- 14 Ağustos 2023
- 249
- 149
- 23
- 35
- Konu Sahibi Afratafrac
- #30.461
Siz gebe misiniz ? Belirtileriniz neydi peki adet olacakmış gibi ağrılarınız varmıydı ?2 saat sıvı alma idrarını tut canım, ben dün öyle yaptım çıktı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz gebe misiniz ? Belirtileriniz neydi peki adet olacakmış gibi ağrılarınız varmıydı ?2 saat sıvı alma idrarını tut canım, ben dün öyle yaptım çıktı
sen bir ilaç daha kullanıyosun ama :)Baba
Bana da Pembe verdi
TeşekkürlerMerhaba canım test yapsan çıkabilir silikte olsa görürsün yani
Yeni basladimsen bir ilaç daha kullanıyosun ama :)
ilaçtan mı bahsediyorsun
Evet dün ogrendim ben deSiz gebe misiniz ? Belirtileriniz neydi peki adet olacakmış gibi ağrılarınız varmıydı ?![]()
Kız gösterenler de bütün belirtileri gösteriyor. Belli olmuyor o işler. Bulanması bulanmamasından iyi kuzum. İnşallah bebiştir. Ben yine birşey hissetmiyorum ya böylesi daha zor oluyor. Keşke bana da sıcak bassa, midem bulansa, göbek deliğim Ağrısa, belim Ağrı'da kendimi dinliyorum dinliyorum birşey hissetmiyorum. Dpo'nun 6. Günündeyim
züber bende seviyorum onun cipsleri gayet güzel favorim ege baharatı olan :)sonra kajun. acı olanı çok sevemedim bi :)Hayır çok güzel tadı ama şöyle eğer sürekli katkı maddeli koruyuculu içerikler paketli ürünler tüketmeye alışıksa damak tadın bu tarz temiz içerikli ürünler kötü gelecektir ben 5 yılı geçmiştir paketli ürün abur cubur çikolata cips gofret yani aklına gelecek hiçbir ürünü tüketmiyorum canım isterse züberin ürünlerini alıyorum. Vücudu neye alıştırırsan onu ister. 21 gün kuralı var. Bir davranışın akışkanlığa dönüşmesi için onu en az 21 gün uygulaman gerekir bak bir uzun süre yeme hiç aramıyorsun bile. Alışırsan ister durur vücudunedahandro duydun muuuuu
böylesi daha iyi belkide canım :) belirtisi az olanların gebeliği de rahat geçiyor diye bir teorim varKız gösterenler de bütün belirtileri gösteriyor. Belli olmuyor o işler. Bulanması bulanmamasından iyi kuzum. İnşallah bebiştir. Ben yine birşey hissetmiyorum ya böylesi daha zor oluyor. Keşke bana da sıcak bassa, midem bulansa, göbek deliğim Ağrısa, belim Ağrı'da kendimi dinliyorum dinliyorum birşey hissetmiyorum. Dpo'nun 6. Günündeyim
yok değil ama yaklaşıyorsun 2-3 güne olabilirKızlar en alttaki bugün yaptığım sizce pikmi
Daha bugün okudum canım. Spermle yumurta birleşince karın hareketi yapmamak lazımmış birşeyi yırtılabilirmiş, bebiş gidebilirmiş. Kendini yormadan yapabileceksen yap. Elektrik süpürgesi falan zorlar, yer silmek zorlar, pencere silmek zorlar, ağır kaldırmak zorlar zannımcaKızceler temizlik yapmam gerekiyor bu ay yumurta catladıktan sonra bebek tutundu diyelim yapsam herhangi bir sorun olur mu ya
Daha var bir kaç günü canım benceKızlar en alttaki bugün yaptığım sizce pikmi
Boşver kuzum yapma temizlik filan bende şuan 2 çocuk var evde yaşları da ufak en son pazar günü yaptım normal zamanda 2 günde bir temizlik yaparım hala yapmadım yapmıcam da bu hafta ne olur ne olmazKızceler temizlik yapmam gerekiyor bu ay yumurta catladıktan sonra bebek tutundu diyelim yapsam herhangi bir sorun olur mu ya
Kız bakalım ne zaman atacak vücut ben 8. Gün tam net negatif goruyorum normalde ama işte gene bir bakaym diyorum bir kaç alaym diğerleri gelene kadrilaçtan mı bahsediyorsunciddi değilsin dimi
![]()
Ben normalim canım sen baya sıcaksın amamelegim can
fnd_50
edahandro
melisaa93 kızlar nasıl hissediyorsunuz kendinizi gün içinde ateşiniz nasıl benim nedense ateşim var gibi hissediyorum 37.1 şuan ki ateşim sizde durumlar ne
![]()
Ben dün denedim ama bi agri var orda betimlemesi zor.ister istemez dikkat etmek zorunda kaliyorsun.hareketlerin kisitlaniyor.minimumda tut.zorlamadan basit basit hareketler.hele agir kaldirma falan tehlikeli..Daha bugün okudum canım. Spermle yumurta birleşince karın hareketi yapmamak lazımmış birşeyi yırtılabilirmiş, bebiş gidebilirmiş. Kendini yormadan yapabileceksen yap. Elektrik süpürgesi falan zorlar, yer silmek zorlar, pencere silmek zorlar, ağır kaldırmak zorlar zannımca
Temizlik yaparken kendini çok yoran biriysen yapma bence tutunma aşamasındaKızceler temizlik yapmam gerekiyor bu ay yumurta catladıktan sonra bebek tutundu diyelim yapsam herhangi bir sorun olur mu ya