- 25 Ekim 2023
- 1.158
- 2.186
- 39
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #80.401
Eğer etiketlerini söküp yıkamadığın varsa bir fiyat karşılaştırıp iade et 30 gündü diye hatırlıyorum. Aynılarına bakarsın onlinedan alırsınİki hafta önce 6000 tl’lik alışveriş yapmış olmam
Bence söküp kullandiEğer etiketlerini söküp yıkamadığın varsa bir fiyat karşılaştırıp iade et 30 gündü diye hatırlıyorum. Aynılarına bakarsın onlinedan alırsın
Bir ihtimal yaBence söküp kullandi
Yok canım hepsi defalarca giyildi bile oğlan şar şar işiyor yaEğer etiketlerini söküp yıkamadığın varsa bir fiyat karşılaştırıp iade et 30 gündü diye hatırlıyorum. Aynılarına bakarsın onlinedan alırsın
Gunduz 2 uyku yapiyo benım kız da, ama gece uyumak istemiyor, oynamak istiyor, gece 3 5 arası kalkıp oyun oynadığımız cok olduUzun zamandır 9 da uyuyor oğlum ikinci uykusuna gçre yarım saat değişiyor en fazla genellikle bu saatte uyumuş oluyor hemen arkasına uyanıyor biberon veriyorum tekrar uyuyor gecede sık kalkıyor ama hemen biberon ağzına değince uyuyor gündüz uykusu düzendeyse gecede dzende oluyor bizim gündüz çok şükür iyi şimdilik bu uyku meselesi neye göre değişiyor anlamıyorum babasıyla benim uykum çok hafif ve azdır oğlum bizim gibi değil
İui inGaliba kayınvalide konusunda tek şanslı olan aslında sanssizda diyebiliriz benmişim;bana iş falan yaptırmazdi,hangi yemeği seversem bana ayrı yemek yapardı öyle Cat kapı gelmez ben müsaitsem çağırırsam gelirdi falan bize geldiginde bile yemekleri o yapardı evliliğimin ikinci senesine girdigimde vefat etti malesef yedi ay sonra falan hamile kaldım bazen diyorum yaşasaydı eminim yardım ederdi kader mekanı cennet olsun
Mekanı cennet olsun, iyi insanlar erken gıdıyor hepGaliba kayınvalide konusunda tek şanslı olan aslında sanssizda diyebiliriz benmişim;bana iş falan yaptırmazdi,hangi yemeği seversem bana ayrı yemek yapardı öyle Cat kapı gelmez ben müsaitsem çağırırsam gelirdi falan bize geldiginde bile yemekleri o yapardı evliliğimin ikinci senesine girdigimde vefat etti malesef yedi ay sonra falan hamile kaldım bazen diyorum yaşasaydı eminim yardım ederdi kader mekanı cennet olsun
Siteye giriyormuş, ama yazmak istemiyor sanırım.@Kumsari dan haberi olan yok mu
Erkek miydi?Bugün asansörde bir bebekle karsilastik,esime bakti konustu dede glbi bir sey dedi,saclari da uzun baya tokayla toplamis annesi,kac aylik dedim 10 aylik dedi ben şok1.5 yasinda falandir diye bekliyordum
Kız.kadinin aciklamasi mama cocugu bu ondan böyle diyor,bizimki de mama cocugu dedim ben de.birden konusunca daha büyük diye dusundum dedim,abileri var önünde ondan diyorErkek miydi?
Dede dedi diye dede demek istemiş olmayabilir. Ama abisi ablası olan bebekler onlara yetişmek için daha çabuk ayaklanıyor sanki gerçekten.Kız.kadinin aciklamasi mama cocugu bu ondan böyle diyor,bizimki de mama cocugu dedim ben de.birden konusunca daha büyük diye dusundum dedim,abileri var önünde ondan diyor
Ay bilmiyorum benim kizin saclari yeni uzamaya basladi ama hala kisa toplanacak kivamda degil,erkek mi kiz mi ayirt edemiyorlardi valla en sonDede dedi diye dede demek istemiş olmayabilir. Ama abisi ablası olan bebekler onlara yetişmek için daha çabuk ayaklanıyor sanki gerçekten.
Ben gece kalksa da kalktigi oluyor oyun oynatmiyorum oyle alisiyormus cunku. 1 saat atisiyoruz yatakta. Atismayi kaybeden uyuyorGunduz 2 uyku yapiyo benım kız da, ama gece uyumak istemiyor, oynamak istiyor, gece 3 5 arası kalkıp oyun oynadığımız cok olduson 2 haftadır boyle, bır ara cok guzeldı ya sabaha kadar uyuyordu, 3 5 kere kalkıyorum grce, pıspıs yapınca gerı uyuyo, 1 kerede mama verıyorum gece, aksm yedıgı saat erkense verıyorum
Her seye de bi cevabi varKız.kadinin aciklamasi mama cocugu bu ondan böyle diyor,bizimki de mama cocugu dedim ben de.birden konusunca daha büyük diye dusundum dedim,abileri var önünde ondan diyor
Siteye giriyormuş, ama yazmak istemiyor sanırım.
Bize bi arkadasim verdi yurume arkadasi benim oglum hic sevmedi ama ya uzerindeki oyuncaklarla oynadi bi iki adimladi sonra birakti kenarda duruyo.Uc adim bile attiysa baslamis o bence baya yurume arkadasina ihtiyaci yok sankiAy bilmiyorum benim kizin saclari yeni uzamaya basladi ama hala kisa toplanacak kivamda degil,erkek mi kiz mi ayirt edemiyorlardi valla en sonbenim cadı bugün bi 3 adim atti düstü bir de güzel dusüyor,nasil heyecanlandiysam esimi cagirdim.hemen bir daha atti bi 2 adim yine düstü ama nasil.gülüyor bizim tepkilere yürütecten nefret ediyor agliyor ya,yürüme arkadasi alayim.mi.valla kararsizim.ne alsam sevmiyor benim.bebe.bir kanguru gercekten isimize yaradi hala yariyor,bebek arabasi kullanmiyoruz hala
Öyle valla acayip algıları açıldı. Farklı bir yerdeysek mazallah bir şeyleri kaçıracak diye uyumuyor. Benimkisi doğduğundan beri saatsiz bence. Sabahtan 1 öğleden sonra 1 uyku yapar ama hiç “saat 13:30 kızımın uyku vakti geldi” diyemedim. Kendi istediğinde daha doğrusu uykusu geldiğini anladığımda yatırıyorum.Uyku konusunda da bu aylarda ukyu karmasasi oluyormus biraz tek uyku cift uyku arasinda.Bi de cok hareketlendikleri icin hayati birakip uyumak istemiyorlar.Bizim bi de hafta ici haftasonu duzeni cok degisiyor hic oyle uyku saati falan kalmadi..onceden sus saatte uyuyor olur falan diyebiliyordum artik diyemiyorum iyice duzensiz olduk
Kuleyi bız diziyoruz o yıkıyor, henuz yapamıyor, yapabilmesi mı gerekiyormuş?? Hatta dizip hayır hayır yıkma dıyorum kahkaha atarak yıkıyor, cok hosuna gıdıyo yapma dedıgım seylerı yapmak..sheilata yürümeye başlamış, yürüme arkadaşına hiç gerek yok bence. Hatta öyle şeylere güvenip yürümeye korkabiliyorlar. Bana kuzenim verdi. Aktivite masası özelliği de var, onlarla oynuyor.
Bu kontrolde doktor dedi ki kule dizme, top atma, bay bay, gel gel yapma onları yapıyor mu. Dedim bu yerlerde kendi kendine gezerek büyüyor. Hiç bişey yaptıramıyoruz ki ablası var. Ben kızıma kuleleri 2 yaş doğum gününde almıştım bu aradahiç bir şeye erken ya da geç demem. A101’den ablası bi kule yapma oyunu almış ama iki parçası var şu an sadece acaba diğerleri nerde. Her şey kayboluyor. Evde ya kara delik var ya portal deli olucam artık.