2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Hiss etmemen daha normal ya. Ben geçen ay hiç olmadık belirtiler yasadim. Agrilar kramllar ve s. Sonuç belli. O yuzden aslinda gayet iyi düşün

@melegim can fnd_50 edahandro melisaa93 kızlar nasıl hissediyorsunuz kendinizi gün içinde ateşiniz nasıl benim nedense ateşim var gibi hissediyorum 37.1 şuan ki ateşim sizde durumlar ne
Dün beni ateş basıyordu bedenim çok sıcaktı bir ara ölçtüm 37.7 37.5 hep bu aradaydı. Hatta eşim bile fark etmişti aşkım sen niye çok sıcaksın bu kadar diyordu. Şimdi ölçtüm 37.2 ama gün içinde ölçülen ateş çok etkili değil canım. Onun dışında normalim başka bir farklılık yok

Ateş basıyor kuzum ondan ölçüyorum normalde ben üşüyen biriyim kansızlık var bende ona rağmen 37 ateş bana fazla belirti olarak görmek istiyorum

Mahvetti beni mahvetti kaç kilo aldım bilmiyorum. Ah omega ah. İçsem bi dert içmesen bi dert
Bi doktorum bana içinde balık yağı olan folikasit vermişti görselde ki bunu kullandığım ay hamile kalmıştım ben tabi biraz kilo yapmıştı acaba diyorum tekrar bunu mu denesem

Eklentiler

• Screenshot_2023-08-23-14-25-07-15_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    41,1 KB · Görüntüleme: 35
Yaşadılar canım biliyoruz bi süre olmadı onlarında ordan ortak konusmustuk. cemil efendi bulabildik canım pazar günü bi tane aktar bulabildik ondada bu marka vardı

Hiss etmemen daha normal ya. Ben geçen ay hiç olmadık belirtiler yasadim. Agrilar kramllar ve s. Sonuç belli. O yuzden aslinda gayet iyi düşün
Aynen canım. Bir sürü belirti hissettiğim aylar hiç hamile çıkmadım. İnşallah bu sefer nasip olur. Hepimize inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…