- 1 Nisan 2022
- 13.146
- 15.801
- 228
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #34.021
Ohaaa kız çok erken yapmışsın dur bakalımOrası muamma. Bu ay klomen kullandım. Yumurtanın biri 15. Gün diğeri 17. Gün çatladı. İlk yumurtaya göre son 4 gün ikinci yumurtaya göre son 6 gün:)
Canım HCG mi bu? Çizgin varBende bugün test yaptım varla yok arasıEki Görüntüle 3292665
Ben de 8. gün dayanamayıp bi yapmıştım senin sabahki gibiydi herhalde baka baka kör olmuştumKız yarın işeyince 15 dk sonra 3-4 farklı foto çek.sen test fotosu çekmeye çekmeye unutmuşsun nası çekiliyo.
Valla bebeğim ben bir gölge görür gibiyim.Zaten varsa bebiş yarın sabaha belli eder kendini. Hiççç sıkma canını. Benim 8. gün sabahı ve 8. gün akşamı böyleydi.
Aşkım burda gölge belirgin mi sanki yaaa öglenden sonra tekrar mı yapsan kuzum. Ama çıkmasada diger yumurtalar için erken panik yapma balımBen çekene kadar zaman geçti üzerinden. Ya çok net belli olmuyor. Bence yok gibi ya.golden-snitch Karusel melegim can melisaa93
Bence daha 7 ya da 8. gününde. İlki değil ikinci yumurta tuttuAşkım burda gölge belirgin mi sanki yaaa öglenden sonra tekrar mı yapsan kuzum. Ama çıkmasada diger yumurtalar için erken panik yapma balım
BEbeişim sen baktığında bişi görmüyorsan ok dir. Ben hafif gölge görür gibi oldum. Laboquick in beta algılaması yüksek çünkü.Çatlama sonrası 11. Gün. Laboquik HCG testi. Negatif olduğu için herkesi etiketlemiyorum kızlar... İnşallah pozitif çıkınca Etiketleyeceğim .
fnd_50 melisaa93 Merve3553 melegim can
Aşkım burda gölge belirgin mi sanki yaaa öglenden sonra tekrar mı yapsan kuzum. Ama çıkmasada diger yumurtalar için erken panik yapma balım
Bence daha 7 ya da 8. gününde. İlki değil ikinci yumurta tuttu
İkinci yumurta var dahaaOrası muamma. Bu ay klomen kullandım. Yumurtanın biri 15. Gün diğeri 17. Gün çatladı. İlk yumurtaya göre son 4 gün ikinci yumurtaya göre son 6 gün:)
Bende öyle düşünüyorum kuzum çok net görecez çizgiBence daha 7 ya da 8. gününde. İlki değil ikinci yumurta tuttu
Daha kırmızılar gelmedi, inşallah pozitife dönerÇatlama sonrası 11. Gün. Laboquik HCG testi. Negatif olduğu için herkesi etiketlemiyorum kızlar... İnşallah pozitif çıkınca Etiketleyeceğim .
Kuzum bende görüyorum gölgeÇatlama sonrası 11. Gün. Laboquik HCG testi. Negatif olduğu için herkesi etiketlemiyorum kızlar... İnşallah pozitif çıkınca Etiketleyeceğim .
Bir gölge görüyor gibiyim canım sen kendin bakınca görebiliyor musunÇatlama sonrası 11. Gün. Laboquik HCG testi. Negatif olduğu için herkesi etiketlemiyorum kızlar... İnşallah pozitif çıkınca Etiketleyeceğim .
Umarım dediğin gibi çıkar canımBEbeişim sen baktığında bişi görmüyorsan ok dir. Ben hafif gölge görür gibi oldum. Laboquick in beta algılaması yüksek çünkü.
Kız nerde görüyorsunuzBir gölge görüyor gibiyim canım sen kendin bakınca görebiliyor musun
Siyah Beyaz resim de gölge gördüm amaBen de 8. gün dayanamayıp bi yapmıştım senin sabahki gibiydi herhalde baka baka kör olmuştumHatta ekleyeyim birinde rengiyle oynadım da biraz daha görmüştüm öyle
Ben de görür gibiyim ya bu ilk idrarın mı?Kız nerde görüyorsunuzinşallah siz haklısınızdır ben göremiyorumdur. İinnşaallaah. yok ben göremiyorum kuzum. İçini de açtım baktım yok çıplak gözle.
Kuzum bende görüyorum gölge
Evet canım hamileyim şimdi o 8. gündü kızlara örnek olsun diye attım çok zor görülüyor diyeSiyah Beyaz resim de gölge gördüm ama
Evet canım ilki. Umarım siz haklı çıkarsınızBen de görür gibiyim ya bu ilk idrarın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?