-
- Konu Sahibi sunshine__
- #82.241
Biz 2 kez uzun yolculuk yaptık bebeğim 8 aylıkken özellikle bayağı uzun bir yolculuk 25 saat arabaylaBen size bir şey soracağım. Özellikle bebekle uzun yol yapanlar cevaplarsa çok sevinirim. Eylul ayına tatil rezervasyonu yapmayı düşünüyoruz. Lakin neyle gideceğimiz konusunda kararsızım. Kendi arabamızla gitsek 12-13 saatlik yol. Çocuk o kadar yolda durur mu, bilmiyorum. Normalde arabaya bindiği gibi uyur. Ama o kadar uzun yolu kestiremiyorum. Aksam 9 da, onun da uyku saatinde yola çıksak diyorum. Sabaha kadar uyuyor o zaten. Ama yol uzun ya, kalkar mı, huysuzluk yapar mı ? Ucakla gidelim desem hem kendi aracınla gitmeye göre 2 kat daha maliyetli olacak. Hem de gittiğim yerde araç kiralamam gerekecek. Ama 1.5 saatte de varış… ne dersiniz hangisi daha doğru olur ?
Uçakla da rahat, bebeğin sosyalse yanında birileri olduğundan arada bebekle sohbet edince hoşuna gidiyor… öyle öyle uçak yolcukuguda geçiyorBiz araba yolculuğu yapıyoruz 2-3 ayda bir en geç yolumuz 12 saat sürüyor daha fazla sürüyor hatta bu mola verilmemiş vs hali
Burdaki arkadaşlarımız genelde bebek için gece yolculuk yapıyor rahat ediyorlarmış biz hep gündüz yaptık ara ara huysuzlansada akıllı durmaya çalışıyor yavrum arada uyuyor arada uyanıyor 10 günlükten beridir yollarda sürünüyor çocuğum tabi ilk zamanlar daha kolaydı gidip gelmek uçak ile deneme yapmadık onu kestiremiyorum keşke hiç yolculuk yapmasak
kullanmıyorum ama 2. Çok şık ve üç katı pahalıKızlar cok alakasiz bir soru sorucam ama kararsiz kaldim.belki kullanan vardir aranizda.silikon kaşik seti alicam.hangisini almaliyim?
n11'den Salvatore 10 Parça Spatula Set Vanilya seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
Evet cok şık ama icerik azSen
kullanmıyorum ama 2. Çok şık ve üç katı pahalı
Bende indirimli görünüyor 2. Fiyatı 330 tl. Bella maison ürünleri gerçekten güzel uzun süredir nevresim takımlarını Ordan alıyorum. Tabakları da favorim.Sen
kullanmıyorum ama 2. Çok şık ve üç katı pahalı
Ay tek büyütüyorum ya, çok zor geliyor bana. Buna zor bakıyorumDaha 25 yasindaysan ikeride belki istersin bebeğinin bebekligini özleyinceben 30 altı olsaydım kesin bi tane daha bebis isterdim ama 37 olarak bende kapattım bebek defterini bi tane var o da sağlıkla büyüsün başka bir şey istemiyorum, içimden bir kız bebek olsa desem de arada
Ben hep öyle çıkarım. Arabada hep halihazırda bir keçe çantam vardır. Oyuncaklar, su, bez, ıslak mendil, yedek kıyafetler olan. Evden çıkarken de şu kucuk sırt cantaları varya isimli cocuk cantaları. Onlardan var bir tane. Ona da gene 1 bez,mama, termos, kimlikler, kartlar alırım öyle çıkarım. Çok gerektiği olmadı oyuncakların da ama gene hep aldım yani… ben de öyle yapacağım artıkın. Aralarda molalarla idare edeceğiz. İnşallah kolaylıkla geçer. BakalımBiz 2 kez uzun yolculuk yaptık bebeğim 8 aylıkken özellikle bayağı uzun bir yolculuk 25 saat arabaylaaslında ortada bi yerde otelde kalmak vardı planimizda ama babam ve eşim iki şoför geldik valla Türkiye’ye… bebeğim huysuzluk yapmadı, çok mola verdik 3-4 saatte bir bazen 2-3 saatte bir, uyuduğu zaman hiç durmadık, planlı programlı çıktık yani maması, suyu, oyuncağı… Gayet iyi geçmişti… bir kere de 8 saatlik yine araba yolculugu yaptık o daha hızlı geçti yine iyiydi yani aslında iyi organize olursanız ve bebeğin konforu hakiminden iyi hazırlanırsan iyi geçer diye düşünüyorum…
Pişik için hamazinc önermiştiniz çok iyi geldi ama kullanmayı bırakınca geri pişik oluyor 3.haftamız nerdeyse hiç geçmedi bi türlü bezinde değişiklik yapmadım yediği bişey yapıyor olabilir mi ya
Bizdede bir aydır pişik var demiştim ben yıkayamıyordum sürekli çok soğuk olduğu için iki gün önce yaralar ilerlemeye başlayınca kantaron yağı kullandım şimdi çok daha iyi oldu inşallah tamamen geçer elinizde varsa kullanabilirsiniz ben doğum dikişlerimede kantaron kullanmıştım çabucak iyileşmiştimCanım benim oğlum 7 aylıktan beri poposunda pişik görmediğim kızarıksız tek bir günü yok. Doktora söylüyorum normal diyor bende yumurtadan şüpheleniyorum ama kesmiyorum bi süre kestim aslında ama anlayamıyorum hep kızaırk her an. Bi arkadaşım weleda markasının pişik kremini önerdi. Bu arada denemediğim hiçbir krem yok. Ara ara sivilceleniyor o dönem travazol kullanıyoruz o geçiyor ama kızarık devam. Weleda yı da 3 gündür sürüyorum gerçekten etkili gibi geldi ama tamamen geçirdi diyemem. Gün içimde kızarıklık yoktu mesela bugün ama nerdeyse her bez değişiminde sürdüm ama yarın olur muhtemelen biz pişikle yaşamaya alıştık
Ben yedi aydır çatı ağrısıyla mücadele ediyorum ama hamileliktenbenimki seninki neden bilemiyorumKızlar bir kaç gündür akşamları artan çatı ağrısı gibi bir ağrı var. Aranızda yaşayan oldu mu
İkiside güzel duruyor oyğzden hangisi daha kaliteliyse onu tercih edebilirsinKızlar cok alakasiz bir soru sorucam ama kararsiz kaldim.belki kullanan vardir aranizda.silikon kaşik seti alicam.hangisini almaliyim?
n11'den Salvatore 10 Parça Spatula Set Vanilya seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
Ben de ya üşüttüm ta havuzdan mikrop kaptım daha çok üşütme gibiBen yedi aydır çatı ağrısıyla mücadele ediyorum ama hamileliktenbenimki seninki neden bilemiyorumsoğukta kalmış olabilir misin normal zamanda hiç yaşamafım bu ağrıyı şimdi geceleri yine bacaklarımı kıpırdatamayacak hale geldim
37 olunca bir daha konusuruz bunuAy tek büyütüyorum ya, çok zor geliyor bana. Buna zor bakıyorumfikrim değişir mi sonradan bilemiyorum tabi insanın her yeni senede, başka başka düşünceleri oluyor ama düşüncem değişmezse zor yanii 37 de cok ileri bir yaş değil ki aslında. Gene sen bilirsin tabiki de. Öyle aman aman bir yaş da değil yani
Geçer böyle planlı programlı çıkarsan canımBen hep öyle çıkarım. Arabada hep halihazırda bir keçe çantam vardır. Oyuncaklar, su, bez, ıslak mendil, yedek kıyafetler olan. Evden çıkarken de şu kucuk sırt cantaları varya isimli cocuk cantaları. Onlardan var bir tane. Ona da gene 1 bez,mama, termos, kimlikler, kartlar alırım öyle çıkarım. Çok gerektiği olmadı oyuncakların da ama gene hep aldım yani… ben de öyle yapacağım artıkın. Aralarda molalarla idare edeceğiz. İnşallah kolaylıkla geçer. Bakalım
Vanish oxy Canim, lekelenince hemen suda bekletiyprum vanishle sonra yikiyorum 60 derecedeBebeklerin lekelenen elbiseleri için ne kullanıyorsunuz? Ben ne yaptıysam çıkmıyo
Ay inşallahGeçer böyle planlı programlı çıkarsan canım
My rabbit.trendyoldan alıyorum yüzde doksan çıkarıyor lekeleriBebeklerin lekelenen elbiseleri için ne kullanıyorsunuz? Ben ne yaptıysam çıkmıyor