyor bebekleri
Trendyoldan tanesi 11-12 lira gibiye aldım ben. Onda da çıkıyor ama her gece değil.Kızlar primanin tanesi kac tl olursa uygun? Sanirim gece kullanmak icin prima alicam artik.Her gece tasma olunca napicami bilemedim
Benden simir ve hpv testi aldi. 2 aya yakin sonra sonuc icin gittim temiz cikti sukur. Yumurtalarin iyi dedi. Ama vajinal enfeksiyonla ugrasiyorum su ara once ilac verdi. Gecmedi sonra igne verdi. Son igneyi ve son 3 fitili kullanamadim. Yarin gidecegim bakalim ne diyecek.Kızlar 1 sene dolunca benim doğum doktoru kontrole gel demişti. Aranızda giden var mı? Haftaya gitmek için randevu aldım sormam gereken bir şey var mı acaba?
Onda da mi.4 numara kullaniyorsun?Trendyoldan tanesi 11-12 lira gibiye aldım ben. Onda da çıkıyor ama her gece değil.
Seninki o zaman sadece ayak kısımlı değil komple onlar mont yerine geçiyor. Benimki ayak kısımlı bebek arabasının barına sabitleniyor. Bi tane şapka modeli var öyle giydirirsen boynunu, kulaklarını tutar.Ben asiri kalin bi footmuff almisim,astronotla icine koysak piser diye dusunuyorum
Ev kiyafetiyor cikardim bugun onda da boynu yuzu kulaklari usumus gibi geldi
Trendyoldan tanesi 11-12 lira gibiye aldım ben. Onda da çıkıyor ama her gece değil.
Migrosta ara ara indirime giriyor o zaman stokluyorum. 2. Si %50 yapıyorlar. Burda haber vermişlerdi indirim var diye öyle koşmuştum migrosa.Onda da mi.4 numara kullaniyorsun?