- Konu Sahibi sunshine__
- #82.241
Biz 2 kez uzun yolculuk yaptık bebeğim 8 aylıkken özellikle bayağı uzun bir yolculuk 25 saat arabayla aslında ortada bi yerde otelde kalmak vardı planimizda ama babam ve eşim iki şoför geldik valla Türkiye’ye… bebeğim huysuzluk yapmadı, çok mola verdik 3-4 saatte bir bazen 2-3 saatte bir, uyuduğu zaman hiç durmadık, planlı programlı çıktık yani maması, suyu, oyuncağı… Gayet iyi geçmişti… bir kere de 8 saatlik yine araba yolculugu yaptık o daha hızlı geçti yine iyiydi yani aslında iyi organize olursanız ve bebeğin konforu hakiminden iyi hazırlanırsan iyi geçer diye düşünüyorum…Ben size bir şey soracağım. Özellikle bebekle uzun yol yapanlar cevaplarsa çok sevinirim. Eylul ayına tatil rezervasyonu yapmayı düşünüyoruz. Lakin neyle gideceğimiz konusunda kararsızım. Kendi arabamızla gitsek 12-13 saatlik yol. Çocuk o kadar yolda durur mu, bilmiyorum. Normalde arabaya bindiği gibi uyur. Ama o kadar uzun yolu kestiremiyorum. Aksam 9 da, onun da uyku saatinde yola çıksak diyorum. Sabaha kadar uyuyor o zaten. Ama yol uzun ya, kalkar mı, huysuzluk yapar mı ? Ucakla gidelim desem hem kendi aracınla gitmeye göre 2 kat daha maliyetli olacak. Hem de gittiğim yerde araç kiralamam gerekecek. Ama 1.5 saatte de varış… ne dersiniz hangisi daha doğru olur ?