2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    324
Benimki sık sık devam sütü olan mamadan içiyor. 9 kilo civarıyızdır diye düşünüyorum. Normal ek gıdayı çok çok yemiyor. Yarım kavanoz, yarım muz, yarım meyve gibi yiyor. Bazen hiç ağzını açmıyor. Bana da çok şişman geliyor. Herkes normal diyor. Benim gibi olcak diye çok korkuyorum.

Genetigi bana cekse sıkıntı degil esimin tarafina ceker diye korkuyorum,ben de kiloluymusum bebekken ama sadece bebekken,evlenene kadar 50 kiloyu görmedim,istedigi her seyi yiyip kilo almayanlardanim.esim de su icsem yariyor der

Genetigi bana cekse sıkıntı degil esimin tarafina ceker diye korkuyorum,ben de kiloluymusum bebekken ama sadece bebekken,evlenene kadar 50 kiloyu görmedim,istedigi her seyi yiyip kilo almayanlardanim.esim de su icsem yariyor der
Ben de hep çok zayıf ve küçüktüm gerçi. Babası şişmanmış. O şimdi zayıf.

Bizim kilomuz 7700 az mı alıyoruz acaba 3 aydır bu kilolarda kaldık bi terslik mi var acaba boy oranlarınız ve baş çevreniz nasıl peki kızlar

Bizim kilomuz 7700 az mı alıyoruz acaba 3 aydır bu kilolarda kaldık bi terslik mi var acaba boy oranlarınız ve baş çevreniz nasıl peki kızlar
Üç aydır bizdede pek kilo artışı olmadı başta 2 kilo aldığı da oluyordu fazla artıyordu şimdi yavaşladı normal diyordu osman bey yavaşlamasına bir yaşından sonra özellikle sabitlendiği bir sürede oluyormuş harekete başladıkları için

Keçi ciğeri yedirmiştim ben çok beğenmişti bıgünde yine ciğer yapacağız kan yapsın diye ama sakatat için erken diyebilirler emin değilim ben veriyorum da
Kirmizimartenicka doktor ciğer verebilirsin artık dedi, üstünden de bir ay geçti ama kuzu mu dana mı sormadım. Dün biz yedik. Önüne bir parça koydum evirip çevirip tükürdü. 35 yaşında ciğer yemeye başlamış biri olarak yemese de olur yani.

Benimki 6850 idi aylık kontrolunde kuzum. 68cm de boy. Kız bebik. En düşük persentilden gidiyor doğduğundan beri. Normal dedi doktoru kendi persentilinde gittiği için… seninki kaç kilo doğmuştu ? Zayıf doğan bir bebekse normaldir onun da

Zayıf doğdu 2300 normal diyorlar çok iri yarı bebek değil

Zayıf doğdu 2300 normal diyorlar çok iri yarı bebek değil
E o zaman çok iyi kuzum. Benimki 2600 doğdu. Şimdide seninkinden 1 kilo az neredeyse. Benimkine bile normal diyorlar yani… ki ben zayıf diye cocuk gastroenterolojiye götürdüm. Normal kan tahlilleri, genetik testler her seyi yaptırdım. Bütün sonuçları temiz çıktı. Doğduğunda da zayıf bir bebekmiş zaten. Anne baba da minyon. Tahlilleri de güzel. Gayet sağlıklı bir bebek annesi hiç kafana takma dediler. Ki dediğim gibi seninkinden 1 kilo az olmasına rağmen… sen hele hiç takılma derim. Doğum kilosuna göre gayet iyi bebişin kilosu

Arkadaşlar bende şu parmağa takılan fircalardan var ama kızımın dış etleri felaket şiş olduğu için fırçalamaya emin olamıyorum. Sizce canını acıtır mı?

Arkadaşlar bende şu parmağa takılan fircalardan var ama kızımın dış etleri felaket şiş olduğu için fırçalamaya emin olamıyorum. Sizce canını acıtır mı?
Zaten sürekli bişeylere bastırıyor, bence hoşuna gider. Karanfil yağı ile masaj yapabilirsin.
Ağzına sokacak bişey bulamayınca benimki iki büklüm olup ayaklarını ısırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…