2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Evet canım kilo endeksin 25 üzeriyse mavi olanı 25 altı ise pembe olanı kullanıyorsun içerik olarak falan aynılar sadece kilodan dolayı L A L
Ben yinede mavi alayım güncel kilom ne durum da bilmiyorum kilo almış olabilirim çünkü evde ki tartınında benim gibi aklı karışık

Ben adete 12 gün kala kan verdim .0.4 çıktı bugün test yaptım silik çıktı sizde görüyor musunuz ben yanlış mı goruyom
Alnıma yazıp gezeceğim artık şu test sahte diye. Bu test niye piyasadan toplatılmıyor ya. Bacım başka test dene. Bu test adetken bile böyle çizgi çıkarıyor insanın duyguları ile oynuyor

Kim bakıyor ben anlamadım çıkıyor muymuş koz Allah bilir onu yaaaa
Sanmıyorum çıktığını ya oyle eğleniyoruz işte Çin takvimi gibi 2023 ay takvimi olarak bakıyorsun, mesela benim 13u çatlama oldu ya ay yengecte olduğu için yengeç de dişil burç olduğu için kızım oluyor gibi bı hesap

Eklentiler

• IMG_20230823_094655.jpg
    46,6 KB · Görüntüleme: 39
Ooo ben o sıcaklıklara gelsem bayılırım bir yerlere

Şuanki hali de bariz belirdi kuruyunca ama kuruma çizgisi de olabilir olmayabilirde bu kadar erkenden başlarsam böyle olur olsun bu heyecan hoşuma gidiyor inşallah sonu hüsran olmaz kuzum
Sen seviyorsan bunu yaşamayı devam et bebeğim ben daha net olsun istiyorum hep o yüzden bekleyeceğim İnşAllah

Yarım adet günüm ama bir gün erken yada bir gün geç olabiliyor bugün karnım hafif ağrılar var ama adet dönemindeki ağrılar gibi yarına kadar gelmezse test yapıcam hafif adet ağrısı hamilelik belirtisi oluyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…