- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #19.141
Eline sağlık bebişim, çok faydalı bir paylaşım yapmışsın.Laboquik ovulasyon ve gebelik birlikte satılan paketleri iyi uygun fiyatlı
VİTAMİN
OMEGA (ocean marka ama omepaq10 daha iyi sanki) (kadın erkek kullanır)
Impryl (kadın erkek kullanabiliyor) kulanıyorum düzenli.
İmpryl biraz pahalı, sen daha da yeni başlamışsın denemeye, ınofolic miydi kızların kullandığı var onu da alabilirsin, daha uygun fiyatı, sadece kadın kullanıyor.
Eşine evicap 200 e vitamini
Tüm bunların yanında 4 ay çok kısa bi süre. 6. Aydan sonra kullanmanı öneririm. Şimdi sadece folik asit (folbiol) alsan yeter ama sen bilirsin.
Zaten öyle bir his geliyorsa mola çooook iyi geliyor bebeğim.İnşAllah canım ama yorulduğumu hissettim bu ayBir molaya ihtiyacım var
Bende bi koui binsilik dln karışık gitti en son gördüm pikiGüzel anne adayları herkese selamaranıza yeni katıldım fikirlerinize ihtiyacım var . Bende hamilelik düşünüyorum ancak ovülasyon testim koyulaşmasın gerekirken neden daha açık oldu anlayamadım . Ben bişey mi kaçırdım ya da bazen böyle olabiliyor mu Eki Görüntüle 3282358
Hadi bir gelsin akşam testiKızzzllaar kendimi tutamiyommm. Test yapasim varrrrr
Ya çıka bilir mi akşam? Deneyeyim de. Aslında neden çıkmasınki bisey varsa idrarda hep vardirHadi bir gelsin akşam testi
Abooww yansın geceler pelin su ecelerKızzzllaar kendimi tutamiyommm. Test yapasim varrrrr
Ben de 15 aydır kimseyle paylaşıyorum. Bi tane bi paylaştığım yakın arkadaşım vardı, o da ilk sefer de hamile kaldı, abuk sabuk yorum yaptı, şimdi onunla da paylaşmayı kesintim. Herkes 35 yaşındayım ama çocuk istemiyorum sanıyor. Halbuki çocuk hasretiyle yanıyorumYa ne qarip kimseye söyleyemiyoz. Ben arkadaslarima bile bekledigimi söylemedim. Daha istemiyoz biliyo her kes. Ama hiç görmedigim hTta başka ülkede yasayan insanlar derdine ortak oluyo seni çok iyi anliyo
Yani çıkabilir de çıkmayabilir de. Ne zaman çatlamıştı yumurtan?Ya çıka bilir mi akşam? Deneyeyim de. Aslında neden çıkmasınki bisey varsa idrarda hep vardir
Ne b.ktam arkadaşmış yaBen de 15 aydır kimseyle paylaşıyorum. Bi tane bi paylaştığım yakın arkadaşım vardı, o da ilk sefer de hamile kaldı, abuk sabuk yorum yaptı, şimdi onunla da paylaşmayı kesintim. Herkes 35 yaşındayım ama çocuk istemiyorum sanıyor. Halbuki çocuk hasretiyle yanıyorum
İnşAllah en güzel haberlerini alalımBen de 15 aydır kimseyle paylaşıyorum. Bi tane bi paylaştığım yakın arkadaşım vardı, o da ilk sefer de hamile kaldı, abuk sabuk yorum yaptı, şimdi onunla da paylaşmayı kesintim. Herkes 35 yaşındayım ama çocuk istemiyorum sanıyor. Halbuki çocuk hasretiyle yanıyorum
24 25 i pikdiYani çıkabilir de çıkmayabilir de. Ne zaman çatlamıştı yumurtan?
He yaa. Ya bi de bu ilk seferde hamile kalanlar nasıl bi havalara giriyorlar inanamıyorum gerçekten. İçlerinden canavar çıkıyor sanki. Hiç olmadıkları bi karaktere bürünüyorlar.. tuhaf gerçekten.Ne b.ktam arkadaşmış ya
Kız aynıyız. 24-25 pik gördüm. 26da çatladım. Bugün daha 10. Günümüz yani. Allah'ın izniyle anca kana karıştı HCG. Ama biz idrarda aramaya çalışalım tabi24 25 i pikdi
arama yavrum aranan hcg bulunamadı idrarda. NeqatifKız aynıyız. 24-25 pik gördüm. 26da çatladım. Bugün daha 10. Günümüz yani. Allah'ın izniyle anca kana karıştı HCG. Ama biz idrarda aramaya çalışalım tabidefine avcısıyız çünkü biz
Yaa daha düşmedi demek ki öyle yorumlamak istedim erken daha. Yarın da mı yapmasak ki ya bilemedim walla. Kaset test bi de benimki. Seninki de mi kaset? Kaset test adetten kaç gün öncesini gösterir sizce?arama yavrum aranan hcg bulunamadı idrarda. Neqatif
Aynen aynen bütün koyuluğu üstüne çekiyor gibi. Azıcık t ye de boya verse ya.Bu c çizgisi ne qıcık sey ya. Öyle bi koyu oluyoki sinir oluyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?