- Konu Sahibi Afratafrac
- #34.041
Kızlar biz geldik yine günaydın herkese bol hamişli ay olsun inşallah 

fnd_50
A
Afratafrac
melisaa93
edahandro
golden-snitch
Merve3553
.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet hcg testi yarın gene denerim ak koyun kara koyun çıkar ortayaCanım HCG mi bu? Çizgin var
Bak bebeğimKız nerde görüyorsunuzinşallah siz haklısınızdır ben göremiyorumdur. İinnşaallaah. yok ben göremiyorum kuzum. İçini de açtım baktım yok çıplak gözle.
Ay maşaAllah maşaAllah nasılda koyulaşmışKızlar biz geldik yine günaydın herkese bol hamişli ay olsun inşallah![]()
fnd_50 A Afratafrac
melisaa93
edahandro
golden-snitch
Merve3553 .
Oh oh oh hayatta mucizeler de olabiliyormuşKızlar biz geldik yine günaydın herkese bol hamişli ay olsun inşallah![]()
fnd_50 A Afratafrac
melisaa93
edahandro
golden-snitch
Merve3553 .
Aslında bende hemen gördüm sonra umutlanmasın diye yazmadımBak bebeğimsana bir göz doktoru şart
Aay ne güzel kendini belli etmiş annesiKızlar biz geldik yine günaydın herkese bol hamişli ay olsun inşallah![]()
fnd_50 A Afratafrac
melisaa93
edahandro
golden-snitch
Merve3553 .
Tövbe yarebbim. Gız o çizgiyi nerden buldunnBak bebeğimsana bir göz doktoru şart
Yaa ne güzel görüyorsunuuzBak bebeğimsana bir göz doktoru şart
Yaa çok iyi labo da çizgi tam orda çıkıyor evetBak bebeğimsana bir göz doktoru şart
Amiiiin bebeğim İnşAllah sağlıkla nasip olur isteyen herkeseGünaydınnnnnnn Dünyalar güzeli kızlar. Mussss mutlu ve bol pozitifli bir hafta diliyorum hepimize.
Yine nefes alabildiğimiz, sevdiklerimizin de hayatta olduğu, sağlığımızın yerinde olduğu bir güne uyandık, şükürler olsun.
Hayatımızda istediğimiz bazı şeyler var ki, o an gerçekleşmesi bizim için gerçekten önemli oluyor. Ancak doğduğumuzdan beri şimdiye kadar düşününce neyi istedik ve hemen gerçekleşti?
Öncelikle her şeyin başında Allahım en hayırlısını en doğru zamanda versin hepimize. Bu sırf bebek için değil, her konuda. Her yaşadığımız gün bir nimet ve bugün bile bir daha geri gelmeyecek.
Elimizden geldiği kadar stres, üzüntü ve kaygıyı uzaklaştırmaya çalışalım çünkü bitmiyor. Ömrümüzün son anına kadar nelerle karşılaşacağız kim bilir.
Eğer vakti ve zamanı geldiyse Allahım ol diyecek ve olacak. O vakte kadar da yüzümüzden gülücük, yüreğimizden huzur hiç eksik olmasın.
Allahım bebek isteyen kim varsa en kısa zamanda hayırlı haberi almasını sağlasın inşallah. Hamile olan kim varsa da sağlıkla büyüsün ve doğsun bebekleri.![]()
Bakalım koyulaşma olacak mıTövbe yarebbim. Gız o çizgiyi nerden buldunnkendimi hamile sanıcam şimdi. Hatta inşallah gözüm bozuktur dicem töbe töbeeee. İnşallah haklısınızdır kızlar ya
![]()
Var kuzum var net çizgi..bende öyle çıksa hamileyim derimEvet hcg testi yarın gene denerim ak koyun kara koyun çıkar ortaya![]()
Bunu yeni gördüm var canım hayırlı olsun kaç gün var bata?Bende bugün test yaptım varla yok arasıEki Görüntüle 3292665
Canım valla silik bişey var orada bak renkler ters olunca da gözüktüKız nerde görüyorsunuzinşallah siz haklısınızdır ben göremiyorumdur. İinnşaallaah. yok ben göremiyorum kuzum. İçini de açtım baktım yok çıplak gözle.
Amin Amiinn AmiinnGünaydınnnnnnn Dünyalar güzeli kızlar. Mussss mutlu ve bol pozitifli bir hafta diliyorum hepimize.
Yine nefes alabildiğimiz, sevdiklerimizin de hayatta olduğu, sağlığımızın yerinde olduğu bir güne uyandık, şükürler olsun.
Hayatımızda istediğimiz bazı şeyler var ki, o an gerçekleşmesi bizim için gerçekten önemli oluyor. Ancak doğduğumuzdan beri şimdiye kadar düşününce neyi istedik ve hemen gerçekleşti?
Öncelikle her şeyin başında Allahım en hayırlısını en doğru zamanda versin hepimize. Bu sırf bebek için değil, her konuda. Her yaşadığımız gün bir nimet ve bugün bile bir daha geri gelmeyecek.
Elimizden geldiği kadar stres, üzüntü ve kaygıyı uzaklaştırmaya çalışalım çünkü bitmiyor. Ömrümüzün son anına kadar nelerle karşılaşacağız kim bilir.
Eğer vakti ve zamanı geldiyse Allahım ol diyecek ve olacak. O vakte kadar da yüzümüzden gülücük, yüreğimizden huzur hiç eksik olmasın.
Allahım bebek isteyen kim varsa en kısa zamanda hayırlı haberi almasını sağlasın inşallah. Hamile olan kim varsa da sağlıkla büyüsün ve doğsun bebekleri.![]()
Ben görüyorum pembis bı çizgiBende bugün test yaptım varla yok arasıEki Görüntüle 3292665
Var kuzum var net çizgi..bende öyle çıksa hamileyim derim![]()
Eneym gene gördümCanım valla silik bişey var orada bak renkler ters olunca da gözüktüaay hadi koyulassin inşallaah
![]()