- 24 Aralık 2021
- 2.773
- 13.917
- Konu Sahibi sunshine__
- #79.061
Canım benim, bu bir süreç. Geçici bir süreç. Eşim ilk beş buçuk ay benden çok bakmıştır kızıma, işi çok esnekti. Bana çok yardımcı olurdu. Ama taşındıktan sonra iş değiştirdi ve haftanın altı günü çok yoğun çalışıyor. İkimiz de bitik oluyoruz, zor gecelerde yardım istiyorum ya da c.tesi gecesi. Onun haricinde kızımın durumu belli, alıştım. Kendim öle sürüne idare etmeye çalışıyorum artık. İkiniz için de muhakkak bir orta yol var. Yorgunluktan sinir sistemi mahvoluyor insanın, çok sağlıklı düşünemiyor. Kendi içinizde bir bakım zamanı oturtabilirsiniz. Evde olacağı gün ve gecesinde tamamen ya da az desteğinle eşine birakabilirsin. Bence senin ne durumda olduğunu en iyi o vakit anlar. Onun haricinde ikiniz için de en uyunabilir vaziyette devam edebilirsiniz. Tabi bilmiyorum bu nasıl olur ama.Ay cok keyifisizim agliyorum,beni düsüncesizlikle sucluyor,uyuyamiyormus,yogun calisiyor,böyle de olmuyor böyle iliski mi olur diye kaldiramiyorum ayrilalim o zaman dedim,bebek oldu iyice uzaklastik bu ne ya tek basima bakiyorum
Bebek bence tüm evliliklerin dinamiğini değiştiriyor, en önemli etken de nasıl bir bebek olduğu. Uyuyan, ağlamayan, sakin bebek olsa amenna. Hem uyur dinlenirsin, hem kendine zaman ayırırsın, hem de sevişecek enerjin olur. Dolayısıyla eşle de daha iyi olursun. Bizim bebeklerle hiçbiri mümkün değil. Eşlerin bunu da anlaması gerekiyor. Herkes çocuk büyütüyor, bir biz mi bebek bakıyoruza variyorsa da iş vallahi çoğu kimse bizim ateş parçalari gibi de bebek büyütmüyor, bunu anlamaları lazım eşlerin de.