-
- Konu Sahibi sunshine__
- #79.081
Tühhhh ben de kaçırdım o zaman stok yapsaymışımBurada konuşulmuştu zaten. Bim ganimetleri, şunları kopardım vs diyerekten baya bir kişi aldıklarını paylaşmıştı. Oyuncak tabletler, telefonlar, piyanolar, çıngıraklar, zeka kartları…. Bakaydın keşkeonun için biraz daha zamana ihtiyacı var bence
Baya konuşuldu buradaa. Bir gün önceden haberim oldu benim de buradan hatta. Peşine gidip aldım ben de buradan öğrenmiştim aslında yaniTühhhh ben de kaçırdım o zaman stok yapsaymışım
Yürütec önerir misin bana canim nasil bir sey alicam bilmiyorumÖnermiyorlar ama ben baska türlü tuvalete gidemiyorum. İki dk ya duruyor ya durmuyor zaten, sen de duşunu alana kadar belki oyalanir birkaç dk
Evet ilk baslarda odaya geldigimde bebek uyaniyor diyeydi,sonra ayni yatakta yatmaya baslayinca bebegi ezicem korkusu,simdi de uyumuyor ya uyumadan derse gittigi icin yatmiyorBiz birlikte uyuyorduk hatta ilk günden itibaren ben birlikte yatmak istedim araya soğukluk vs girmesin diye ama kv izin vermemişti o sıra sürekli o benle yatıyordu ama yinede birlikte yatmayı başarmıştım 40 bitince ikinci bebektede inşallah oğlum gibi akıllı olursa ayrı yatmak istemem
Sizdeki sorun ne tam olarak bebek gece uyutmuyor diye başka yerdemi yatmak istedi
Ben evde koyup öyle saatlerce gezdirmiyorum zaten bizim bebekler onda da uzun süre duramaz benceYürütec önerir misin bana canim nasil bir sey alicam bilmiyorum
Kuzenimden aldım ben, ona da arkadaşı vermişti. Trendyolda da gördüm aynısından bulayım da link atayım sana. Altta boyuna göre ayarlama yeri var.Yürütec önerir misin bana canim nasil bir sey alicam bilmiyorum
LAYLÄ°NE Yürüteç 10 Ayak Ãrümcek Modeli Yrtç22 Fiyatı, Yorumları - Trendyol bendeki bu, tabi üçüncü el oldu bana gelene kadar biraz eski, oyuncaklar kırık falanYürütec önerir misin bana canim nasil bir sey alicam bilmiyorum
Tamam canim tesekkur ederimLAYLÄ°NE Yürüteç 10 Ayak Ãrümcek Modeli Yrtç22 Fiyatı, Yorumları - Trendyol bendeki bu, tabi üçüncü el oldu bana gelene kadar biraz eski, oyuncaklar kırık falan
TeşekkürlerNiyse onları kaçırdınız. Bunları kaçırmayın bari. 3 ekim 101. 4 ekim bim. Kedi köpek ürünleri de var baya. Atmadım onları. Ama ilgilenen varsa baksınben özellikle konuşan lazımlığa atlayacağım muhtemelen
Handan cocuk doktpru cocugun aglamasina izin verin diyor ne demek h8c aglamasin diyorHaftaiçi eşim yokken bebeğim ağlasa da park yatağın içine bırakıp öyle duşa giriyorum zaten iş yaptırtmıyor sürekli yanında istediği için.bu kadarını da kendim için yapmalıyım diye düşünüyorum varsın ağlasın 10dk napayım
Biz hep birlikte yatıyoruz. Kızım benim solumda. Ben ortada. Eşim en sağda. Köpeğimiz de kızımın ayak ucundaKızlar,eşlerinizle ayrı mı yatıyorsunuz? Bu yüzden tartistik su anda
Hoş geldin . Nerelerdesin. Umarım her şey yolundadır.Huhuuuuu ben geldim
Ay canım hasretinden prangalar eskittim. Aç şiiri dinle. Sene 2008 falanHuhuuuuu ben geldim
Aslında duygularıyla başa çıkmayı öğrenmesi lazım ama bizim kafamız mı kaldırmıyor, almanlardan ruslardan çok mu iyi anneyiz, hemen koşuyoruz yavrııııım diye. Kızımı hiç ağlatmadım, şimdi istediği olmazsa kötü annesin üvey annesin diyor. Oğlum ciyak ciyak ağlarken almadık yemek yedik, daha uyumlu çocuk gerçekten. Acaba huy mu yoksa gerçekten kendi haline mi bırakmalı, üçüncüyü yapacak yaşım olsa bilirdim belkiHandan cocuk doktpru cocugun aglamasina izin verin diyor ne demek h8c aglamasin diyor
Ben de hemen kosmak istemiyorum.lakin suan mama 8cin uyandi ve ben mutfaga gederken agliyor hic sorun degil de yataktan duser diye acele ediyorum :/Aslında duygularıyla başa çıkmayı öğrenmesi lazım ama bizim kafamız mı kaldırmıyor, almanlardan ruslardan çok mu iyi anneyiz, hemen koşuyoruz yavrııııım diye. Kızımı hiç ağlatmadım, şimdi istediği olmazsa kötü annesin üvey annesin diyor. Oğlum ciyak ciyak ağlarken almadık yemek yedik, daha uyumlu çocuk gerçekten. Acaba huy mu yoksa gerçekten kendi haline mi bırakmalı, üçüncüyü yapacak yaşım olsa bilirdim belki