2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    331
Kuleyi bız diziyoruz o yıkıyor, henuz yapamıyor, yapabilmesi mı gerekiyormuş?? Hatta dizip hayır hayır yıkma dıyorum kahkaha atarak yıkıyor, cok hosuna gıdıyo yapma dedıgım seylerı yapmak..
Ben de kumanda arıyorum bulamıyorum evın ıcınde, 3 4 gundur tv acamadık 😆
Oynatın diyor da topu da ağzına alıyor. Hiç bir şeyle amacına uygun oynadığı yok.

eline çatal kaşık verin. Yiyemez ama aşina olsun dedi de onun pisliğiyle uğraşamam şimdi.

Hepsiburda’da maxicosi’lerde de indirim var kızlar oto koltuğu almayanlar bakabilir. Ben bir de kabin boy puset bakıyorum inglesina yoruyor. Uçakta tatilde vs kullanırım diye bakıyorum ama daha istediğim kadar inmedi 😂 cybex kullanan varsa bir ses edebilir mi acep libelle/orfeo/gb pocket için
Cybex gb qbit all terrain kullaniyorum, cok rahat tek elle acilip kapaniyo, cok efor sarfetmiyosun. Tam yatabiliyo oglum orda uyumaya alisti, normal sartlarda saat basi kalkan bebe arabada 2 saat uyuyo 😂

Oynatın diyor da topu da ağzına alıyor. Hiç bir şeyle amacına uygun oynadığı yok.

eline çatal kaşık verin. Yiyemez ama aşina olsun dedi de onun pisliğiyle uğraşamam şimdi.
Valla ben de eline bı ekmek verıyorum, evin heryerınden ekmek parcası topluyorum 1 saat de temizlik yapıyosun pesine, hele mama sandalyesinde bısey yesın, cok tatlı gorunuyor ama sonrası 🤦🏻‍♀️

Ay bilmiyorum benim kizin saclari yeni uzamaya basladi ama hala kisa toplanacak kivamda degil,erkek mi kiz mi ayirt edemiyorlardi valla en son 😁 benim cadı bugün bi 3 adim atti düstü bir de güzel dusüyor,nasil heyecanlandiysam esimi cagirdim.hemen bir daha atti bi 2 adim yine düstü ama nasil.gülüyor bizim tepkilere 😁😁😁 yürütecten nefret ediyor agliyor ya,yürüme arkadasi alayim.mi.valla kararsizim.ne alsam sevmiyor benim.bebe.bir kanguru gercekten isimize yaradi hala yariyor,bebek arabasi kullanmiyoruz hala
Gözünuz aydın canım, artık devamı gelir, hergun daha cok adım atar, 1 haftaya gör sen şenliği🥹🥲 hıcbısey alma ıhtıyac kalmamıs artık

Kuleyi bız diziyoruz o yıkıyor, henuz yapamıyor, yapabilmesi mı gerekiyormuş?? Hatta dizip hayır hayır yıkma dıyorum kahkaha atarak yıkıyor, cok hosuna gıdıyo yapma dedıgım seylerı yapmak..
😂😂 mağduriyettir bu ama. Kızın kumanda sevdasına fisher-price’ın uzaktan kumandasını aldım amazonda en düşük fiyattı umarım gerçeğine gösterdiği ilgiyi buna da gösterir

Cybex gb qbit all terrain kullaniyorum, cok rahat tek elle acilip kapaniyo, cok efor sarfetmiyosun. Tam yatabiliyo oglum orda uyumaya alisti, normal sartlarda saat basi kalkan bebe arabada 2 saat uyuyo 😂
Qbit’in muadili benimki inglesina elekta. Ben daha hafif katlanınca elimizde taşıyabileceğimiz tarzda arıyorum. O yüzden libelle veya orfeo mu dedik minik hafif olsun 😅

sheilata sheilata yürümeye başlamış, yürüme arkadaşına hiç gerek yok bence. Hatta öyle şeylere güvenip yürümeye korkabiliyorlar. Bana kuzenim verdi. Aktivite masası özelliği de var, onlarla oynuyor.
Bu kontrolde doktor dedi ki kule dizme, top atma, bay bay, gel gel yapma onları yapıyor mu. Dedim bu yerlerde kendi kendine gezerek büyüyor. Hiç bişey yaptıramıyoruz ki ablası var. Ben kızıma kuleleri 2 yaş doğum gününde almıştım bu arada 😀 hiç bir şeye erken ya da geç demem. A101’den ablası bi kule yapma oyunu almış ama iki parçası var şu an sadece acaba diğerleri nerde. Her şey kayboluyor. Evde ya kara delik var ya portal deli olucam artık.
BIlmiyorum ki canim her seye gec kaldim su ev tadilatindan dolayi vicdan yapiyorum,simdiye kadar coktan almis olmaliydim almadim,o yüzden de insan simdi alinir mi artik modunda oluyor.kule dizme icin erken degil mi ya? Benim doktor hic sorgulamiyor,her seyi ben sorguluyorum gayet saglikli bir sey yok diyip gönderiyor beni

BIlmiyorum ki canim her seye gec kaldim su ev tadilatindan dolayi vicdan yapiyorum,simdiye kadar coktan almis olmaliydim almadim,o yüzden de insan simdi alinir mi artik modunda oluyor.kule dizme icin erken degil mi ya? Benim doktor hic sorgulamiyor,her seyi ben sorguluyorum gayet saglikli bir sey yok diyip gönderiyor beni
Erken erken ama siz dizin görsün diyor. Biz hiç oyun oynayamıyoruz ki. Top oynamayı öğreticem top ağzında. Bir tane küçük bebek evi var. Onun kapısını çalınca köpek havlıyor. Bi onunla düzgün oynuyor. Zili çalıp havlıyor. Bi de alakasız ama ezan okununca kızıyor, bağırmaya başlıyor.

Erken erken ama siz dizin görsün diyor. Biz hiç oyun oynayamıyoruz ki. Top oynamayı öğreticem top ağzında. Bir tane küçük bebek evi var. Onun kapısını çalınca köpek havlıyor. Bi onunla düzgün oynuyor. Zili çalıp havlıyor. Bi de alakasız ama ezan okununca kızıyor, bağırmaya başlıyor.
Ezana güldüm tövbest 😁 ben uzun zamandir diziyorum deviriyor hep,hatta agzina almaktan mahvetti simdiden.bizimki de sıkıldı oyuncaklarindan yeni oyun arayisindayim,ne alsam acaba?

Ay bi an kendi oğlum sandım. Aynısı bizde de bimden kule aldım bende ben diziyorum o yıkıyor bayılıyor ya en sevdiği oyun şu an kendi de koymaya çalışıyor ama olmuyo tabii 😂

Ben benim oğlana çatal kaşık aldım yeni çünkü çıldırdı hep elimdeki kaşığı istiyordu kaşığı vermiyorum ama çatalı veriyorum eline zaten ucu küt işte meyveye falan batırıyorum veriyorum alıyo ucundan eline tekrar çatala koymaya çalışıyor falan iyice oyuna çevirdi bende gösteriyorum oğlum ağzına götür diye 😂

Ya benim çılgın oğlan mama sandalyesinde yemek istemiyor kızlar ya yani özellikle kahvaltıyı bağlasam da kalkmak istiyor kalkıyorda hatta ağzını sımsıkı kapatıyor asla yemiyor eline veriyorum önüne koyuyorum minik 2 parmağı ile bir parça koparıp hoppp yere fırlatıyor. Ama çorba akşam yemeği gibi şeyleri ben yediriyorum yiyor ama kahvaltıyı sevmiyor eskiden böyle değildi yeni yeni huylar 🤦🏼‍♀️ bazen öğlen çorbayı yerde oynarken yediriyorum güzel yiyor kahvaltıyı da mı öyle denesem temelli mama sandalyesini unutmasını istemiyorum

Hoca guzel okuyamiyordur 😃

Ya benim çılgın oğlan mama sandalyesinde yemek istemiyor kızlar ya yani özellikle kahvaltıyı bağlasam da kalkmak istiyor kalkıyorda hatta ağzını sımsıkı kapatıyor asla yemiyor eline veriyorum önüne koyuyorum minik 2 parmağı ile bir parça koparıp hoppp yere fırlatıyor. Ama çorba akşam yemeği gibi şeyleri ben yediriyorum yiyor ama kahvaltıyı sevmiyor eskiden böyle değildi yeni yeni huylar 🤦🏼‍♀️ bazen öğlen çorbayı yerde oynarken yediriyorum güzel yiyor kahvaltıyı da mı öyle denesem temelli mama sandalyesini unutmasını istemiyorum
Ben onune koyuyorum eliyle kasikla vs yiyor ya bu sabah da bana nasil kiziyor sen yedirme diye elime vuruyor arada agzina ben goturuyorum cunku kendine birakirsam agzina gotururken dusuyor hep . Baska da bugun veremedim yesil mercimek corbasi verecegim bakalim ne yapacak

1.30’da bezini değiştirdim mama içirdim. 4.30’da kalkmış bezi taşmış, açlıktan ölüyor. Sallamaya çalıştım mama içmeden sakinleşmedi. Bu ne ya, obez olacak. Gündüz de yemiş bayağı. Galiba meme emesi var ama emmediği için illa mama istiyor. Nasıl kesicez bilmiyorum.

1.30’da bezini değiştirdim mama içirdim. 4.30’da kalkmış bezi taşmış, açlıktan ölüyor. Sallamaya çalıştım mama içmeden sakinleşmedi. Bu ne ya, obez olacak. Gündüz de yemiş bayağı. Galiba meme emesi var ama emmediği için illa mama istiyor. Nasıl kesicez bilmiyorum.
Bizde meme isteği gitsin diye biberon veriyoruz sabaha kadar ağzından çıkınca çıldırıyor bu gecede kaka yaptı sonra rahatladı biraz sabah tabi kaka için ağlayarak uyandı😄

Bizim.doktor mama obez yapmaz demisti canim

Kaç gündür geceleri kötü geçiyor. Ağlayarak uyanıyor. Bugün 4te uyandı ana kucağına koydum yanına uzandım sallaya sallaya zorla uyuttum. Dişi çıkıyor büyük ihtimal, karanfilli zeytinyağı sürdüm ama fayda da etmiyor. Calpol de vermek istemedim. Offff

Seninki hareketli kuzum yakıyordur yediklerini. Rahatlamak için mama istiyordur belki 🥲emzik kullanıyor musun emme isteğini giderir en azından

Seninki hareketli kuzum yakıyordur yediklerini. Rahatlamak için mama istiyordur belki 🥲emzik kullanıyor musun emme isteğini giderir en azından
Kullanıyorum. Kimi geceler emzik verip sırtını okşayınca geri yatıyor. Bu ara çok beter. Sabah 7-7.30’da da kakaya kalkar illa. Bu arada direnmedim, calpol verdim 5-7.30 arası uyudu, o da bişey
Üstten iki tane daha geliyor. Alttan bir tane daha diş. 5 tane çıktı, 3 tane kabarmış uç vermiş

Senin dişler hızlı çıkmış bizim daha alttan 2 diş sadece ama üstten 4 ü ard arda gelecek dedi doktor onlar zorluyor sanırım. Bir çıksa rahatlicaklar sonrakine kadar
Kızınkiler 11. Ayı doldurunca çıkmıştı. Oğlan hızlı gitti. Bu ara ayakta bağımsız durmayı da çokça yapıyor. 5 adım kadar atıyor. Ama ayakta öyle duruyor sık sık. Bol giydirince de bi komik, minik kafa, michelin montu vücut, hayalet avcılarındaki dev hayalet gibi sallanıyor.

X