2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    331
Ben size bir şey soracağım. Özellikle bebekle uzun yol yapanlar cevaplarsa çok sevinirim. Eylul ayına tatil rezervasyonu yapmayı düşünüyoruz. Lakin neyle gideceğimiz konusunda kararsızım. Kendi arabamızla gitsek 12-13 saatlik yol. Çocuk o kadar yolda durur mu, bilmiyorum. Normalde arabaya bindiği gibi uyur. Ama o kadar uzun yolu kestiremiyorum. Aksam 9 da, onun da uyku saatinde yola çıksak diyorum. Sabaha kadar uyuyor o zaten. Ama yol uzun ya, kalkar mı, huysuzluk yapar mı ? Ucakla gidelim desem hem kendi aracınla gitmeye göre 2 kat daha maliyetli olacak. Hem de gittiğim yerde araç kiralamam gerekecek. Ama 1.5 saatte de varış… ne dersiniz hangisi daha doğru olur ?
Biz 2 kez uzun yolculuk yaptık bebeğim 8 aylıkken özellikle bayağı uzun bir yolculuk 25 saat arabayla 🤣🤣🤣🤣 aslında ortada bi yerde otelde kalmak vardı planimizda ama babam ve eşim iki şoför geldik valla Türkiye’ye… bebeğim huysuzluk yapmadı, çok mola verdik 3-4 saatte bir bazen 2-3 saatte bir, uyuduğu zaman hiç durmadık, planlı programlı çıktık yani maması, suyu, oyuncağı… Gayet iyi geçmişti… bir kere de 8 saatlik yine araba yolculugu yaptık o daha hızlı geçti yine iyiydi 🙏🏽 yani aslında iyi organize olursanız ve bebeğin konforu hakiminden iyi hazırlanırsan iyi geçer diye düşünüyorum…

Biz araba yolculuğu yapıyoruz 2-3 ayda bir en geç yolumuz 12 saat sürüyor daha fazla sürüyor hatta bu mola verilmemiş vs hali
Burdaki arkadaşlarımız genelde bebek için gece yolculuk yapıyor rahat ediyorlarmış biz hep gündüz yaptık ara ara huysuzlansada akıllı durmaya çalışıyor yavrum arada uyuyor arada uyanıyor 10 günlükten beridir yollarda sürünüyor çocuğum tabi ilk zamanlar daha kolaydı gidip gelmek uçak ile deneme yapmadık onu kestiremiyorum keşke hiç yolculuk yapmasak 🥹
Uçakla da rahat, bebeğin sosyalse yanında birileri olduğundan arada bebekle sohbet edince hoşuna gidiyor… öyle öyle uçak yolcukuguda geçiyor 😊 ben uçağa binmeden altını değişiyorum bir de iniş ve kalkışta mama ya da su vs veriyorum kulaklara acımasın diye 🙏🏽

X