- 2 Ağustos 2021
- 5.382
- 5.125
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #79.041
Alırken haber edeydiniz keşkeBunllar biz hamileyken bime mi 101 e mi ne gelmişti. Biri 150 ye biri 300 e gelmişti. Şimdi çok komik fiyatlara çıkarmışlar. Şok oldum
Uğraşıyorum ama hiç istekli değil mesela sevdiği bi oyuncağı ile gel gel yapıyorum ona bi heyecan hareketleniyor ama hep geri geri gidiyorBenim oğlumda yapmıyor ben emeklemeyi öğrettim çalıştırarak ama yinede emeklemeyi çok sevmiyor geri gidiyorsa ona emeklemeyi göster bacaklarını tutup kır ileri geri yap yapar diye düşünüyorum geri gittiği için sorun yoktur inşallah
Aslında tam basmayı bilmiyor gibi ama düzgün bastırdık mi taşıyor ağırlığınıEmekleyene kadar benimki de geri geri gidebiliyodu bence yakında emekleyecekzaten emeklemek de aranan bi gelişim basamağı degil. Kendi ağırlığını taşıyabiliyo mu ayakta tuttugunuzda
Soype ki fissler pricenin kopekcigini aldik hic ilgilenmiyor konusunca sinirleniyor felan bu alet de sever mi ki cok arada kaldim .bende de renkli fisher prize olandan var çok memnunum.Ksmbnmcnm sanırım sen sade piyanoyu soruyorsun bunun piyano bölümü de var. Ama bebeğin ilgisini Piyano bölümünden çok ilk bölüm şarkılı sayılı kısım çekiyor. Hep ilk bölümde durup dinliyor
Benimki de yürüyen yengecten korkuyor görünce agliyor,şaştım kaldimSoype ki fissler pricenin kopekcigini aldik hic ilgilenmiyor konusunca sinirleniyor felan bu alet de sever mi ki cok arada kaldim .
Ahaha senin kizla benim kiza akil sir ermezBenimki de yürüyen yengecten korkuyor görünce agliyor,şaştım kaldim
Ya hu nasil azaltalim bugun istavrit yaptim makarna hasladim onune koydum eliyle doke saca yedi yemedi ben de baliktan 3 lokma verdim ardindan agliyorBugün 9 ay kontrolüne gidildi. Ben okuldaydım, babası götürdü. 9100 gr 72 cm. Doktor tam ortalama demiş. Biberon mamasını azaltın, 1 yaştan sonra önermiyoruz demiş. Sizin yediğiniz yemeklerden yiyebilir demiş bi de.
Bizim doktor 10.ayda cagirdi.bugün saglik ocagina aşı yaptirmaya gittim.boyunu bilmiyorum ama kilosu kıyafette 9270 geldi.bizim doktor aksine mamayi icsin icebildigi kadar diyor,hareketli zamanlari kiloyu verir diyor.bir de kizamikcik aşısı olamadik 2 aydir gelmiyormus eczanede de bulamadik.ebe Türkiye geneli böyle dedi,siz yaptirabildiniz mi?Bugün 9 ay kontrolüne gidildi. Ben okuldaydım, babası götürdü. 9100 gr 72 cm. Doktor tam ortalama demiş. Biberon mamasını azaltın, 1 yaştan sonra önermiyoruz demiş. Sizin yediğiniz yemeklerden yiyebilir demiş bi de.
Benimki sadece gece 400 ml içiyor. Bunun bi de gündüzü var.Ya hu nasil azaltalim bugun istavrit yaptim makarna hasladim onune koydum eliyle doke saca yedi yemedi ben de baliktan 3 lokma verdim ardindan agliyoraciim.doye 90cc mama icti
Perşembe çağırdı aile hekimi. Bakalım olcak mı aşı.Bizim doktor 10.ayda cagirdi.bugün saglik ocagina aşı yaptirmaya gittim.boyunu bilmiyorum ama kilosu kıyafette 9270 geldi.bizim doktor aksine mamayi icsin icebildigi kadar diyor,hareketli zamanlari kiloyu verir diyor.bir de kizamikcik aşısı olamadik 2 aydir gelmiyormus eczanede de bulamadik.ebe Türkiye geneli böyle dedi,siz yaptirabildiniz mi?
Ya kizim da gece uyaniyor mama icinBenimki sadece gece 400 ml içiyor. Bunun bi de gündüzü var.
Burada konuşulmuştu zaten. Bim ganimetleri, şunları kopardım vs diyerekten baya bir kişi aldıklarını paylaşmıştı. Oyuncak tabletler, telefonlar, piyanolar, çıngıraklar, zeka kartları…. Bakaydın keşkeAlırken haber edeydiniz keşkebenim kız müzikle uyuyor ama bi muzik aleti almadim.biraz büyüsün cocuklar icin sandalyeli piyanolar var ondan mi alsam diyordum
Yok takmıyorum da sabit kalınca biraz endişelendim bana da normal dedilerE o zaman çok iyi kuzum. Benimki 2600 doğdu. Şimdide seninkinden 1 kilo az neredeyse. Benimkine bile normal diyorlar yani… ki ben zayıf diye cocuk gastroenterolojiye götürdüm. Normal kan tahlilleri, genetik testler her seyi yaptırdım. Bütün sonuçları temiz çıktı. Doğduğunda da zayıf bir bebekmiş zaten. Anne baba da minyon. Tahlilleri de güzel. Gayet sağlıklı bir bebek annesi hiç kafana takma dediler. Ki dediğim gibi seninkinden 1 kilo az olmasına rağmen… sen hele hiç takılma derim. Doğum kilosuna göre gayet iyi bebişin kilosu
Aslında çoğu kez sadece sallayınca veya sadece emzik takınca uyuyor ama saat başı kalktığı için artık acıkmıştır diye mama yapıyorum 2-3 kalkmada bir. Bi gece bi kere kalktı mesela 12 saat boyunca hiç mama içmemiş oldu. Demek ki açlığa kalmıyor, p.çliğe kalkıyorYa kizim da gece uyaniyor mama icin
Bizim evde kimse akşam yattığı yerde sabah kalkmıyor. Eşim 3’e kadar falan oturuyor. O saatten sonra ya sigara kokuyorum gelmiyim diyor, gelirse de uyuyor numarası yapıyorum beni rahatsız etmesin diye. İlk iki sene hep sarılarak yatardık. Hey gidi günler.Kızlar,eşlerinizle ayrı mı yatıyorsunuz? Bu yüzden tartistik su anda
Ay cok keyifisizim agliyorum,beni düsüncesizlikle sucluyor,uyuyamiyormus,yogun calisiyor,böyle de olmuyor böyle iliski mi olur diye kaldiramiyorum ayrilalim o zaman dedim,bebek oldu iyice uzaklastik bu ne ya tek basima bakiyorumBizim evde kimse akşam yattığı yerde sabah kalkmıyor. Eşim 3’e kadar falan oturuyor. O saatten sonra ya sigara kokuyorum gelmiyim diyor, gelirse de uyuyor numarası yapıyorum beni rahatsız etmesin diye. İlk iki sene hep sarılarak yatardık. Hey gidi günler.
Canim bu gunler zor gunler seytan da sag olsun surekli vesvese verir konusun cok afedersin ama haftanin en az 1 gunu birlikte uyumaya gayret edin kardes kardes olmayacak sekilde yani annem bile dedi kocanla yat sogursunuz kizim diye. Bizde de esim cinsellik konusunda hakli swrzenislerde bulundu cok ihmal ettim cok ben de mesela kendime cekiduzen vermeliyim acilen. Ayrica kizimla biz yatak odasinda uyuyoruz seneye en yakin odayi odasi yapip onu duyacagim bir kamere vs edinecegim ki eslerimiz de bebekten uykulari bölünmesin . Bosqnacak bir sey yok bir sekilde oyle boyle alisilacak. Biz de baska sehirdeyiz kimsemiz yok yardim edecek gezmeye gelince arkadas cok tabi.Ay cok keyifisizim agliyorum,beni düsüncesizlikle sucluyor,uyuyamiyormus,yogun calisiyor,böyle de olmuyor böyle iliski mi olur diye kaldiramiyorum ayrilalim o zaman dedim,bebek oldu iyice uzaklastik bu ne ya tek basima bakiyorum
Kızım hareketlenmeye başladığından beri ayrıyız, ben bebemle yatıyorum. Akşam yedide yatiyorsak tuvalet harici çok çıkamıyorum ben yataktan sabaha kadar, sık uyanma ve sürekli meme hâli malum. Eşim de TV vs izlerken uyuyakaliyor yüzde 99. Bundan sonra nasıl olur bilmiyorum ama şimdilik böyle.Kızlar,eşlerinizle ayrı mı yatıyorsunuz? Bu yüzden tartistik su anda