-
- Konu Sahibi sunshine__
- #79.021
Evet bizde var ama benimki ayıcıklı kedili falan üst kısmı alt kısmı normal org gibi kızım hayvanlı olan kısma basmayı çok seviyor oyalaniyorSunman Mikrofonlu Org 32 Tuşlu Siyah & Beyaz S00099000 - Müzik Aletleri - Eğitici Oyuncaklar - Toolstoy.
Kizlar boyle bir sey alan var mi
Bundan bizim kiSunman Mikrofonlu Org 32 Tuşlu Siyah & Beyaz S00099000 - Müzik Aletleri - Eğitici Oyuncaklar - Toolstoy.
Bizdenyok böyle bir şey, gerekli mi?Sunman Mikrofonlu Org 32 Tuşlu Siyah & Beyaz S00099000 - Müzik Aletleri - Eğitici Oyuncaklar - Toolstoy.
Gereklilikten ziyade müziğe falan ilgiliyse çok severek oynuyorlar benim bebeğim müzikli oyuncakları çok sevdiğinden gün içinde mutlaka en azından bir kez yanına gidip oynarBizdenyok böyle bir şey, gerekli mi?
Bende bu ikisinden var. Düz piyanodansa diğeri hem hayvan sesli, hem ışıklı falan. Daha çok dikkatini çekiyor. Sabahları karnını doyurup altını alıp piyanoyla park beşikte bırakıyorum bebiki. Ben yarım saat- 1 saat daha yatıp uyuyorum. Sonra sıkılıp ağlanmaya, mırıldanmaya başlıyor. Benim için kurtarıcıdır kendisiSunman Mikrofonlu Org 32 Tuşlu Siyah & Beyaz S00099000 - Müzik Aletleri - Eğitici Oyuncaklar - Toolstoy.
Bu artık piyasada yok mu ne zaman almıştınız? Bizdeki de fisher price ama popüler olan modeli. Sizinki baya fonksiyonlu gibi beğendim ama bulamam sanırımBundan bizim ki
Ya bi wrastirayim da bakalim nedecegizBizdenyok böyle bir şey, gerekli mi?
Benim dedigimden var mi ve oynuyor mu canimBende bu ikisinden var. Düz piyanodansa diğeri hem hayvan sesli, hem ışıklı falan. Daha çok dikkatini çekiyor. Sabahları karnını doyurup altını alıp piyanoyla park beşikte bırakıyorum bebiki. Ben yarım saat- 1 saat daha yatıp uyuyorum. Sonra sıkılıp ağlanmaya, mırıldanmaya başlıyor. Benim için kurtarıcıdır kendisi
Eki Görüntüle 3485010
Malesef bende baktım link atmak için ama annannesi bir oyuncakcıdan almıştı sanırım yokBu artık piyasada yok mu ne zaman almıştınız? Bizdeki de fisher price ama popüler olan modeli. Sizinki baya fonksiyonlu gibi beğendim ama bulamam sanırım
Benim oğlumda yapmıyor ben emeklemeyi öğrettim çalıştırarak ama yinede emeklemeyi çok sevmiyor geri gidiyorsa ona emeklemeyi göster bacaklarını tutup kır ileri geri yap yapar diye düşünüyorum geri gittiği için sorun yoktur inşallahKızlar herkese merhaba uzun zamandır giremiyorum girince de söyle bu bakınıp gidiyorum herkes iyidir inşallah.benim kız hala dizlerinin üstünde emekledigi yok kendini ittirerek geri geri biraz gidiyor o kadar hala bebeği emeklemeyen tutup kalmayan var mi bi doktora ortopediye falan gidelim diyorum kafaya takıyorum
Senin attığım mikrofonlu, en üstünde tuşu falan olan bir model kuzum. O şekilde yok bende ama pembe olarak attığım düz piyano şeklinde olanı var. Onunla pek oynadığını söyleyemem. Onun tuşları falan biraz daha sert. Tam basmak gerekiyor bendekinde ses çıkması için. Renk falan da yok ya çok dikkatini çekmiyor. Fisher price olan çok daha hassas. En ufak dokunmada algılayıp ses, renk falan çıkartıyor. Onunla daha rahat oynayabiliyor… belki senin attığın modelin bendeki kadar sert değildir tuşlarıBenim dedigimden var mi ve oynuyor mu canim
bende de renkli fisher prize olandan var çok memnunum.Bende bu ikisinden var. Düz piyanodansa diğeri hem hayvan sesli, hem ışıklı falan. Daha çok dikkatini çekiyor. Sabahları karnını doyurup altını alıp piyanoyla park beşikte bırakıyorum bebiki. Ben yarım saat- 1 saat daha yatıp uyuyorum. Sonra sıkılıp ağlanmaya, mırıldanmaya başlıyor. Benim için kurtarıcıdır kendisi
Eki Görüntüle 3485010
Emekleyene kadar benimki de geri geri gidebiliyodu bence yakında emekleyecekKızlar herkese merhaba uzun zamandır giremiyorum girince de söyle bu bakınıp gidiyorum herkes iyidir inşallah.benim kız hala dizlerinin üstünde emekledigi yok kendini ittirerek geri geri biraz gidiyor o kadar hala bebeği emeklemeyen tutup kalmayan var mi bi doktora ortopediye falan gidelim diyorum kafaya takıyorum
O fiyatlar aşağı yukarı kuzum. Ortalama 15bin fiyat aldım hep benDogum gunu için süsleme fiyatı alan var mı? 10.000 dedi sorduğum bi yer. Normal mi sizce hiç bilmiyorum piyasayı
İyi yolculuklar. Aklıma değişik bir şey gelmiyor.Kızlar selam yarın 2 çocukla 8 saatlik yola cıkıcaz tatile gidiyoruz mutlaka yanına al dediğiniz şeyler var mı aklıma gelmeyen bişey olur belki
Hayırlı yolculuklar, bir öneri gelmiyor aklıma. Sağ selamet kolaylıkla geçsin inşallah.Kızlar selam yarın 2 çocukla 8 saatlik yola cıkıcaz tatile gidiyoruz mutlaka yanına al dediğiniz şeyler var mı aklıma gelmeyen bişey olur belki