2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    324
Kumsari Kumsari senin de ölürüm hasretinle sene 2005 falan olması lazım 😂 bir daha gelir misin? Çok özledik seni de beybisini de.

Benim büyük kızım öyle baskın karakter ki bu sayfayla münhasır oğlumun ondan az lafı geçmiştir yazık çocuğumun, öyle aklıma geldi yazıyım dedim, üzüldüm. Canım oğlum.
Bir gitti tam gitti Kumsari Kumsari inşallah döner 😔

Kızlar yürüteci 2.el almak mantikli mi peki? Pahalı bir ürün degil ya,ondan soruyorum.Unigo yu 2.el alinca yürüteci de mi öyle yapsam diye dusündüm birden

Asi olmadığı ve ne zaman geleceği belli olmadığı için aşı olamadık. Bizim asimizi ebe yapmayacakmis, onlar buz akusuyle verecek aynı gün içinde çocuk doktorumuz yapacakmış yumurta alerjisinden dolayı.

Kızlar bebem sürekli çığlık atıyor normal mi bu? Doktorlar normal diyor kendini ifade etmek için yapıyor da boğazına yazık 😢

3 gündür deli gibi agliyor benim kiz,zor uyuyor uyuyamadikca deliriyor,birakiyorum yataga uyaniyor,simdi birakmadim artik kucagimda.benim tahammulum kalmamis yalniz sürekli agladigi icin fıttırıyorum,uyuma da aglama da diyorum sinirden.annelik bana göre degilmis diye düsünmeye basladim yapamiyorum sanirim

Hoş geldin . Nerelerdesin. Umarım her şey yolundadır.

Ay canım hasretinden prangalar eskittim. Aç şiiri dinle. Sene 2008 falan 😂

Sohrab Sohrab karabatak gibisin anam nerelerdesin, iyi misin? Bebiş nasıl?

Nerelerdesin sen,her sey yolunda mi,nasilsiniz?

İyiyiz şükür kızlar, bebek cok hareketlı, pesındeyım sureklı, yarım gun calısıyorum, geldıgımde uyanmıs oluyor, onunla ilgilen, 2.uykuda yemek derdine dusuyorum, bı bakıyorum gece olmus, ortalıgı toparlıyorum yataga gectıgım gibi uyuyakalıyorum.. Bır ara mama reddi oldu, üst dısler geldi, cok sancılı bı 10 gun gecırdık..

X