- 22 Şubat 2023
- 10.226
- 11.347
- 228
- 38
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #19.121
Ben de bakıyorum bazen. Etkileyici konuşuyor adam. Ben de hsg çekildim bu ay bakalım nasip. Davul gibi şiştim kız vitaminlerden. Kocaman göbeğim oldu hamile gibi. Hele bi de klomen ve iğne kullandığım zaman şişe şişe bi hal olmuştum. Bebişler gelsin de napalım, vitamin deposu olmaya devam.Her iki hamilelikte önceden hsg çekilmişdim belkide onun etkisi belkide ben çok çok fazla mfk kullandım içim dışım vitamin deposuyducanlılarına çok fazla bakıyordum hep diyordu kullanın 3 ay sonra etkisini görüceksiniz.
Bulgaristandayız canım aileler le görüştük falan şimdi başbaşa tatildeyizNegatifleri gördüm bugün regl bekliyorum bebeğimSenin tatil nasıl geçiyor nerdesiniz
Canım ben tatilde olduğuma giremiyorum ama aklım sizde
Bu ay inşallah olucakNegatifleri gördüm bugün regl bekliyorum bebeğimSenin tatil nasıl geçiyor nerdesiniz
Ayy ben eşimi yola getirmek için ilaç kullansın diye her gün canlısına bakıyordum eşimde duyuyordu mecburBen de bakıyorum bazen. Etkileyici konuşuyor adam. Ben de hsg çekildim bu ay bakalım nasip. Davul gibi şiştim kız vitaminlerden. Kocaman göbeğim oldu hamile gibi. Hele bi de klomen ve iğne kullandığım zaman şişe şişe bi hal olmuştum. Bebişler gelsin de napalım, vitamin deposu olmaya devam.
Canimm yeni ay yeni umutlarBen ara ara giriyorum okuyorum canım da kimsenin enerjini düşürmek istemiyorum biraz içime kapandım yakında normale dönerim İnşAllah
Haftaya da olmazsan doktora git bence adet söktürücü ilaç verir bir an önce yeni hazırlıklarını yaparsınHayır hiç bi belirtim yok canım sanki hiç olmucak gibiyim göğüslerim ağrıyor sadece ağırlaştı
Bu ayda ben denemiyorumBu ay inşallah olucak
İnşAllah canım ama yorulduğumu hissettim bu ayCanimm yeni ay yeni umutlarşükür ki regl olabiliyoruz regl bitince bu depresif halin de bitecek inanıyorum full enerji geleceksin onu da biliyorum kendine zaman ver
Merhaba sürecimiz sizinle çok benzer ben de Eylülden sonra hala hamile değilsem tedaviye başlayacağım tekrar . Siz nasıl bir tedavi düşünüyorsunuz tüp bebek mi yoksa yumurta takibi mi ?Kizlar merhaba, size bir sey danisacagim. Bu ay da regl olursam artik tedaviye baslamak istiyorum. Mart ayinda 8 haftalik kalp durmasi nedeniyle kurtaj oldum. Kendi doktorum saglikli oldugumu soyluyor, gectigimiz aylarda basit kistlerim vardi bu ay gecmislerdi ama bu ay ovulasyondan sonra yine kist agrisi gibi agrim var. istanbul anadolu yakasinda onerebileceginiz bir doktor var mi?
Gecmis olsun sizede, yumurtlama takibi dusunuyorum. Marttan sonra hic saglikli yumurtlamadim sanirim hep kistim oldu gectiler yine oldu. Bu ay hepsi temizlenmisti ovulasyonda pik gordum ama karnimdaki agri kist agrisi gibi. Kendim cabalarken cok yoruluyorum, o yuzden doktor kontrolunde ilerlemek istiyorum. Siz nasil bi tedavi dusunuyorsunuz?Merhaba sürecimiz sizinle çok benzer ben de Eylülden sonra hala hamile değilsem tedaviye başlayacağım tekrar . Siz nasıl bir tedavi düşünüyorsunuz tüp bebek mi yoksa yumurta takibi mi ?
Herşeyden önce kendin zatenİnşAllah canım ama yorulduğumu hissettim bu ayBir molaya ihtiyacım var
Bence herkesin mutlaka 2-3 defa yapması gerek. Böylece hem kendi bedenini daha iyi tanımış oluyorsun.Aaa süper bunu duyduğuma sevindim ama bu ay hamile kalamazsam ben de ovulasyon yapcam sizde görünce yapasım geliyor
Tamam canım, sen nasıl kendini mutlu hissedeksen öyle yapAy yok hergün ilişki flnda yapmıcam.kafama göre olacak bu ay. Bebek denemelerini ciddi anlamda 2 aydır yapıyor olsamda 20 aydır hep bir mücadele içindeyim. İlk gebelik sürecim, kaybım, iyileşme dönemi, tiroid tedavisi dönemi. Hepsi arka arkaya geldi. Bir süre ilgi alanımda olmasını istemiyorum açıkçası. Vitamin eksiğim olmasın onları kullanmaya devam ederim ama ekstra bir çabam da olmayacak bu ay
Bend e bu ay kist olan yumurtalıktan yumurtladımBu ay kist olan yumurtalıktan yumurtlayacağım canım o yüzden büyütse de kaliteli olacağını sanmam
Ovulasyonda Innovita, laboquick, artımed ve miratech markaları çok güzel kızlar. Ben dördünü de deneyimledim. Başarılılar. Pik olunca T çizgisi koyu oluyor C ye göreFolik asite başlaman gerek. Ben Solgar marka kullanıyorum.
Ovulasyon içinse laboquick kullandım gayet güzel. innovita kullananlar da memnunmuş
Yumurtlama akıntısında olabiliyormuş canım bu şekilde normal diye okumuştumKızlar ben sabah adet agrıları cekiyorum dedim ya az once tuvalette şeffaf akıntının içinde kahverengi nokta kadar leke gördüm, acaba yumurtlayamadım mı yoksa kist vs mi anlamadım combi kullanmıstım bu ay normalde 12. Gün yumurtlarım bu ay agrılarım 8. Gün baslamıstı fikri olan var mı
Öyle yapıcam canım bende onu bekliyorumHaftaya da olmazsan doktora git bence adet söktürücü ilaç verir bir an önce yeni hazırlıklarını yaparsın
Hayırlısı canım. HEr ay tam gününde gelecek diye bir şey yok. Benim gittiğim doktorlar 1 ay geçmeden gecikti gözüyle asla bakmıyorlar mesela.Kızlar bende test yaptım maalesef negatif çıktı adetim neden gecikti anlamadım ya bi problem var ya da stresten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?