2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    331
Biz 2 kez uzun yolculuk yaptık bebeğim 8 aylıkken özellikle bayağı uzun bir yolculuk 25 saat arabayla aslında ortada bi yerde otelde kalmak vardı planimizda ama babam ve eşim iki şoför geldik valla Türkiye’ye… bebeğim huysuzluk yapmadı, çok mola verdik 3-4 saatte bir bazen 2-3 saatte bir, uyuduğu zaman hiç durmadık, planlı programlı çıktık yani maması, suyu, oyuncağı… Gayet iyi geçmişti… bir kere de 8 saatlik yine araba yolculugu yaptık o daha hızlı geçti yine iyiydi yani aslında iyi organize olursanız ve bebeğin konforu hakiminden iyi hazırlanırsan iyi geçer diye düşünüyorum…

Uçakla da rahat, bebeğin sosyalse yanında birileri olduğundan arada bebekle sohbet edince hoşuna gidiyor… öyle öyle uçak yolcukuguda geçiyor ben uçağa binmeden altını değişiyorum bir de iniş ve kalkışta mama ya da su vs veriyorum kulaklara acımasın diye

Ay tek büyütüyorum ya, çok zor geliyor bana. Buna zor bakıyorum fikrim değişir mi sonradan bilemiyorum tabi insanın her yeni senede, başka başka düşünceleri oluyor ama düşüncem değişmezse zor yanii 37 de cok ileri bir yaş değil ki aslında. Gene sen bilirsin tabiki de. Öyle aman aman bir yaş da değil yani

Ben hep öyle çıkarım. Arabada hep halihazırda bir keçe çantam vardır. Oyuncaklar, su, bez, ıslak mendil, yedek kıyafetler olan. Evden çıkarken de şu kucuk sırt cantaları varya isimli cocuk cantaları. Onlardan var bir tane. Ona da gene 1 bez,mama, termos, kimlikler, kartlar alırım öyle çıkarım. Çok gerektiği olmadı oyuncakların da ama gene hep aldım yani… ben de öyle yapacağım artıkın. Aralarda molalarla idare edeceğiz. İnşallah kolaylıkla geçer. Bakalım

Bizdede bir aydır pişik var demiştim ben yıkayamıyordum sürekli çok soğuk olduğu için iki gün önce yaralar ilerlemeye başlayınca kantaron yağı kullandım şimdi çok daha iyi oldu inşallah tamamen geçer elinizde varsa kullanabilirsiniz ben doğum dikişlerimede kantaron kullanmıştım çabucak iyileşmiştim

Kızlar bir kaç gündür akşamları artan çatı ağrısı gibi bir ağrı var. Aranızda yaşayan oldu mu
Ben yedi aydır çatı ağrısıyla mücadele ediyorum ama hamileliktenbenimki seninki neden bilemiyorum soğukta kalmış olabilir misin normal zamanda hiç yaşamafım bu ağrıyı şimdi geceleri yine bacaklarımı kıpırdatamayacak hale geldim

İkiside güzel duruyor oyğzden hangisi daha kaliteliyse onu tercih edebilirsin

Ben de ya üşüttüm ta havuzdan mikrop kaptım daha çok üşütme gibi

37 olunca bir daha konusuruz bunu her yerin ağrıyo

Geçer böyle planlı programlı çıkarsan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…