- 10 Temmuz 2021
- 203
- 159
- 53
- 30
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #34.061
Hadi ihcallahBen görüyorum pembis bı çizgi
Bencede var baya belli görünüyormesajı ağzım kulağımda okudum ihcallah olmuştur bu ay Rabb'im dualarımızi kabul edsin
Güzel haberlerle geelEneym gene gördüminşaalaah innşaallaah çıplak gözle bakınca birşey görmüyorum, bakalım süpriz olacak inşallah
Koyulaşır ihcallahBencede var baya belli
Bence koyulaşma var canım sıkıntı yapma sen kan verdin mi beta ile takip yapsaydın artıkDün ve bugün mesela tamamen aynı gibi geliyor
Yani dr un söylediği tarih bu canım yoksa regl olmazsam bikaç güne tekrar yaparımKuzucum göremedim ama ben hala senin için erken olduğunu düşünüyorum. Herkesin ki aynı değil kuzum. Yerleştiği yere göre bişe değişiyor demişlerdi hcg sanılımı. Şimdiden ne üzülmeli ne sevinmeliinşallah sonunda sevndirecek bizi
Çarşamba veya Perşembe günüBunu yeni gördüm var canım hayırlı olsun kaç gün var bata?
Çarşamba tatil olduğu için 2 güne bir gorememis olurum salı Perşembe vereyim dedim canım. Yarın vercem kanBence koyulaşma var canım sıkıntı yapma sen kan verdin mi beta ile takip yapsaydın artık
Maşallah kocaman burdayım diyor.Kızlar biz geldik yine günaydın herkese bol hamişli ay olsun inşallahfnd_50 A Afratafrac melisaa93 edahandro golden-snitch @Merve3553 .
Ateşin çok güzel bence var canım ama erken daha 2 gün sonra tekrarla testi senden umutluyuz bu ayOrası muamma. Bu ay klomen kullandım. Yumurtanın biri 15. Gün diğeri 17. Gün çatladı. İlk yumurtaya göre son 4 gün ikinci yumurtaya göre son 6 gün:)
Büyüyor annesiiiiKızlar biz geldik yine günaydın herkese bol hamişli ay olsun inşallahfnd_50 A Afratafrac melisaa93 edahandro golden-snitch @Merve3553 .
Iyi olur canım hayırlısıyla büyüyor seninki deÇarşamba tatil olduğu için 2 güne bir gorememis olurum salı Perşembe vereyim dedim canım. Yarın vercem kan
Tatlım sen ne zaman test yapıyorsun merakla bekliyorum senin testini deBak bebeğimsana bir göz doktoru şart
O zaman 14. Gün mü bugün acaba. Aynen tekrarlarsın kuzum.Yani dr un söylediği tarih bu canım yoksa regl olmazsam bikaç güne tekrar yaparım
Yarın yapıcam canımTatlım sen ne zaman test yapıyorsun merakla bekliyorum senin testini de
Kuzucum herşeyin bi sebebi vardır. Ya bu kadar zorluğun içinde mucizen sana gelecek ya da bu ay o y değil, hayırlısıyla sağlıkla bebişin en doğru zamanda seni bulacakfnd_50 edahandro inşallah yarına daha pembis görürüz var gibi gördüm bende bu ay benden geçti gibi enfeksiyon diş ağrısı mantar da olmuşum galiba kaşıntı var ve bu sabah da dilimin arkasında yara çıkmış evren resmen bu ay sen.bos geç diye bağırıyor bana iki gündür değerlendirme de olmadı agridigi için vay ben nerelere gidemmmmm
İnşallah canım Dr'a bir gideyim daha rahatlarim gibi geliyorIyi olur canım hayırlısıyla büyüyor seninki de
Tatlım sen ne zaman test yapıyorsun merakla bekliyorum senin testini de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?