2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    324
Bizim aile hekimi bugün mesaj attı, yatın aşınız var, unutmayın dedi. Burda var o zaman aşı. marmeladova sen nerdeydin ki? İstanbul değil miydi?
Ankarada aşı yok ya, ben gecen hafta gıttım yok dediler sıkıntı varmıs, gelince arayacaklar. Okula gitmesem yaptırmayacaktım. 12.ayda zaten yapılcak, 9.ay zorunlu deılmıs..

Kızlar yürüteci 2.el almak mantikli mi peki? Pahalı bir ürün degil ya,ondan soruyorum.Unigo yu 2.el alinca yürüteci de mi öyle yapsam diye dusündüm birden
Ben aldım 2 aydır kullanıyoruz, drıft atıyor benım kızcok rahat edeceksin. Ve cok eglenıyor, evin heryerıni turluyor.

Bizim daha yeni cikiyor alttan bir tane 3 gundür perisan haldeyiz

Salonun ortasina oyun citi kurduk hareket alani da kalmadi
Kapalı kapıya tahammulu yok bızım kedı gıbı. Gezmesi gerek.. Bızım de salonun ortasında havuz var ıcınde topları oyuncakları, canı isteyince orda oynuyo. Evi görmelisin heryerden bısey cıkıyor hele o toplar evin her delıgındeher odada oyun kosemız var

Benimki garip bi öksürdü dün. Daha önce böyle öksürdüğünde doktor alerji ilacı vermişti. Ben de onu verdim. Gece mis gibi uyudu. Bugün yine verdim.

Tetagılı benim doktor asla onermıyor, calpol verin dedi ustlerı tamamı cıkana kadar, eti yardıgı zaman 3 4 gun ust uste yatarken ver dedı. Karanfili deneyecegım

Günaydın

Dün eczacı bana baybaynight diye bir damladan bahsetti. Ben bu tip şeylere pek sıcak bakmıyorum ama bilgisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…