- 26 Aralık 2015
- 12.373
- 20.425
- 398
- 34
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #30.521
Tabiki aşkım durmak yok devam ediyoruzİnşAllah bebeğim
Kankiler kendimizi gebeliğe hazırlıyoruz ama olmazsa da hiç üzülmeden diğer ayda aynı enerjiyle devam ediyoruz dimi@melegim can @edahandro Merve3553
Aynen aşkım bende öyle çok farklıyım bu ay çok ateş basıyor beni de. Belki de bir belirtidir bilemiyorumAteş basıyor kuzum ondan ölçüyorum normalde ben üşüyen biriyim kansızlık var bende ona rağmen 37 ateş bana fazla belirti olarak görmek istiyorum
Ben yinede mavi alayım güncel kilom ne durum da bilmiyorum kilo almış olabilirim çünkü evde ki tartınında benim gibi aklı karışıkEvet canım kilo endeksin 25 üzeriyse mavi olanı 25 altı ise pembe olanı kullanıyorsun içerik olarak falan aynılar sadece kilodan dolayıL A L
Bugün yaptım artimedtesti yaptığında bata kaç gün vardı birde testin markası ne
Boy kilo söyler misin kuzumBen yinede mavi alayım güncel kilom ne durum da bilmiyorum kilo almış olabilirim çünkü evde ki tartınında benim gibi aklı karışık
Ayyyy hadi inşallahAynen aşkım bende öyle çok farklıyım bu ay çok ateş basıyor beni de. Belki de bir belirtidir bilemiyorum
170 boy 65dim en son ama 70 olmuşumdurBoy kilo söyler misin kuzum
Alnıma yazıp gezeceğim artık şu test sahte diye. Bu test niye piyasadan toplatılmıyor ya. Bacım başka test dene. Bu test adetken bile böyle çizgi çıkarıyor insanın duyguları ile oynuyorBen adete 12 gün kala kan verdim .0.4 çıktı bugün test yaptım silik çıktı sizde görüyor musunuz ben yanlış mı goruyom
İnşAllah ya yarın kan vercemAA pardon ben başka fotoya bakmış burda görüyorum silik çizgi
başka test varsa onu yap istersen bazen bu test yanlış çıkartabiliyor inşllah doğrudur :)Bugün yaptım artimed
O zaman d vitamini ile devamBalık yağı kullanırsam mahvolurum kız kilo yapıyor bende çok
Aşkım yaş kaç170 boy 65dim en son ama 70 olmuşumdur
Sanmıyorum çıktığını ya oyle eğleniyoruz işte Çin takvimi gibiKim bakıyor ben anlamadım çıkıyor muymuş koz Allah bilir onu yaaaa
OooDün beni ateş basıyordu bedenim çok sıcaktı bir ara ölçtüm 37.7 37.5 hep bu aradaydı. Hatta eşim bile fark etmişti aşkım sen niye çok sıcaksın bu kadar diyordu. Şimdi ölçtüm 37.2 ama gün içinde ölçülen ateş çok etkili değil canım. Onun dışında normalim başka bir farklılık yok
Evet öyleymiş yorumları iyi baya ama işte başka folik asit kullandığımdan acaba beraber fazla gelir mi diye düşündümBu ilacın içinde folik asit var canım internetten araştırabilirsin ama baya etkili güzel bir ilaç
Sen seviyorsan bunu yaşamayı devam et bebeğimŞuanki hali de bariz belirdi kuruyunca ama kuruma çizgisi de olabilir olmayabilirde bu kadar erkenden başlarsam böyle olur olsun bu heyecan hoşuma gidiyorinşallah sonu hüsran olmaz kuzum
Ohhh ohhh maşallahGünaydııın kızçeler
A Afratafracmelisaa93 @The Little Mermaid Zumruduanka96 L A L @beyons fnd_50
@Linakiz @tweeetyyy @Niqu @imagination forever @IADK @melegim can @edahandro ve heyecandan etiketlemeyi unuttuğum diğer kızlar
İlacı kiloya göreni alınıyo balım ben hiç bilmiyordum yanlışım aldım acabaAşkım yaş kaç
Tamam bebeğim İnşAllah etkisi olmuştur hamilesindirPromotil Women+ ımpryl kullanıyorum kuzum.
Femera da içmiştim
Promotil Women, inofolic'in daha çok vitaminlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?