- 1 Nisan 2014
- 2.560
- 3.723
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #82.161
Benim doktorum çağırmamıştı biz bir kere kere hamilelikten dolayı gittik temiz demişti kistler falan yok olmuş demekkiKızlar 1 sene dolunca benim doğum doktoru kontrole gel demişti. Aranızda giden var mı? Haftaya gitmek için randevu aldım sormam gereken bir şey var mı acaba?
Ben 5 numara kullanıyorum ama primanın 5 numarası biraz büyük diye 4 aldım bu sefer. Daha gelmedi.Onda da mi.4 numara kullaniyorsun?
Canim migrosda ucuzlukta olunc tanesi 8-9 tl ye geliyor hani bi alana bir bedava olunca…Onda da mi.4 numara kullaniyorsun?
Primanin aktif bebe olani 7-8 tlye geliyo hepsiburadada filan, premium care daha pahali. Ben dolap uygulamasindan aldim, denk geldi cok uyguna buldum ona da bakabilirsinizKızlar primanin tanesi kac tl olursa uygun? Sanirim gece kullanmak icin prima alicam artik.Her gece tasma olunca napicami bilemedim
Tamamdir canim takip edeyim o zmaanCanim migrosda ucuzlukta olunc tanesi 8-9 tl ye geliyor hani bi alana bir bedava olunca…
En son molfixi 2.15 ten alınca 8-9 lar çok fazla geldi banaPrimanin aktif bebe olani 7-8 tlye geliyo hepsiburadada filan, premium care daha pahali. Ben dolap uygulamasindan aldim, denk geldi cok uyguna buldum ona da bakabilirsiniz
Diş durumu nasıl? 3 haftadan önce oluyor muydu? Bu süreçte yeni bir şey yedi mi?Pişik için hamazinc önermiştiniz çok iyi geldi ama kullanmayı bırakınca geri pişik oluyor 3.haftamız nerdeyse hiç geçmedi bi türlü bezinde değişiklik yapmadım yediği bişey yapıyor olabilir mi ya
Dişten bi sıkıntımız yok . Ara ara oluyordu ama hafif olup geçiyordu. Her sabah yumurta yiyor o yapar mı acaba düzenli yediği o varDiş durumu nasıl? 3 haftadan önce oluyor muydu? Bu süreçte yeni bir şey yedi mi?
Bu durum bizdede ara ara düzeliyor gibi oluyor tekrar pişik oluyor ishal gibi kaka da hatta şimdi yara gibi kabarcık çıkmış silince kanıyor hametan kullanıyorum ben ama daha ciddi bu pişik sanırım yediğinede dikkat ediyorum ama geçmiyorPişik için hamazinc önermiştiniz çok iyi geldi ama kullanmayı bırakınca geri pişik oluyor 3.haftamız nerdeyse hiç geçmedi bi türlü bezinde değişiklik yapmadım yediği bişey yapıyor olabilir mi ya
Bizim de geçmiyor canı yanıyor diye üzülüyorumBu durum bizdede ara ara düzeliyor gibi oluyor tekrar pişik oluyor ishal gibi kaka da hatta şimdi yara gibi kabarcık çıkmış silince kanıyor hametan kullanıyorum ben ama daha ciddi bu pişik sanırım yediğinede dikkat ediyorum ama geçmiyor
Evde travazol veya zalain (doktor önermişti) varsa geçmeyen pişiklerde kullanabilirsin. 1 haftadan fazla kullanmayın dedi doktor. Geçmeyen pişik mantara dönüyormuş, belki ondan hiç geçmiyor.Bu durum bizdede ara ara düzeliyor gibi oluyor tekrar pişik oluyor ishal gibi kaka da hatta şimdi yara gibi kabarcık çıkmış silince kanıyor hametan kullanıyorum ben ama daha ciddi bu pişik sanırım yediğinede dikkat ediyorum ama geçmiyor
Yaa evet kaka yapınca yanıma gelip yalvarır gibi hareketler yapıyor bende üzülüyorumBizim de geçmiyor canı yanıyor diye üzülüyorum
Olabilir yaralarıda kanlanıyor travzol teramisin bunlara alerjisi var ama hamezinc vardı evde galiba onu deneyebilirimEvde travazol veya zalain (doktor önermişti) varsa geçmeyen pişiklerde kullanabilirsin. 1 haftadan fazla kullanmayın dedi doktor. Geçmeyen pişik mantara dönüyormuş, belki ondan hiç geçmiyor.
Daha mı kolay geçiyormuş?İkinci hamilelik nasıl daha kolay geçer
Çevremdeki herkes böyle diyor ikinci kez vücut yıpranıyor daha toparlanmadan sütten kesmeden hamile kalmışım yaşımda 17-18 değil ilki kötü geçmişti zaten çevremdekiler prenses gibi aşerirken
Şimdi yedi aylık karnım ilkinin 9 aylığı gibi son ayda gibiyim ağrılarım uykusuzluklarım hepsi daha beter neresi nasıl daha iyi geçebilir?
Mantıklı düşününcede zorlaşması lazımDaha mı kolay geçiyormuş?
Normal doğum daha kısa sürer ama hiç bir hamilelik kolay değil. Bence gittikçe zorlaşıyor.
Ah canim cok cok az kalmis ya..Mantıklı düşününcede zorlaşması lazım
Gerçekten daha zor oluyormuş
Doğum inşallah kolay olur yinede o iyi geçsinde bunlara katlanırım diyorum