Ya bize de aşı için gittiğimizde sağlık ocağındaki hemşire öyle söyledi, böyle bacakları üşür dedi ama ben giyim konusunda ya çok rahatım ya da doğrusu bu bilmiyorum tek kat giydiriyordum hep. Yani zıbın+patikli alt veya patikli tulum. Dışarı çıkarken de üzerine yelek, içine de kısa kollu zıbın giydiriyodum ama bi bakıyorum millet sarmış sarmalamış çocukları, hemşire de öyle söyleyince dedim heralde ben hormonlardan yanıyorum, çocuk üşümesin diye evde de içine kısa kollu zıbın üstüne patikli tulum giydirmiştim bugün. Öf hangisi doğru ki?
Bana göre de evlerde üşümeleri imkansız
gece üstüne uyku tulumu da giydiriyor musun?
Hahahaha afiyetler olsun
Ya saatler birebir uymayabilir bence ama aralıklar uymalı diye düşünüyorum. Biz de de kalkış daha geç olabiliyor, yatışı da önceden 11 gibi yapıyorduk ama iki haftadır gece bi düzenimiz olamıyor, acaba yanlış mı yapıyoruz diye 8-9a çekelim dedik ama bu sefer de odanın içinde debeleniyoruz, bakalım
bence her evin düzenine göre uyumlanıyor ya her bebek, illa uymak zorunda değil yani birebir saate.
Evet bizim de bazen kayıyor ama yakın. İşte o gece uykusu bence bebek nasıl iyi uyuyorsa o saatte olmalı ya, illa erken olacak diye bişey yok bence
Aaa çok iyi, yani sallama desteği memeye göre daha iyi diyorlar ilerideki uyku eğitimi için. En zor destek meme-uyku bağlantısıymış, o da bizde mevcut