- 26 Aralık 2015
- 12.365
- 20.399
- 398
- 34
- Konu Sahibi Afratafrac
- #34.661
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerden aldınız kuzumZüber kuzum![]()
Bende 7 ağustos kurtaj oldum doktor 2 adet korun dedi size korunma vermiş miydiOlabilir, ben kürtaj oldugum ilk ay korundum, ikinci ay olmadı, üçüncü ay tekrar hamileyim cok şükür
İnsllah canim oyledir 1 sene hamile kalmayı bekledim çünküDüşüğün bir ayağı içeride derler ya. Vücut gebeliği tanıdığı için daha kolay hamile kalınıyormuş. Ne kadar doğru bilmiyorum tabi![]()
valla o kadar geriden geliyorum kiiiii yetişemiyorumBunu ben sizlere cetvelle anlattım kitapla anlattım defterle kalemle anlattım videolarla anlattım anlattım da anlattım(eşofmanlı Şevket hoca iç sesim )
Ben ayaklarım mı bilmiyorumda kuzum 2 gündür genel olarak üşütme geliyor balım hadi inşallah belirtidirAyakları üşüyen var mı hamile olan arkadaşlar(belirti ortaya çıkarmaya çalışırken ben)
Hayır çok ciddiyim bazen ayaklarım buz tutuyor normal mi bu durum ya? A Afratafracgolden-snitch
melegim can
Merve3553
Maşallah kuzum 4 gün dayandın ha gayretKızlar yumurtam dün çatladı göründü bugün yine test yaptım silik tamamen .. bugün yine değerlendirme oldu 4 gün üstüste olmuş oldu, sperm problemimiz yok çok şükür.. daha gerek var mıdır kesin çatlama oldu mu acaba bugün sol kasıkta iğne batması oldu , testte çatladı ama iğne batması olunca yine değerlendirdik![]()
Ateş üşütüyor sanırım kuzum hormonlardan. Ne bilim garibime gitti ağustosta ayak üşümesiBen ayaklarım mı bilmiyorumda kuzum 2 gündür genel olarak üşütme geliyor balım hadi inşallah belirtidir![]()
valla o kadar geriden geliyorum kiiiii yetişemiyorum![]()
Hadi senin için bir daha paylaştım üzerini tıkla oku kuzumL
canım herkesin vücut ateşi farklı oluyor. Her gün sabah saat 6-8 arası ama aynı saatte mesela ben saati 7 ye kuruyorum her gün saat 7 de ölçüm yapıyorum. Dil altından yataktan çıkmadan direkt ölçüm yapıp ff App diye ateş programı var ona kaydediyorum. Yumurtlama öncesi ateşin kendi ateşin oluyor. Mesela benim 36.2 36.3 36.4 bu civarlar oluyor. Sonra yumurtlama zamanı gelince en düşük ateşten keskin bir yükseliş ile (0.3 lük) en az, ateş artıyorsa ve üç yüksek ateş ile devam ediyorsa, işte o en düşük ile yüksek ateş arasında yumurtlamanın olduğunu gösteriyor. Sana tablomu atacağım bak 14. Gün düşük ateşten (36.2) den 36.5 e yükseldi 15 gün. Yani 14-15 arası yumurtam çatladı. Çatladıktan sonra ateş yüksek gidiyor. Ta ki hamile değilsen ateşin adete bir iki gün kala düşüyor ya da tam adet günü düşüyor ve adet oluyorsun bak benimki bugün 36.6 ya düştü tahminim yarın 36.4 olacak ve yarın adet olacağım tahminim bu yönde. Çünkü benim adet olma ateşim 36.4 civarı
Kız cansınHadi senin için bir daha paylaştım üzerini tıkla oku kuzum![]()
Asla kaybetme inanıyorum o çift çizgi önümüzdeki günlerde görülecekBen yaptım negatif ama ateşim yüksek umut veriyor umudumu kaybetmiyorum![]()
Ben de 15 ağustosta kürtaj oldum bir iki adet dönemi dedi bana da ama rahşmde bir terslik olabilir diye ilk adet sonrası tekrar kontrole çağırdıBende 7 ağustos kurtaj oldum doktor 2 adet korun dedi size korunma vermiş miydi
Tatili yapıp dönüp öyle denemiştik bu ay kuzumCanım neden ara verme fikrine kapıldınbence bı tatile çıkın adetin duzenliyse de yumurtlama dönemine denk gelecek şekilde çıkarsınız kafayı çocuğa takmamis olursun. Hem tatil yapıp rahatlarsın hem bebis haberiyle gelirsin
![]()
İnşallah kuzumHımmm anladım bebegim. Saglıkla gelsinlerde her yere yazarız![]()
Trendyol bebeğim. İndirim vardı bugünNerden aldınız kuzumyazdıysanız gözümden kaçmış olabilir kusura bakma
İnşallah kuzum
İnşallah kuzum belirsizlik kalkar pozitifi görürüm sabah