2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    324
Tühhhh ben de kaçırdım o zaman stok yapsaymışım

Evet ilk baslarda odaya geldigimde bebek uyaniyor diyeydi,sonra ayni yatakta yatmaya baslayinca bebegi ezicem korkusu,simdi de uyumuyor ya uyumadan derse gittigi icin yatmiyor

Niyse onları kaçırdınız. Bunları kaçırmayın bari. 3 ekim 101. 4 ekim bim. Kedi köpek ürünleri de var baya. Atmadım onları. Ama ilgilenen varsa baksın ben özellikle konuşan lazımlığa atlayacağım muhtemelen

Eklentiler

• IMG_0157.png
    512,4 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_0158.png
    465,6 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_0159.png
    527,8 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_0160.png
    496,5 KB · Görüntüleme: 29
Yürütec önerir misin bana canim nasil bir sey alicam bilmiyorum
Ben evde koyup öyle saatlerce gezdirmiyorum zaten bizim bebekler onda da uzun süre duramaz bence banyoya koydum ben, orası azıcık geniş de hem, tuvalete giderken koyuyorum ben tuvaletteyken geziyor o da yanımda. Çamaşır da atıyorum öyle makineye. Tuvalet için çok iyi oldu bana. Çünkü başka hiçbir şeyde durmuyor.

Handan cocuk doktpru cocugun aglamasina izin verin diyor ne demek h8c aglamasin diyor

Kızlar,eşlerinizle ayrı mı yatıyorsunuz? Bu yüzden tartistik su anda
Biz hep birlikte yatıyoruz. Kızım benim solumda. Ben ortada. Eşim en sağda. Köpeğimiz de kızımın ayak ucunda ilk 1 ay salonda yatmıştı eşim sonra düzen oturttuk. Ama bazen çok horluyor salona gönderiyorum

Kumsari senin de ölürüm hasretinle sene 2005 falan olması lazım bir daha gelir misin? Çok özledik seni de beybisini de.

Benim büyük kızım öyle baskın karakter ki bu sayfayla münhasır oğlumun ondan az lafı geçmiştir yazık çocuğumun, öyle aklıma geldi yazıyım dedim, üzüldüm. Canım oğlum.

Handan cocuk doktpru cocugun aglamasina izin verin diyor ne demek h8c aglamasin diyor
Aslında duygularıyla başa çıkmayı öğrenmesi lazım ama bizim kafamız mı kaldırmıyor, almanlardan ruslardan çok mu iyi anneyiz, hemen koşuyoruz yavrııııım diye. Kızımı hiç ağlatmadım, şimdi istediği olmazsa kötü annesin üvey annesin diyor. Oğlum ciyak ciyak ağlarken almadık yemek yedik, daha uyumlu çocuk gerçekten. Acaba huy mu yoksa gerçekten kendi haline mi bırakmalı, üçüncüyü yapacak yaşım olsa bilirdim belki

Ben de hemen kosmak istemiyorum.lakin suan mama 8cin uyandi ve ben mutfaga gederken agliyor hic sorun degil de yataktan duser diye acele ediyorum :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…