2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    324
Bunllar biz hamileyken bime mi 101 e mi ne gelmişti. Biri 150 ye biri 300 e gelmişti. Şimdi çok komik fiyatlara çıkarmışlar. Şok oldum
Alırken haber edeydiniz keşke benim kız müzikle uyuyor ama bi muzik aleti almadim.biraz büyüsün cocuklar icin sandalyeli piyanolar var ondan mi alsam diyordum

Uğraşıyorum ama hiç istekli değil mesela sevdiği bi oyuncağı ile gel gel yapıyorum ona bi heyecan hareketleniyor ama hep geri geri gidiyor

Emekleyene kadar benimki de geri geri gidebiliyodu bence yakında emekleyecek zaten emeklemek de aranan bi gelişim basamağı degil. Kendi ağırlığını taşıyabiliyo mu ayakta tuttugunuzda
Aslında tam basmayı bilmiyor gibi ama düzgün bastırdık mi taşıyor ağırlığını

Soype ki fissler pricenin kopekcigini aldik hic ilgilenmiyor konusunca sinirleniyor felan bu alet de sever mi ki cok arada kaldim .

Ya hu nasil azaltalim bugun istavrit yaptim makarna hasladim onune koydum eliyle doke saca yedi yemedi ben de baliktan 3 lokma verdim ardindan agliyor aciim.doye 90cc mama icti

Bizim doktor 10.ayda cagirdi.bugün saglik ocagina aşı yaptirmaya gittim.boyunu bilmiyorum ama kilosu kıyafette 9270 geldi.bizim doktor aksine mamayi icsin icebildigi kadar diyor,hareketli zamanlari kiloyu verir diyor.bir de kizamikcik aşısı olamadik 2 aydir gelmiyormus eczanede de bulamadik.ebe Türkiye geneli böyle dedi,siz yaptirabildiniz mi?

Perşembe çağırdı aile hekimi. Bakalım olcak mı aşı.

Alırken haber edeydiniz keşke benim kız müzikle uyuyor ama bi muzik aleti almadim.biraz büyüsün cocuklar icin sandalyeli piyanolar var ondan mi alsam diyordum
Burada konuşulmuştu zaten. Bim ganimetleri, şunları kopardım vs diyerekten baya bir kişi aldıklarını paylaşmıştı. Oyuncak tabletler, telefonlar, piyanolar, çıngıraklar, zeka kartları…. Bakaydın keşke onun için biraz daha zamana ihtiyacı var bence

Yok takmıyorum da sabit kalınca biraz endişelendim bana da normal dediler

Ya kizim da gece uyaniyor mama icin
Aslında çoğu kez sadece sallayınca veya sadece emzik takınca uyuyor ama saat başı kalktığı için artık acıkmıştır diye mama yapıyorum 2-3 kalkmada bir. Bi gece bi kere kalktı mesela 12 saat boyunca hiç mama içmemiş oldu. Demek ki açlığa kalmıyor, p.çliğe kalkıyor

Kızlar,eşlerinizle ayrı mı yatıyorsunuz? Bu yüzden tartistik su anda
Bizim evde kimse akşam yattığı yerde sabah kalkmıyor. Eşim 3’e kadar falan oturuyor. O saatten sonra ya sigara kokuyorum gelmiyim diyor, gelirse de uyuyor numarası yapıyorum beni rahatsız etmesin diye. İlk iki sene hep sarılarak yatardık. Hey gidi günler.

Ay cok keyifisizim agliyorum,beni düsüncesizlikle sucluyor,uyuyamiyormus,yogun calisiyor,böyle de olmuyor böyle iliski mi olur diye kaldiramiyorum ayrilalim o zaman dedim,bebek oldu iyice uzaklastik bu ne ya tek basima bakiyorum

Ay cok keyifisizim agliyorum,beni düsüncesizlikle sucluyor,uyuyamiyormus,yogun calisiyor,böyle de olmuyor böyle iliski mi olur diye kaldiramiyorum ayrilalim o zaman dedim,bebek oldu iyice uzaklastik bu ne ya tek basima bakiyorum
Canim bu gunler zor gunler seytan da sag olsun surekli vesvese verir konusun cok afedersin ama haftanin en az 1 gunu birlikte uyumaya gayret edin kardes kardes olmayacak sekilde yani annem bile dedi kocanla yat sogursunuz kizim diye. Bizde de esim cinsellik konusunda hakli swrzenislerde bulundu cok ihmal ettim cok ben de mesela kendime cekiduzen vermeliyim acilen. Ayrica kizimla biz yatak odasinda uyuyoruz seneye en yakin odayi odasi yapip onu duyacagim bir kamere vs edinecegim ki eslerimiz de bebekten uykulari bölünmesin . Bosqnacak bir sey yok bir sekilde oyle boyle alisilacak. Biz de baska sehirdeyiz kimsemiz yok yardim edecek gezmeye gelince arkadas cok tabi.

Kızlar,eşlerinizle ayrı mı yatıyorsunuz? Bu yüzden tartistik su anda
Kızım hareketlenmeye başladığından beri ayrıyız, ben bebemle yatıyorum. Akşam yedide yatiyorsak tuvalet harici çok çıkamıyorum ben yataktan sabaha kadar, sık uyanma ve sürekli meme hâli malum. Eşim de TV vs izlerken uyuyakaliyor yüzde 99. Bundan sonra nasıl olur bilmiyorum ama şimdilik böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…