- 17 Kasım 2018
- 1.863
- 1.129
- 133
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #30.481
Test yaptınmi canisi@melegim canfnd_50 edahandro melisaa93 kızlar nasıl hissediyorsunuz kendinizi gün içinde ateşiniz nasıl benim nedense ateşim var gibi hissediyorum 37.1 şuan ki ateşim sizde durumlar ne
Hiçbir şey hissetmiyorum ya@melegim canfnd_50 edahandro melisaa93 kızlar nasıl hissediyorsunuz kendinizi gün içinde ateşiniz nasıl benim nedense ateşim var gibi hissediyorum 37.1 şuan ki ateşim sizde durumlar ne
Bende progestan kullanıyorum akıntı takibi yapamıyorum ama sanki vajina içinde yumuşama var hafif fitil atarken fark ettim kuzumBen normalim canım sen baya sıcaksın amaBende bariz bir şişkinlik var. Duphaston kullanıyorum onun etkisi diye düşünüyorum
Sat 22 Ağustos bat 22 EylülGünaydın güzel kızlar. Gün içerisinde mesajları okuyamıyorum ancak tablomuz boş kalmasın artık hamişler varsa ekleyelim istiyorum da
Regl olup güncel sat ve bat tarihlerini bana söyleyecekler ve hamiş olanlar bana özelden mesaj atıp söylerseniz sevinirim.
@bitkin96 @Gizem2021 @royal5596 @Soren05 @melegim can @yenibirhayal @Taranta babu @Bedii @yelif10 @seloseymo52 @The Little Mermaid @turuncummm @TOMURCUK_27 @gunesin ezgisi @imagination forever @bliiss
Ay sen testten bahsediyorsunKız bakalım ne zaman atacak vücut ben 8. Gün tam net negatif goruyorum normalde ama işte gene bir bakaym diyorum bir kaç alaym diğerleri gelene kadr
Evet kuzum yaptım kaçırmışsın dur atayımTest yaptınmi canisi
Yaptım kuzumTest yaptınmi canisi
Aşkım çok zaman oldu çok hatırlamıyorum ama 11-12 hastalıkken olmuştu sanırım ikili tarama testi kan alınıp bakılıyor doktorum çok önemsemiyordu prosedür diye bakıyorum demişti bir sıkıntı çıkmamıştı diye hatırlıyorumTecrübeli anneler size birşey danışacağım. İkili tarama nedir nasıl yapılır bir de üçlü tarama var o nedir nasıl yapılır kaçıncı haftada? İkili tarama 11 deniyor ya 10+ da gitsem olur mu mesela? @melegim canfnd_50 @Papatyamaviss @savascii ve aklıma gelmeyen güzel anneler bana bilgi verir misiniz
Şu an yapma cam silme sakın bekle bence şu an senle bebeğinden kıymetli değil bende yormuyorum kendimi ağrım var biraz cunku yapmaValla kuzum bende onu düşünüyorum tüller yıkancak cam silicem falan bir yandan da korkuyorum
İnşAllah gebeliktendir canımBende progestan kullanıyorum akıntı takibi yapamıyorum ama sanki vajina içinde yumuşama var hafif fitil atarken fark ettim kuzum
Rabbim nasip edecek inşallah bu ay güzel çaba sarf ettik inşallah mükâfatını vericek Meryem süresi açıyorum evde devamlı dinliyorumHiçbir şey hissetmiyorum yahissetmemek de üzüyor. Ateş takibi yapamıyorum ama ateşim yok bence, hiçbir yerimde ağrı sızı da yok. İiiiiiinnnşaalaahh belirtisiz hamilelerdenimdir amiiinn. Aksini düşünmek bile istemiyorum.
Evet bebeğim benim geçende kimyasalda da öyle fark ettim bende hamiş olduğumuİnşAllah gebeliktendir canımGeçen birisi de yazmıştı hatırlarsan gebelikte öyle oluyormuş
İnşallah ya. Hamileyim hamileyiz diyorum da bir yandan da 'ülen hiç belirtim yok' diye de iç geçiriyorum. İnşallah belirtisiz hamilelerdenimdirböylesi daha iyi belkide canım :) belirtisi az olanların gebeliği de rahat geçiyor diye bir teorim varbakalım gözlemleyip göreceğiz
Al benceİnofolic ve Mecit efendi çakşır kökü suyu aldım bunların yanına birde d vitamini mi alsam diyorum çünkü duyduğum kadarıyla yeterli d vitamini almadığımız için arada kullanın diyor doktorlar bu ay birde ekstra bunu da kullansam ne diyorsunuz? Çörekotunu da yapıcam
Bence kesinlikle test hatası daha idrara geçmemiştir ki yerleşmedi bile çocuk nasıl çıksın yada önceden hamile kalman gerekiyorEvet kuzum yaptım kaçırmışsın dur atayım
Yaptım kuzum
Balık yağı kullanırsam mahvolurum kız kilo yapıyor bende çokAl benceHatta balık yağı da al
Ben de geçen ay baya dinlemiştim Meryem suresini, Allah kabul etsin kuzumRabbim nasip edecek inşallah bu ay güzel çaba sarf ettik inşallah mükâfatını vericek Meryem süresi açıyorum evde devamlı dinliyorum
Bence de test hatalıydı ilk geldiğinde de denedim böyle yapmadı ama sanırım ilk idrar daha koyu oluyor ya o yüzden oldu bilemiyorum beklemedeyim bebeğimBence kesinlikle test hatası daha idrara geçmemiştir ki yerleşmedi bile çocuk nasıl çıksın yada önceden hamile kalman gerekiyor
Testte de bir şeyler çıkıyorEvet bebeğim benim geçende kimyasalda da öyle fark ettim bende hamiş olduğumu
Bu folik asit mi ? Ben başka bi folik asit kullanıyorum bunu da alsam ikisi beraber zararlı olur muBen aldımmmmm kullanmak için beklemedeyimmm kim kullandıysa kullandı ay hamile kalmış aşkım bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?