- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Afratafrac
- #33.981
Ayy çok güzel bebeğiiimm test yap bence artık

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy çok güzel bebeğiiimm test yap bence artık
Tek tek olanlar ilk yaptigimda cektiklerim 3u yan yana olan yeni çektim 13-14 kurumuş o yüzden, bana hep aynı geliyorDiğer testlerini de yanına koyup paylaşır mısın. Tek atınca kıyaslama yapamayız canım. Freely bordo bir koyuluğa sahip oluyor ancak o bordoluk 5. hafta da oldu bende.
Bebeğim aşırı parlıyor, 1-2 foto daha çekebilir misin.İşte bu belirsizlikten korktuğum için beklesem mi diyordum. Korkunun ecele faydası yok. Yaptım. Hem görüyor gibiyim hem gözüm uyduruyor gibi. Ah ne var ben uğraşmadan çıksa ortaya bir günnet görene kadar var kabul etmiyorum . A Afratafrac
melegim can
melisaa93
golden-snitch
edahandro S simurgggg
tweeetyyy Y yenibirhayal
Dün ve bugün mesela tamamen aynı gibi geliyorBana güzelce koyulaşıyor gibi geldi ayrıca.
13-14-15 sıralamasına bakınca bariz koyulaştığı belli oluyor canım.Tek tek olanlar ilk yaptigimda cektiklerim 3u yan yana olan yeni çektim 13-14 kurumuş o yüzden, bana hep aynı geliyor![]()
Biraz daha yakından çekebilir misiin canimmİşte bu belirsizlikten korktuğum için beklesem mi diyordum. Korkunun ecele faydası yok. Yaptım. Hem görüyor gibiyim hem gözüm uyduruyor gibi. Ah ne var ben uğraşmadan çıksa ortaya bir günnet görene kadar var kabul etmiyorum . A Afratafrac
melegim can
melisaa93
golden-snitch
edahandro S simurgggg
tweeetyyy Y yenibirhayal
Aslında testleri 2 günde bir yapmak daha iyi. Artış o şekilde daha iyi takip ediliyor. Benim de 1 testim 1 önceki günle aynı çıkmıştı bir gün mesela.Dün ve bugün mesela tamamen aynı gibi geliyor![]()
İlk kurumadan önceki fotolar var ya dün ve bugün mesela tamamen aynı gibi geldi gözüme13-14-15 sıralamasına bakınca bariz koyulaştığı belli oluyor canım.
Koyulaşmış bebeğimTek tek olanlar ilk yaptigimda cektiklerim 3u yan yana olan yeni çektim 13-14 kurumuş o yüzden, bana hep aynı geliyor![]()
Evet sanırım öyleAslında testleri 2 günde bir yapmak daha iyi. Artış o şekilde daha iyi takip ediliyor. Benim de 1 testim 1 önceki günle aynı çıkmıştı bir gün mesela.
Özellikle dunle bugun bana tamamen aynı geliyorKoyulaşmış bebeğim![]()
BEnce koyulaşıyor.İlk kurumadan önceki fotolar var ya dün ve bugün mesela tamamen aynı gibi geldi gözüme
Bugünün çizgisi düne göre daha dolu baksanaÖzellikle dunle bugun bana tamamen aynı geliyor![]()
Ben gördüm gibi ama parlak ışık engelliyorİşte bu belirsizlikten korktuğum için beklesem mi diyordum. Korkunun ecele faydası yok. Yaptım. Hem görüyor gibiyim hem gözüm uyduruyor gibi. Ah ne var ben uğraşmadan çıksa ortaya bir günnet görene kadar var kabul etmiyorum . A Afratafrac
melegim can
melisaa93
golden-snitch
edahandro S simurgggg
tweeetyyy Y yenibirhayal
Bu günkü dünkine bakarak daha koyu canımDün ve bugün mesela tamamen aynı gibi geliyor![]()
Canım benimki nolmus simdi ben anlamıyorum catlamıs mı sana zahmet bakar mısın
BEnce koyulaşıyor.
Bugünün çizgisi düne göre daha dolu baksana![]()
Bana 3 gündür aynı geliyordu ya, iyi ki varsınız kızlar içimi rahatlattınızBu günkü dünkine bakarak daha koyu canım![]()
Ben çekene kadar zaman geçti üzerinden. Ya çok net belli olmuyor. Bence yok gibi ya.Bebeğim aşırı parlıyor, 1-2 foto daha çekebilir misin.
Kurumamış fotoları bilgisayarda ayarla alt alta koy daha iyi algılarsın sen de. Bariz belli.Bana 3 gündür aynı geliyordu ya, iyi ki varsınız kızlar içimi rahatlattınız![]()