2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    331
Kızlar 1 sene dolunca benim doğum doktoru kontrole gel demişti. Aranızda giden var mı? Haftaya gitmek için randevu aldım sormam gereken bir şey var mı acaba?
Benim doktorum çağırmamıştı biz bir kere kere hamilelikten dolayı gittik temiz demişti kistler falan yok olmuş demekki
Daha kontrolede gitmedim iki aylıktan beridir

Anpa grossta bezler daha uygun. Aptamil mama da daha uygundu diğer markalara bakmadım ama. 100 lu molfixler 300, baby turco 290, sleepy 290 falandı. Prima da 300 küsürdü ama tam hatırlamıyorum gene. Prima hariç öbürlerinde 4 numara 100 lü bezler 300 ve altıydı. Aptamilin 1.2 kg maması ya 700 ya da 750ydi. Yakınlarında olanlar oraya da baksın derim

Pişik için hamazinc önermiştiniz çok iyi geldi ama kullanmayı bırakınca geri pişik oluyor 3.haftamız nerdeyse hiç geçmedi bi türlü bezinde değişiklik yapmadım yediği bişey yapıyor olabilir mi ya

Diş durumu nasıl? 3 haftadan önce oluyor muydu? Bu süreçte yeni bir şey yedi mi?

Aklıma 2 şey geliyor
1. gece uykusu kaçmasın diye bezini değiştirmiyorum ama gece sadece çiş yapıyor kaka yapmıyor.
2. her sabah yediği yumurta yapıyor.
Gündüz Hiç bekletmeden pamukla suyla temizliyorum .
Bu arada pipisinin altı da pişik oluyor sadece poposu değil

Bu durum bizdede ara ara düzeliyor gibi oluyor tekrar pişik oluyor ishal gibi kaka da hatta şimdi yara gibi kabarcık çıkmış silince kanıyor hametan kullanıyorum ben ama daha ciddi bu pişik sanırım yediğinede dikkat ediyorum ama geçmiyor

Evde travazol veya zalain (doktor önermişti) varsa geçmeyen pişiklerde kullanabilirsin. 1 haftadan fazla kullanmayın dedi doktor. Geçmeyen pişik mantara dönüyormuş, belki ondan hiç geçmiyor.

Evde travazol veya zalain (doktor önermişti) varsa geçmeyen pişiklerde kullanabilirsin. 1 haftadan fazla kullanmayın dedi doktor. Geçmeyen pişik mantara dönüyormuş, belki ondan hiç geçmiyor.
Olabilir yaralarıda kanlanıyor travzol teramisin bunlara alerjisi var ama hamezinc vardı evde galiba onu deneyebilirim

İkinci hamilelik nasıl daha kolay geçer
Çevremdeki herkes böyle diyor ikinci kez vücut yıpranıyor daha toparlanmadan sütten kesmeden hamile kalmışım yaşımda 17-18 değil ilki kötü geçmişti zaten çevremdekiler prenses gibi aşerirken
Şimdi yedi aylık karnım ilkinin 9 aylığı gibi son ayda gibiyim ağrılarım uykusuzluklarım hepsi daha beter neresi nasıl daha iyi geçebilir?

Daha mı kolay geçiyormuş?
Normal doğum daha kısa sürer ama hiç bir hamilelik kolay değil. Bence gittikçe zorlaşıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…