- 8 Şubat 2020
- 1.116
- 1.156
- 33
Ben de gıcık oluyorumBaşkası bebeğinizi annem annecim diye sevdiği zaman rahatsız oluyo musunuz ben mi anormalim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de gıcık oluyorumBaşkası bebeğinizi annem annecim diye sevdiği zaman rahatsız oluyo musunuz ben mi anormalim?
Gece peki sorun oluyor mu uyumasında canım ?Dün ki konuşmaları okurken gördüm de sonuna gelince kimdi hatırlayamadım ama benim kızımda gündüz 2-3 saat kesintisiz uykusu oluyor bazen ben hiç sorun olarak görmedim bilmiyorum düşünmemmi gerekiyordu şuan arsda kaldım her uykusu en az 40 dk oluyor genelde uyanık kalma süresi de en fazla 1.30 - 2 saat sonra yine uyumuş oluyor.
Sabah mesela 10 da uyanıyorsa mutlaka 1 saat sonra yine uyumuş oluyor bu her gün aynı artık gündüz de öyle genelde 1 saatten sonra uyku moduna geçiyor yine
Her gün yarım saat 15 Dk öne çekerek yapabilirsiniz kızlar ben öyle erkene çektimAy bana da oyle geliyo yaa sanki babasıyla vakit gecirmek istiyo gibi. Cünkü eşim gelince bazen beni unutuyo gibi. Hep ona bakıyo laf atıyo acıkınca aklına geliyorum
Daha neler yahu evde niye üşüsün pijama ile zaten evler 21-22 derece en az. Pijama altı külotlu çorap beni bile daraldı şu an uyurken filan rahatsız olur çocuk ya. Ben gece kısa kollu veya askılı zıbın+patikli tulum giydiriyorum. Gündüz de aynı zıbın üstü uzun kollu zıbın+patikli tulumKızlar ev içinde tek alt pijama giydiriyorsunuz değil mi? Bugun benim oğlumun kakası bayağı yeşildi tecrübeli bir arkadaşıma danıştım tek alt pijama ile üşür dedi pijama altından külotlu çorap tarzı bir şey giydir dedi siz nasıl giydiriyorsunuz ?
Sabah sadece zıbın veya zobın üstü patikli alt. Gece zıbın+altust veya zıbın+ nırmal tulum hatta ince yazlık yapıyorum şu sıra terliyo cünkü. Uyku tulumu kullanmıyoruz.Kızlar ev içinde tek alt pijama giydiriyorsunuz değil mi? Bugun benim oğlumun kakası bayağı yeşildi tecrübeli bir arkadaşıma danıştım tek alt pijama ile üşür dedi pijama altından külotlu çorap tarzı bir şey giydir dedi siz nasıl giydiriyorsunuz ?
Ay ne bileyim bi an ben aylardır yanlış mı giydirdim dedim bende hep bu şekilde giydiriyorumDaha neler yahu evde niye üşüsün pijama ile zaten evler 21-22 derece en az. Pijama altı külotlu çorap beni bile daraldı şu an uyurken filan rahatsız olur çocuk ya. Ben gece kısa kollu veya askılı zıbın+patikli tulum giydiriyorum. Gündüz de aynı zıbın üstü uzun kollu zıbın+patikli tulum
Bende böyle giydiriyorumo zaman devamSabah sadece zıbın veya zobın üstü patikli alt. Gece zıbın+altust veya zıbın+ nırmal tulum hatta ince yazlık yapıyorum şu sıra terliyo cünkü. Uyku tulumu kullanmıyoruz.
Ne kadarlık bebeğiniz atak haftası olabilirBebeğimmmmm 2 3 gündür çok huysuz hiç yatmak istemiyor huysuzlanıyor atağa mı girdi noldu yenidoğan dönemi gibi hep ağlak (
Hayır 2 yaş altı çocuklarda kullanılmaz calpol verebilirsin 1 çay kaşığı ama önce bi ateşini ölçünMerhaba arkadaşlar bebeğim dün biraz rüzgar değidi galiba soğuk aldı burun akıtnısı tıkanıklık yok ama elleri ısınmıyır bie türlü kafası yanıyırdu hastanye gitmekstemdim ibrumin zero var evde versem bişey oley mu 3 aylık
Bizim de benzer şekilde 6 dan sonra ıkınmaya başlıyo. Gece rn az bit ya da iki defa kaka yapıyor.Kızlar ya bebeği gece kaka yapan var mı ? Bizimki saat 4 gibi emdikten sonra yapıyor birde sabah sabki tekrar kakası geliyor sürekli ıkınıyor uyumuyor 6 dan sonra 4 gündür
Elleri soğuk olur normal. Kafanıza göre ilaç vermeyin kesinlikle. Ateş ölçtünüz mü?Merhaba arkadaşlar bebeğim dün biraz rüzgar değidi galiba soğuk aldı burun akıtnısı tıkanıklık yok ama elleri ısınmıyır bie türlü kafası yanıyırdu hastanye gitmekstemdim ibrumin zero var evde versem bişey oley mu 3 aylık
Ateş ölçerim yok ama başı baya sıcaktı bide çok halsisElleri soğuk olur normal. Kafanıza göre ilaç vermeyin kesinlikle. Ateş ölçtünüz mü?
Yanmaya devam edese hastanedeye götürecem mecburAteş ölçerim yok ama başı baya sıcaktı bide çok halsis
Yani ateş ölçer olmadan yorum yapmak zor, kendiniz bi şey uygulamayın hastaneye götürün bir tuhaflık sezdiyseniz. Ama bence bu tip durumlar için ateş ölçer bulundursanız iyi olurAteş ölçerim yok ama başı baya sıcaktı bide çok halsis
Üstünü soyun çok sıcak gibiyse bez ıslayıp başını koltuk altlarını silin düzelmiyosa bi acike götürün ilaç vermeyinYanmaya devam edese hastanedeye götürecem mecbur
3 aylık (Ne kadarlık bebeğiniz atak haftası olabilir