- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #19.161
İnşAllah canımHerşeyden önce kendin zatenbizler iyi olalım ki sağlığımız psikolojimiz iyi olsun ki hamilelik gelsin. Kendin için en iyisini sen bilirsin inşallah en kısa sürede toparlanacaksin
Umudumuzu yeşertecek yorum buldum canımarama yavrum aranan hcg bulunamadı idrarda. Neqatif
Bu çok güzel haberBend e bu ay kist olan yumurtalıktan yumurtladımNormalde yumurtlayamadığım yumurtalığımdı, asla pik göremiyordum. Sanırım kullandığım takviyeler baya iyi geldi.
Walla olabilir bilemedim. Veya yarın da ben yapayım sen bekle olmazsa kuzumYa pazar mı yapsak testi. 1 gecede ne değişecekki testde
Ya hep ibretlik bunlar ya. Umudumuzu kaybetmemeliyizSen gel adetin 6.gunu ilişki yaşa 7.gun yumurtlama gör ve gebe kalovulasyon testinin erken yapılmasının önemi
Yaa inşAllahUmudumuzu yeşertecek yorum buldum canım
Walla olabilir bilemedim. Veya yarın da ben yapayım sen bekle olmazsa kuzumçok tırsıyorum nagetif göreceğim diye
Yok yok umudunu kaybetme kuzum. Dört kişiden en azından birimiz hamiş çıkar heralde yaSizlerde negatif görünce bende
de çok umut kalmadı sankiBenim göğüslerde davul olmuş yine herhalde regl hazırlığı
Baya imkansız gözüyle bakacağım bir olay yaşanmışSen gel adetin 6.gunu ilişki yaşa 7.gun yumurtlama gör ve gebe kalovulasyon testinin erken yapılmasının önemi
Gecmis olsun sizede, yumurtlama takibi dusunuyorum. Marttan sonra hic saglikli yumurtlamadim sanirim hep kistim oldu gectiler yine oldu. Bu ay hepsi temizlenmisti ovulasyonda pik gordum ama karnimdaki agri kist agrisi gibi. Kendim cabalarken cok yoruluyorum, o yuzden doktor kontrolunde ilerlemek istiyorum. Siz nasil bi tedavi dusunuyorsunuz?
Aynen canım inşallah gerek kalmaz da bu ay hepimiz hamile oluruzBence herkesin mutlaka 2-3 defa yapması gerek. Böylece hem kendi bedenini daha iyi tanımış oluyorsun.
Biz senle ne durumdayız acaba canım, 8. Günden beri agrı cekiyorum bugün 16. Gün hala şeffaf akıntı devam acaba kist mi oldu ya da hala yumurtlayamadım mı normalde 12. Gün genelde olurSen gel adetin 6.gunu ilişki yaşa 7.gun yumurtlama gör ve gebe kalovulasyon testinin erken yapılmasının önemi
Benim de 17.gunum, bu ay benim için garip geçiyor çok erken yumurtlama ve catlamanin hangi gün olduğunu kestiremiyorumBiz senle ne durumdayız acaba canım, 8. Günden beri agrı cekiyorum bugün 16. Gün hala şeffaf akıntı devam acaba kist mi oldu ya da hala yumurtlayamadım mı normalde 12. Gün genelde olur
Olmuştur tabiki. Çoğu gebe zaten belirtsiz hamile kalıyor. Hatta bana sorarsan göğüs hassasiyeti direk adet belirtisi. Mesela benim şuan dolgun ve hassas. İnşallah hamişliktendir. Bata son 4 gün kaldıBu göğüs hassasiyeti gebelikte olmazsa olmaz mıdır ya? Çoğu kişinin erken belirtilerinde bunu okuyorum. Göğüs hassasiyeti olmadan gebelik öğrenen olmuş mudur biliyor musunuz?
Aa ne tesadüf bende de 5 günOlmuştur tabiki. Çoğu gebe zaten belirtsiz hamile kalıyor. Hatta bana sorarsan göğüs hassasiyeti direk adet belirtisi. Mesela benim şuan dolgun ve hassas. İnşallah hamişliktendir. Bata son 4 gün kaldı
İnşallah hamilesin kuzumOlmuştur tabiki. Çoğu gebe zaten belirtsiz hamile kalıyor. Hatta bana sorarsan göğüs hassasiyeti direk adet belirtisi. Mesela benim şuan dolgun ve hassas. İnşallah hamişliktendir. Bata son 4 gün kaldı
Aaa ilk defa duydum, hiç bilmiyordum bat gününüzü 9 ağustosu falanAa ne tesadüf bende de 5 günhiç bilmiyodun dimi
AA o zaman belki senin için hamişlik belirtisidir kuzumİnşallah hamilesin kuzumbenim regl döneminde de göğüsle ilgili sıkıntım olmaz yani genel olarak göğüslerimi hissetmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?