- 22 Şubat 2023
- 10.226
- 11.347
- 228
- 38
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #34.681
Yaa senden de çok ümitlyidim kuzum. Demek ki bebişinin nasibi başka aydaymışBu arada A Afratafrac ben dün tam gününde regl oldum canım epey ağrılı geçiyor buralara giremedim bileDediğim gibi çocuk fikrine 3 4 ay ara vermeyi düşünüyorum ama buralardayım herkesi takipteyim hadi bakalım güzel haberlerle gelsin herkes
Kuzum arveles içersen rahatlarsın. Olabilir adet ağrısı gibi kramp gibiYa kızlar hsg çektirenler cevap verirse çok sevinirim benim karnımın içi ağrıyor böyle gaz sancısı gibi kramp giriyor nefesimi kesiyor bunu yaşayan oldumu çok korkuyorum
Sıvı alımın sebebiyle böyle çıkmış diye düşündüm canım. KoyulaşacaktırKızlar nasılsınız ?hamilelik haberi alan arkadaşlarım inşallah sağlıkla ilerler her şey çok güzel olur ben yumurtlama haftama girmiş bulunuyorum bu ay ilk defa ovulasyon düzenli yapcam tecrübeli arkadaşlardan da yorumları bekliyorum ara ara fotoğraf paylaşırım . 3 gündür yapıyorum bugün daha silik çıktı gittikçe koyulaşması gerekmez mi ben mi yanlış biliyorum ?
Ben ekleyim kuzum, varım tabloda. tweety mart annesi olabilir belki.Kız A Afratafrac nisan anneler grubunda ne kadar az kişi var. Baktım adın da ekli degiltweeetyyy de ekli degil
Normsal bir şey canım.Kızlar nasılsınız ?hamilelik haberi alan arkadaşlarım inşallah sağlıkla ilerler her şey çok güzel olur ben yumurtlama haftama girmiş bulunuyorum bu ay ilk defa ovulasyon düzenli yapcam tecrübeli arkadaşlardan da yorumları bekliyorum ara ara fotoğraf paylaşırım . 3 gündür yapıyorum bugün daha silik çıktı gittikçe koyulaşması gerekmez mi ben mi yanlış biliyorum ?
Yok bebeğim hiç üşüme olmadı ya da ben hatırlamıyorum.Ayakları üşüyen var mı hamile olan arkadaşlar(belirti ortaya çıkarmaya çalışırken ben)
Hayır çok ciddiyim bazen ayaklarım buz tutuyor normal mi bu durum ya? A Afratafracgolden-snitch melegim can Merve3553
Aaa ama bak aklıma ne geldi. Bildiğin sıtma geçiriyordum üşümekten. O dönem yerleşmeden sonra bir üşüme gelmişti 1-2 gün bana genel olarak.Ayakları üşüyen var mı hamile olan arkadaşlar(belirti ortaya çıkarmaya çalışırken ben)
Hayır çok ciddiyim bazen ayaklarım buz tutuyor normal mi bu durum ya? A Afratafracgolden-snitch melegim can Merve3553
Ben komple üşüdüm kuzum özellikle ayak. Üzerime pike örttüm hep çorap giydim. Klima açıksa kapattırdımAyakları üşüyen var mı hamile olan arkadaşlar(belirti ortaya çıkarmaya çalışırken ben)
Canim sen zaman kaybetme Dr unla bı görüş o zaman normal değil çünkü devam ederse Allah'ım korusunHaraket edemiyorum ya otururken normal ayakta iki büklüm oluyorum resmen gaz sancısı gibi. Ateşimde 38
Canım benim adetine 3 gün var kuzum.moral. bozmak yok dün bana teselli veriyordun doğru söylüyorsun sakın strese girme burda adetten sonra ogrenenlerle dolu birası yerim ben seniTestim negatif çıktıbenim için bu ayda olmadı. O kadar belirtinin sebebi ne anlamadım.
Yaaa o güzel yüreğin için çok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun dualarımız kabul olsun inşallah ya
Çorapsız yatamadım dün gece bedenim iyi ama ayaklarım donuyor birkaç gündürAaa ama bak aklıma ne geldi. Bildiğin sıtma geçiriyordum üşümekten. O dönem yerleşmeden sonra bir üşüme gelmişti 1-2 gün bana genel olarak.
Hadi aşkolar testlerinizi bekliyorumİnşallah kuzumyarın sabah bizim sabahımızdır hamiş olduğumuzu göstereceğiz inşallah. Pozitif testli Geceler
Kız ben de bi iki gecedir sadece ayaklarım üşüyor çorap giydim biraz pike örttüm öyle yattımBen komple üşüdüm kuzum özellikle ayak. Üzerime pike örttüm hep çorap giydim. Klima açıksa kapattırdım
Hamilesin hayatim teste ihtiyacin yokBen bu tablonun sonunda hamile çıkmazsam artık çok ayıp olmaz mı yamelegim can melisaa93 A Afratafrac Papatyamaviss tweeetyyy S simurgggg edahandro golden-snitch Merve3553 The Little Mermaid C Conqueror123 Safransari
Tablon mukemmel gıdıyor bebegım bugunde test yap,moral bozma sakın sadece takip için yap,burda cok kısıler gorduk 1 gun sonra pozıtıfe donen,ki senın batına daha cok var.ben cok umutluyum sendenBen bu tablonun sonunda hamile çıkmazsam artık çok ayıp olmaz mı yamelegim can melisaa93 A Afratafrac Papatyamaviss tweeetyyy S simurgggg edahandro golden-snitch Merve3553 The Little Mermaid C Conqueror123 Safransari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?