- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #34.081
Hafif bir gölge var hala, iğne etkisi geçmek üzere7. Gün kızlar iğneden sonra ilki ikinci dün
Evet tamamen yarın geçer galibaHafif bir gölge var hala, iğne etkisi geçmek üzere
Yarın yapıcam İnşAllah
Ay cevabı yazmışsın. Tamam fikrini değiştirmemişsin sevindim kuzumYarın yapıcam canımYarın ya 10.gün yada 9. Gün. Bakalım artık birkaç gün içinde netleşir
Sabah ilk işim senin için girmek ay inş olmuştur o güzel haberi alırız çıkmazsa da erken daha hemen umutsuzluğa girmek yok canım ona göreYarın yapıcam canımYarın ya 10.gün yada 9. Gün. Bakalım artık birkaç gün içinde netleşir
TeşekkürlerKuzucum herşeyin bi sebebi vardır. Ya bu kadar zorluğun içinde mucizen sana gelecek ya da bu ay o y değil, hayırlısıyla sağlıkla bebişin en doğru zamanda seni bulacakçok emek harcadın onun için hayal kırıklığı da büyük oluyor ama bazen bazı şeyleri değiştiremeyeceğimizi kabul etmekten başka çaremiz olmuyor. Nolur üzülme olacağı varsa mucizen seninledir
Kırmızı çizgiyi geçtin gölgeye razıyımAy cevabı yazmışsın. Tamam fikrini değiştirmemişsin sevindim kuzumkırmızı çizgimizi görelim bakalım
Aynen çıkmazsa bir iki gün daha test yaparım yoksa da vardır bir hayır derimSabah ilk işim senin için girmek ay inş olmuştur o güzel haberi alırız çıkmazsa da erken daha hemen umutsuzluğa girmek yok canım ona göre
Seninde testini inceledim canım var gibi yarın senden de bekliyoruz test
Bende hiç gölge silik bile çıkmadığı için gölgede çıksa hamileliği hemen ilan ederim o derece sıfır betamKırmızı çizgiyi geçtin gölgeye razıyım
Bende de öyle testim tertemiz çıkarBende hiç gölge silik bile çıkmadığı için gölgede çıksa hamileliği hemen ilan ederim o derece sıfır betam
Kader arkadaşım benimBende de öyle testim tertemiz çıkar
İnşAllah bebeğim İnşAllahKader arkadaşım benimsén açılışı yapacaksın bu ay çok umutluyum biz uzun bekleyenlerden meleğim hamile diğerlerimizde sırayla peş peşe gidecez peşinden inanıyorum
Seninde testini inceledim canım var gibi yarın senden de bekliyoruz test
Bekle kuzum labo dediğim gibi bende 14 gün gösterdi inşallah pozitife dönerÇatlama sonrası 11. Gün. Laboquik HCG testi. Negatif olduğu için herkesi etiketlemiyorum kızlar... İnşallah pozitif çıkınca Etiketleyeceğim .
fnd_50 melisaa93 Merve3553 melegim can
Oyyyy maşallah teyzem ne güzel büyüyorsunKızlar biz geldik yine günaydın herkese bol hamişli ay olsun inşallahfnd_50 A Afratafrac melisaa93 edahandro @golden-snitch Merve3553 .
Merakla bekliyorum canım insallah pembis pembis renk goruruzYarın yapıcam canımYarın ya 10.gün yada 9. Gün. Bakalım artık birkaç gün içinde netleşir
Aynen 14.günO zaman 14. Gün mü bugün acaba. Aynen tekrarlarsın kuzum.
Kuzum bende gölge görüyorum inşallah daha net konuşacağımız günler gelir. Heyecanla bekliyorum testiniÇatlama sonrası 11. Gün. Laboquik HCG testi. Negatif olduğu için herkesi etiketlemiyorum kızlar... İnşallah pozitif çıkınca Etiketleyeceğim .
fnd_50 melisaa93 Merve3553 melegim can
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?