- 12 Nisan 2019
- 24.029
- 38.100
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #79.121
Kkk asıları, kızamık kızamıkcık kabakulakAdı ne ben sordum 9.ay asisi yok dedineger mersinde olsaydik olacakti dedi
Ankarada aşı yok ya, ben gecen hafta gıttım yok dediler sıkıntı varmıs, gelince arayacaklar. Okula gitmesem yaptırmayacaktım. 12.ayda zaten yapılcak, 9.ay zorunlu deılmıs..Bizim aile hekimi bugün mesaj attı, yatın aşınız var, unutmayın dedi. Burda var o zaman aşı.marmeladova sen nerdeydin ki? İstanbul değil miydi?
Ben aldım 2 aydır kullanıyoruz, drıft atıyor benım kızKızlar yürüteci 2.el almak mantikli mi peki? Pahalı bir ürün degil ya,ondan soruyorum.Unigo yu 2.el alinca yürüteci de mi öyle yapsam diye dusündüm birden
Salonun ortasina oyun citi kurduk hareket alani da kalmadiBen aldım 2 aydır kullanıyoruz, drıft atıyor benım kızcok rahat edeceksin. Ve cok eglenıyor, evin heryerıni turluyor.
Bizim daha yeni cikiyor alttan bir tane 3 gundür perisan haldeyizİyiyiz şükür kızlar, bebek cok hareketlı, pesındeyım sureklı, yarım gun calısıyorum, geldıgımde uyanmıs oluyor, onunla ilgilen, 2.uykuda yemek derdine dusuyorum, bı bakıyorum gece olmus, ortalıgı toparlıyorum yataga gectıgım gibi uyuyakalıyorum.. Bır ara mama reddi oldu, üst dısler geldi, cok sancılı bı 10 gun gecırdık..
Sabahtan zeytinyağına karanfil koymuştum onu sürdüm bir de çok ağrısı vardı calpol verdimBizim daha yeni cikiyor alttan bir tane 3 gundür perisan haldeyiz
Kapalı kapıya tahammulu yok bızım kedı gıbı. Gezmesi gerek.. Bızım de salonun ortasında havuz var ıcınde topları oyuncakları, canı isteyince orda oynuyo. Evi görmelisin heryerden bısey cıkıyor hele o toplar evin her delıgındeSalonun ortasina oyun citi kurduk hareket alani da kalmadi
Sabahtan zeytinyağına karanfil koymuştum onu sürdüm bir de çok ağrısı vardı calpol verdimtetagil hiç bişe yapmıyor. Alttan 2. Çıkacak sanırım karanfilli zeytinyağını dene bi tık rahatlattı
Altlar bır anda geldi de, ustlerı nerdeyse 3 aydır bekledık, 10 gun ozellıkle mahvetti, bıberon gordugu an aglıyordu, cok zor gunler gecırdık..Bizim daha yeni cikiyor alttan bir tane 3 gundür perisan haldeyiz
Tetagılı benim doktor asla onermıyor, calpol verin dedi ustlerı tamamı cıkana kadar, eti yardıgı zaman 3 4 gun ust uste yatarken ver dedı. Karanfili deneyecegımSabahtan zeytinyağına karanfil koymuştum onu sürdüm bir de çok ağrısı vardı calpol verdimtetagil hiç bişe yapmıyor. Alttan 2. Çıkacak sanırım karanfilli zeytinyağını dene bi tık rahatlattı
Onu denedim ise yaramadi,dentigel var o biraz iyi geldi uyuttum simdi sükürSabahtan zeytinyağına karanfil koymuştum onu sürdüm bir de çok ağrısı vardı calpol verdimtetagil hiç bişe yapmıyor. Alttan 2. Çıkacak sanırım karanfilli zeytinyağını dene bi tık rahatlattı
İsmi ne anlaştığın yerin? Ben de izmirdeyim. Henüz concept belirleyemedim belki fikir olurBende içinde konsept kurulumu maket pasta
30 kişilik kremalı pasta 10 cupcake 10 kurabiye İzmir ici Nakliye ve kurulum dahil 12.000 liraya anlaştık ben sordum fiyatlar hep böylr
Bana whatsaptan 1 yasinda yapilacak yazmis canim bu asi icin.Kızamık aşısı
Bizimde 12.ayda olacak. Aşı takviminde 9. Ayda yok. Salgın olan yerlerde 9.ayda yapılır demişti doktorum.Bana whatsaptan 1 yasinda yapilacak yazmis canim bu asi icin.
Pastagramorganizasyon ben iki konseptin karışımı ikiz konsepti istedim çok güzel tasarımları var yerleride karabağlarda imiş daha henüz gidip bakamadımİsmi ne anlaştığın yerin? Ben de izmirdeyim. Henüz concept belirleyemedim belki fikir olur
Duymadım hiç gece rahat uyutan bişey miGünaydın
Dün eczacı bana baybaynight diye bir damladan bahsetti. Ben bu tip şeylere pek sıcak bakmıyorum ama bilgisi olan var mı?
Neden önermiyor zararlı mı yoksa ya biz baya kullandıkTetagılı benim doktor asla onermıyor, calpol verin dedi ustlerı tamamı cıkana kadar, eti yardıgı zaman 3 4 gun ust uste yatarken ver dedı. Karanfili deneyecegım
Öyleymiş, kullananlar memnunmus.Duymadım hiç gece rahat uyutan bişey mi