- 3 Şubat 2022
- 1.229
- 2.412
- 83
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #19.181
Benim göğüslerim kendini hissettirir. Zaten prolaktin yükseliyor arada ilaç tedavisi görüyorum. Yürüyünce bile ağrır çoğu zaman nasıl ki regl başlar havası sönen balon gibi olur ne dolgunluk kalır ne şiş.İnşallah hamilesin kuzumbenim regl döneminde de göğüsle ilgili sıkıntım olmaz yani genel olarak göğüslerimi hissetmiyorum
Evet evetAaa ilk defa duydum, hiç bilmiyordum bat gününüzü 9 ağustosu falanmerhaba tanışalım mı
Bana da son gidişimde dr haşimato demişti. Ben de yok falan dedimBenim 10 du kuzum hamile kaldığım da da 6 ya kadar düşünebilmiştik şuan da 2.80 ona düşük diyorum ben şükür haşimato varmış bende
Evet hanımefendi ne çok ortak noktamız varEvet evetyoksa sizde benim gibi asla elini teste sürmeyenlerden misiniz?
Ama bi sıkıntı var bende yok şu anAA o zaman belki senin için hamişlik belirtisidir kuzum... .benim çünkü hep böyle dolgunlaşır ve ağrır
Aa kötü oluyormuş canım ben hiç bilemiyorum göğüs ağrısını. Şu anda sende durumlar nasıl? Az kaldı belli olmasına bizimkilerinBenim göğüslerim kendini hissettirir. Zaten prolaktin yükseliyor arada ilaç tedavisi görüyorum. Yürüyünce bile ağrır çoğu zaman nasıl ki regl başlar havası sönen balon gibi olur ne dolgunluk kalır ne şiş.
Canım agrılarımız benzer günlerde oldu ama belkide o gün yumurtlamadık olamaz mı acaba ne düsünüyosunBenim de 17.gunum, bu ay benim için garip geçiyor çok erken yumurtlama ve catlamanin hangi gün olduğunu kestiremiyorumtest denedim hiçbirsey yok. Halsizliğim var bugün. Göğüs ağrısı var dokununca ama adetten 1 hafta önce olurdu zaten. Hafifte sağ kasikta ağrı. Hiçbirini gebeliğe yoramiyorum maalesef.
Olumlu düşünmeye devamEvet evetyoksa sizde benim gibi asla elini teste sürmeyenlerden misiniz?
Canim rahim filmi çekindim, kanamam lekelenme şeklinde 2 gün sürdü. Ondan sonra ilişkiye başladık. 2 güne bir ilişki yaşıyoruz. Yumurtlamam daha olmadı.Aynen ateş beni hiç yanıltmadı kuzum çok şükür. Sen ne yaptın? Nasılsın ? Rahim filminden sonra. Ben pazartesi doktora gideceğim
Nikahlı karısı için alıyor, neden utanıyorEşim asla test almaz, gerekirse 9 ay sonra çocuk doğarken hamile olduğumu öğreniriz. Aşırı utanıyo böyle şeylerden sdfghjnmkö
Böyle dalgalanmalar oluyor canim. Sen yapmaya devam etGüzel anne adayları herkese selamaranıza yeni katıldım fikirlerinize ihtiyacım var . Bende hamilelik düşünüyorum ancak ovülasyon testim koyulaşmasın gerekirken neden daha açık oldu anlayamadım . Ben bişey mi kaçırdım ya da bazen böyle olabiliyor mu Eki Görüntüle 3282358
Kızlar bu kombi ne yaKızlar ben sabah adet agrıları cekiyorum dedim ya az once tuvalette şeffaf akıntının içinde kahverengi nokta kadar leke gördüm, acaba yumurtlayamadım mı yoksa kist vs mi anlamadım combi kullanmıstım bu ay normalde 12. Gün yumurtlarım bu ay agrılarım 8. Gün baslamıstı fikri olan var mı
Umutsuz olma kuzum. Ben de seninle aynı şeyleri düşünüyor ve hissediyorum ama bir yanımda umutlu olmalıyız diyor. Umarım bebişlerimize kavuşuruz bir an önce. Ben iki aşılama oldum tutmadı malesef.Canim rahim filmi çekindim, kanamam lekelenme şeklinde 2 gün sürdü. Ondan sonra ilişkiye başladık. 2 güne bir ilişki yaşıyoruz. Yumurtlamam daha olmadı.
Önümüzdeki adet döneminde şehir dışında olacağımız için, bir sonraki adet döneminde aşılama tedavisi yapılacak.
Yani 2 yumurtlama dönemi değerlendirmiş olacaz aşılama öncesi.
Nedense hiç hamile kalamayacakmisim gibi geliyor. Aşılamadan da hiç umudum yok. Aşılamanin tutma şansı %20 mis zaten. Sadece ileride keşke ugrassaydim dememek icin tedaviye başlayacağım.
İnofolic combiKızlar bu kombi ne ya
İnternete combinyazdim gübre çıktı
İnşallah rabbim çok daha aratmaz. Mucize olur artıkUmutsuz olma kuzum. Ben de seninle aynı şeyleri düşünüyor ve hissediyorum ama bir yanımda umutlu olmalıyız diyor. Umarım bebişlerimize kavuşuruz bir an önce. Ben iki aşılama oldum tutmadı malesef.
İnofolic combi canımKızlar bu kombi ne ya
İnternete combinyazdim gübre çıktı
Haaa onu bende aldım kullanıyorum bu ay.İnofolic combi
Peki yumurtlamayı erkene mi cekiyor, geciktiriyor mu acaba ?İnofolic combi canımfolik asit gibi güclü bi takviye yumurtaları güzel büyütüyor
Plan yok walla kuzum. Planım umutsuzluk. Tüp bebeğe sıcak bakamıyorum. Doktorum zaten doğal yolla olur diyor, değerlerimize bakıp. Bi de benim hsg sonradan çekildi. Temmuzda çekildi. Hsg için bir kaç ay daha bekleyip, belki yine aşılama veya yumurta takibi yaptırırım, inan çok da bilmiyorum. Tek ümidim bir an önce hamile kalmak ve plan yapmamak. Doktorum da destekliyor zaten doğal yolla olacağını ona güveniyorum biraz.İnşallah rabbim çok daha aratmaz. Mucize olur artık
2 aşılama sonrası planlamanız ne peki ?
Gel yarın yapmayalım yaOlumlu düşünmeye devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?