- 28 Mart 2023
- 11.317
- 12.904
- 218
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #34.001
Sen görebiliyor musun bişey peki, bazen gözle görülüyor telefonda görülmüyorBen çekene kadar zaman geçti üzerinden. Ya çok net belli olmuyor. Bence yok gibi ya.golden-snitch Karusel melegim can @melisaa93
Tamamdır canım bir de o şekilde bakayım, teşekkür ederimKurumamış fotoları bilgisayarda ayarla alt alta koy daha iyi algılarsın sen de. Bariz belli.
Adete kaç gün kalmış?Ben çekene kadar zaman geçti üzerinden. Ya çok net belli olmuyor. Bence yok gibi ya.golden-snitch Karusel melegim can @melisaa93
Kız yarın işeyince 15 dk sonra 3-4 farklı foto çek.Ben çekene kadar zaman geçti üzerinden. Ya çok net belli olmuyor. Bence yok gibi ya.golden-snitch Karusel melegim can @melisaa93
Geliyor geliyoor ikizler geliyor
Bu arada bence senin bugün daha 8. günün. Ateş tablona bakınca kafamda bişiler oturdu.
Aşkım yakınştırıyorum buğulanıyor anlamadım ben niye netleştiremiyorum ya. Yakın yapınca buğulanıyor. Bence suan bir şey yok zaten bekleyelim bakalımKız yarın işeyince 15 dk sonra 3-4 farklı foto çek.sen test fotosu çekmeye çekmeye unutmuşsun nası çekiliyo.
Valla bebeğim ben bir gölge görür gibiyim.Zaten varsa bebiş yarın sabaha belli eder kendini. Hiççç sıkma canını. Benim 8. gün sabahı ve 8. gün akşamı böyleydi.
Ay evet ben de görür gibiyim. VArsa yarın sabah daha net belli ederBende bugün test yaptım varla yok arasıEki Görüntüle 3292665
Kuzucum göremedim ama ben hala senin için erken olduğunu düşünüyorum. Herkesin ki aynı değil kuzum. Yerleştiği yere göre bişe değişiyor demişlerdi hcg sanılımı. Şimdiden ne üzülmeli ne sevinmeliKızlar sanırım bende bebek falan yok. Bu test bildiğim kadarıyla hassas ve bunda çıkmıyorsa kanda da çıkma gibi geliyor. A AfratafracMerve3553 edahandro
Bence de. Dediğim gibi bence sen 8. gündesin. Ben ikiz değil tek olarak düşünüyorum.Aşkım yakınştırıyorum buğulanıyor anlamadım ben niye netleştiremiyorum ya. Yakın yapınca buğulanıyor. Bence suan bir şey yok zaten bekleyelim bakalım
Orası muamma. Bu ay klomen kullandım. Yumurtanın biri 15. Gün diğeri 17. Gün çatladı. İlk yumurtaya göre son 4 gün ikinci yumurtaya göre son 6 gün:)Adete kaç gün kalmış?
Bi renk değişimi var orda varsa eğer yarın kesin görürüz artık inşallahAşkım yakınştırıyorum buğulanıyor anlamadım ben niye netleştiremiyorum ya. Yakın yapınca buğulanıyor. Bence suan bir şey yok zaten bekleyelim bakalım
Aaaaaa kız benKuzucum göremedim ama ben hala senin için erken olduğunu düşünüyorum. Herkesin ki aynı değil kuzum. Yerleştiği yere göre bişe değişiyor demişlerdi hcg sanılımı. Şimdiden ne üzülmeli ne sevinmeliinşallah sonunda sevndirecek bizi
Kızlar sanırım bende bebek falan yok. Bu test bildiğim kadarıyla hassas ve bunda çıkmıyorsa kanda da çıkma gibi geliyor. A AfratafracMerve3553 edahandro
Süper canım bebiş sinyali bu ateş
İhcallahAy evet ben de görür gibiyim. VArsa yarın sabah daha net belli eder
Var kabul et kuzum senİşte bu belirsizlikten korktuğum için beklesem mi diyordum. Korkunun ecele faydası yok. Yaptım. Hem görüyor gibiyim hem gözüm uyduruyor gibi. Ah ne var ben uğraşmadan çıksa ortaya bir günnet görene kadar var kabul etmiyorum . A Afratafrac melegim can @melisaa93 golden-snitch edahandro S simurgggg @tweeetyyy Y yenibirhayal
Kuzum sanki gölge gözüküyor mu orda yaaaaİşte bu belirsizlikten korktuğum için beklesem mi diyordum. Korkunun ecele faydası yok. Yaptım. Hem görüyor gibiyim hem gözüm uyduruyor gibi. Ah ne var ben uğraşmadan çıksa ortaya bir günnet görene kadar var kabul etmiyorum . A Afratafrac melegim can @melisaa93 golden-snitch edahandro S simurgggg @tweeetyyy Y yenibirhayal
Ay bugün gelir umarım. Freely çok hassas.İhcallahfreeyl testinde yolda 10 tane geliyor bana doğru bu yaptığım birgebenin günlüğü testi
Kuzum zorlasam kesin gorurum de zorlamayla olmuyor bu isler öğrendik. Ciksaydi ne ala ama bugun cikmamasi olmadigi anlamina gelmiyor bence. Yarin insallah belli edecek kendiniİşte bu belirsizlikten korktuğum için beklesem mi diyordum. Korkunun ecele faydası yok. Yaptım. Hem görüyor gibiyim hem gözüm uyduruyor gibi. Ah ne var ben uğraşmadan çıksa ortaya bir günnet görene kadar var kabul etmiyorum . A Afratafrac melegim can @melisaa93 golden-snitch edahandro S simurgggg @tweeetyyy Y yenibirhayal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?