2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    324
Bende bu ikisinden var. Düz piyanodansa diğeri hem hayvan sesli, hem ışıklı falan. Daha çok dikkatini çekiyor. Sabahları karnını doyurup altını alıp piyanoyla park beşikte bırakıyorum bebiki. Ben yarım saat- 1 saat daha yatıp uyuyorum. Sonra sıkılıp ağlanmaya, mırıldanmaya başlıyor. Benim için kurtarıcıdır kendisi

Eklentiler

• IMG_0082.jpeg
    59 KB · Görüntüleme: 23
Dogum gunu için süsleme fiyatı alan var mı? 10.000 dedi sorduğum bi yer. Normal mi sizce hiç bilmiyorum piyasayı

Benim dedigimden var mi ve oynuyor mu canim

Kızlar herkese merhaba uzun zamandır giremiyorum girince de söyle bu bakınıp gidiyorum herkes iyidir inşallah.benim kız hala dizlerinin üstünde emekledigi yok kendini ittirerek geri geri biraz gidiyor o kadar hala bebeği emeklemeyen tutup kalmayan var mi bi doktora ortopediye falan gidelim diyorum kafaya takıyorum

Benim oğlumda yapmıyor ben emeklemeyi öğrettim çalıştırarak ama yinede emeklemeyi çok sevmiyor geri gidiyorsa ona emeklemeyi göster bacaklarını tutup kır ileri geri yap yapar diye düşünüyorum geri gittiği için sorun yoktur inşallah

Benim dedigimden var mi ve oynuyor mu canim
Senin attığım mikrofonlu, en üstünde tuşu falan olan bir model kuzum. O şekilde yok bende ama pembe olarak attığım düz piyano şeklinde olanı var. Onunla pek oynadığını söyleyemem. Onun tuşları falan biraz daha sert. Tam basmak gerekiyor bendekinde ses çıkması için. Renk falan da yok ya çok dikkatini çekmiyor. Fisher price olan çok daha hassas. En ufak dokunmada algılayıp ses, renk falan çıkartıyor. Onunla daha rahat oynayabiliyor… belki senin attığın modelin bendeki kadar sert değildir tuşları

Kızlar selam yarın 2 çocukla 8 saatlik yola cıkıcaz tatile gidiyoruz mutlaka yanına al dediğiniz şeyler var mı aklıma gelmeyen bişey olur belki

bende de renkli fisher prize olandan var çok memnunum. Ksmbnmcnm sanırım sen sade piyanoyu soruyorsun bunun piyano bölümü de var. Ama bebeğin ilgisini Piyano bölümünden çok ilk bölüm şarkılı sayılı kısım çekiyor. Hep ilk bölümde durup dinliyor

Emekleyene kadar benimki de geri geri gidebiliyodu bence yakında emekleyecek zaten emeklemek de aranan bi gelişim basamağı degil. Kendi ağırlığını taşıyabiliyo mu ayakta tuttugunuzda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…