- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #34.641
İnşAllah bebeğim İnşAllah nasip olurBence muhteşem bir değerlendirme olmuş
Hem 3 günün spermi var hem de catladiktan sonra 24-36 saat arası yaşıyor yumurta bir de orada olmuş daha ne olsun sıra minik kuşun sürprizindebu ay olacak inşallah
Dularimdasiniz canimm inşallah güzel haberlerinizi alacağızAmin canım dua et bana da olur mu hamilesin sen
İnanıyorum ben inşallah olacak dualarımdasin canımİnşAllah bebeğim İnşAllah nasip olur
Sabah test yapıcam bana göre 9. Ff’e göre 10. gün yarın. Belirtilerim var aslında ama her ay olduğu için yine negatif çıkmasından korkuyorum. Dua et bebeğim benim için hatta bu mesajı okuyan herkesten rica ediyorumKuzum senin test günü ne zaman. Var mı bi belirti
O gün gelsin bakalımHı hı daha yazarken vazgeçmişim
Bunu ben sizlere cetvelle anlattım kitapla anlattım defterle kalemle anlattım videolarla anlattım anlattım da anlattımBu ateş durumu nedir anlamıyorum ben
Biraz daha iyi gibiyim canım bi bekliyim bakalım tekrar çıkarsa yada daha çok ağrırsa gidicem hemenAcile gitsen mi acaba? Ateşin de yükselmiş
Duam seninle aşkım inşallah pozitifi göreceksinSabah test yapıcam bana göre 9. Ff’e göre 10. gün yarın. Belirtilerim var aslında ama her ay olduğu için yine negatif çıkmasından korkuyorum. Dua et bebeğim benim için hatta bu mesajı okuyan herkesten rica ediyorumsabah hayırlısıyla pozitif göreyim
İnşallah kuzum inşallah sabah senin pozitif testinle gözlerim şenlenir inşallah. Çok dua ediyorum kuzum bugün yine dualarımdaydınız buna emin olabilirsin. Nisan anneleri bizi bekliyor çabuk olSabah test yapıcam bana göre 9. Ff’e göre 10. gün yarın. Belirtilerim var aslında ama her ay olduğu için yine negatif çıkmasından korkuyorum. Dua et bebeğim benim için hatta bu mesajı okuyan herkesten rica ediyorumsabah hayırlısıyla pozitif göreyim
Ay yok öyle değilim aslında burdan sizlerle gaza geldimO gün gelsin bakalımçok ara verdik diye adamı sıkıştırırsın
Sabah buradayız ozamanSabah test yapıcam bana göre 9. Ff’e göre 10. gün yarın. Belirtilerim var aslında ama her ay olduğu için yine negatif çıkmasından korkuyorum. Dua et bebeğim benim için hatta bu mesajı okuyan herkesten rica ediyorumsabah hayırlısıyla pozitif göreyim
Gerçektende öyle zamanı geldi mi allahım nasip ederse oluyor. Benimki resmen mucize mesela kim derdi geçen seneki hamile kaldıgım ayda allah tekrar verecek yerini dolduracak aynı anda aynı günde tekrar hamile oldugumu ögrendim testimi vermek bile aynı güne denk geldi yani anca bu kadar olur allahım çok büyük. İnşallah bu sefer saglıkla ilerler gebeligimZamanı var bebislerin biz ne yaparsak yapalım o zamandan önce gelmeyeceklerpozitif ol içini ferah tut sen olacak inşallah
Geçen gün sperm testini didik didik ettim nereye gidiyo bunlar diye anlamlarına filan baktım sorun görünmüyor ama karşılaşamıyırlar
Ayyy hadi inşallah pozitif görürsün vallaha test yapacakların yerine bile heyecanlanıyor insan aramızda bağ oluştu sankiSabah test yapıcam bana göre 9. Ff’e göre 10. gün yarın. Belirtilerim var aslında ama her ay olduğu için yine negatif çıkmasından korkuyorum. Dua et bebeğim benim için hatta bu mesajı okuyan herkesten rica ediyorumsabah hayırlısıyla pozitif göreyim
Sağol bebeğimDuam seninle aşkım inşallah pozitifi göreceksinbekliyor olacağım sabah testini
Bende hiç duymamıştım canım bir araştırayım doktorlar olur sizin diyorlar ama olmuyor tüplerde de bişey yok ,çok sağolCanım ne kadar doğru bilmiyorum bazılarının leğen kemiğinde eğrilik oluyormuş küçük bir masajla o düzeltiyormuş. Spermle yumurtanın buluşması belki o eğrilikten olmuyordur. Geçen ay bir akrabamız bu işlerle ilgilenmeye başlamış. Bana masaj yaptı. Bilmiyorum etkisi oldu mu olmadı. Daha önce hem duymadığım, hem de etkisi olup olmadığından emin olmadığım bir şey olunca buraya da hiç yazmamıştım. Ama şimdi yazmak istedim. Senin de aklında olsun.
İnşAllah bebeğim hep birlikte gideceğizİnşallah kuzum inşallah sabah senin pozitif testinle gözlerim şenlenir inşallah. Çok dua ediyorum kuzum bugün yine dualarımdaydınız buna emin olabilirsin. Nisan anneleri bizi bekliyor çabuk ol
Uyuyabilirsem İnşAllahSabah buradayız ozamanhadi bekliyoruuuuz
İnşAllah hepimiz görürüz pozitif testleriAyyy hadi inşallah pozitif görürsün vallaha test yapacakların yerine bile heyecanlanıyor insan aramızda bağ oluştu sanki
Bence sen hamilesin canım çok merak ediyorum ama çıkmazsa da üzülme sakın 9. Günmüş dahaUyuyabilirsem İnşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?