- 12 Nisan 2021
- 1.150
- 871
- 73
- 25
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #34.101
Eveeet gördümmm hayırlısıyla koyulassın canımmKızlar daha net çekemiyoruz çıkmıyor sanırım ikinci çizgi var görüyorum bu sefer ayyy elim ayağım titriyor 9 dpo bugün normalde daha çok belli oluyor hamileyim sanırımmelisaa93 @edahandro melegim can @fnd_50 B balli97
Tütü tüüü maşallah
İnşAllah canımMerakla bekliyorum canım insallah pembis pembis renk goruruz
Canım benim sabırlı ol inşallah koyulaşacak inanıyorum. Sakın modunu düşürme ateş tablon güzel gidiyor. Demek döllenme düşündüğümüzden daha geç gerçekleşti.İşte bu belirsizlikten korktuğum için beklesem mi diyordum. Korkunun ecele faydası yok. Yaptım. Hem görüyor gibiyim hem gözüm uyduruyor gibi. Ah ne var ben uğraşmadan çıksa ortaya bir günnet görene kadar var kabul etmiyorum . A Afratafrac melegim can melisaa93 @golden-snitch @edahandro S simurgggg @tweeetyyy @yenibirhayal
Gördüm kuzum hadi hayırlısı olsun inşallah Rabbim yaKızlar daha net çekemiyoruz çıkmıyor sanırım ikinci çizgi var görüyorum bu sefer ayyy elim ayağım titriyor 9 dpo bugün normalde daha çok belli oluyor hamileyim sanırımmelisaa93 @edahandro melegim can @fnd_50 B balli97
Maşallah annesi gümbür gümbür geliyorKızlar biz geldik yine günaydın herkese bol hamişli ay olsun inşallah@fnd_50 A Afratafrac melisaa93 @edahandro @golden-snitch Merve3553 .
Yaa çok net bu kez çok daha belliKızlar daha net çekemiyoruz çıkmıyor sanırım ikinci çizgi var görüyorum bu sefer ayyy elim ayağım titriyor 9 dpo bugün normalde daha çok belli oluyor hamileyim sanırımmelisaa93 @edahandro melegim can @fnd_50 B balli97
Bu anı bekledim baya amin canım çok sağolEveeet gördümmm hayırlısıyla koyulassın canımm
Yaaaaa oldu sanırım bu sefer inanmıştım ama olacağına Allahım sağlıkla devam ettirsin inşallahYaa çok ver bu kez çok daha belliİnşAllah koyulaşarak devam eder
Golge gormeyelim ya direk kendisini gorelimİnşAllah canımPembiş göreceğimizi sanmasamda gölgesini görsek yine iyi
Sağlıkla gelsin inşallahKızlar daha net çekemiyoruz çıkmıyor sanırım ikinci çizgi var görüyorum bu sefer ayyy elim ayağım titriyor 9 dpo bugün normalde daha çok belli oluyor hamileyim sanırımmelisaa93 @edahandro melegim can @fnd_50 B balli97
Amin kuzum inşallahGördüm kuzum hadi hayırlısı olsun inşallah Rabbim yabende rüyalar görüyorum dün gece yaptım net tek di az önce yaptım çok azcik belli benimde minicik kadar inşallah artar netleşir çizgilerrr
Bana sabah olmaz artıkYarın yapıcam İnşAllah
İnşallah kuzum daha belli aslında fotoğrafta fazla gözükmüyorGünaydın kızlar bol pozitifli bir hafta olsun inşallah
melegim can tebrik ederim sağlıkla ilerlesin inşallah
Merve3553 canım tecrübeli kızlar gördüm demiş inşallah yarın daha net bir testle geleceksin
Amiiin inşAllah bebeğimYaaaaa oldu sanırım bu sefer inanmıştım ama olacağına Allahım sağlıkla devam ettirsin inşallah
A Afratafrac aşkım şuna bak elim ayağım titriyorKızlar daha net çekemiyoruz çıkmıyor sanırım ikinci çizgi var görüyorum bu sefer ayyy elim ayağım titriyor 9 dpo bugün normalde daha çok belli oluyor hamileyim sanırımmelisaa93 @edahandro melegim can @fnd_50 B balli97
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?