- 9 Mart 2022
- 8.275
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.292
- 128
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #30.441
Kilomu şuan bilmiyorum ama boy kilo aynıydı mavi olanı alayım en iyisiKiloya göre demişti @fnd_50
Bki 25 altındaysa pembe ustundeyse mavi demişti. Ben pembesini kullandım bu ay
İnsallah kusum kalalım artık bu ay yaaovülasyon testi ile takip ettim canım kopkoyu pik gördüm 15.gün.normalde 17.-18. gün görürdüm. bende çakşıra 8.gün başladım ve etkili oldu sen daha erken başlamışın inşAllah faydasını göreceksin :)
Akşam yapmam doğru olur mu peki , çok soru sordum kusura bakmayın ben hep negatifi gördüm deMerhaba canım test yapsan çıkabilir silikte olsa görürsün yani
Mavi alayım o Zaman teşekkür ederimkiloya göre fark ediyor deniyor ama bence mavi daha etkili ben pembesini de kullandım bana çok etkisi olmadı mavi daha etkili oldu. kilolu da değilim yani
İkisininde içi aynı çıkıyo bildim kadarıylaBiri bu renk diğeri mavi renk attığım resimde
Eğer imzanda görünen kiloysa 22.5 görünüyor vücut kitle endeksin canım pembe daha uygun oluyor bu durumda ama sen bilirsin tabii yineKilomu şuan bilmiyorum ama boy kilo aynıydı mavi olanı alayım en iyisi
bana da doktorum pembesini vermişti o ay kullandım ama esktra bir etkisi olmayınca mavisini aldım :)Kilomu şuan bilmiyorum ama boy kilo aynıydı mavi olanı alayım en iyisi
Mavi daha etkili dedi kızlar maviyi alıcam bakalım şifa Allah'tan bunlar da vesile olsunBende de pembesi var canım doktor onu yazmış
Kızlar yazdı Canım mavi daha etkiliymiş yani senin aldığınİkisininde içi aynı çıkıyo bildim kadarıyla
Yok canım sorabilirsin dediğim gibi yavaş yavaş yoruldukça dinlenerek yaparsın canım sorun olmazAkşam yapmam doğru olur mu peki , çok soru sordum kusura bakmayın ben hep negatifi gördüm de
Amin inşallah bana da zaten bir gün inofolic bir gün pikos kuLlan dediMavi daha etkili dedi kızlar maviyi alıcam bakalım şifa Allah'tan bunlar da vesile olsun
2 saat sıvı alma idrarını tut canım, ben dün öyle yaptım çıktıAkşam yapmam doğru olur mu peki , çok soru sordum kusura bakmayın ben hep negatifi gördüm de
EvetttKızlar yazdı Canım mavi daha etkiliymiş yani senin aldığın
O kiloyu geçmiş olabilirim birazEğer imzanda görünen kiloysa 22.5 görünüyor vücut kitle endeksin canım pembe daha uygun oluyor bu durumda ama sen bilirsin tabii yine
Yorumlarım karıştı canım kusura bakma onu temızlık yapacak olan arkadaşa yazmıştım idrarını 2 saat sıvı alımını durdurup yapabilirsinAkşam yapmam doğru olur mu peki , çok soru sordum kusura bakmayın ben hep negatifi gördüm de
Bende mavi alayım yoğunluk mavidebana da doktorum pembesini vermişti o ay kullandım ama esktra bir etkisi olmayınca mavisini aldım :)
Şifa olsun canım güzel haberler verelim artıkAmin inşallah bana da zaten bir gün inofolic bir gün pikos kuLlan dedi
İnşallah İnşallahŞifa olsun canım güzel haberler verelim artık
Bana da Pembe verdibana da doktorum pembesini vermişti o ay kullandım ama esktra bir etkisi olmayınca mavisini aldım :)
çakşır kökü suyunun markası ne canım :) bizde ilk mecitefendi aldık çok kolaydı içimi, ikinici şişede başka marka almış içemedik berbattı gitti tekrar mecitefendi aldı. aman ne olacak o arkadaşı da illaki yaşamıştır yada yaşayacaktır benzer şeyler :) erkeklerde kendi aralarında birbirlerine tarif veriyorlar sanki bilmiyozİnsallah kusum kalalım artık bu ay yaaeşim hiç tadını sevemedi zorla iciriyorum bi bardak biraz fazla koyuyorum ikinciyi icmiyo diye gizli gizli gecen carladım baya takibini yapmıyorum artık naparsan yap istersen hic icme dedim dün gelmis aksam iciyo hemen hdhdhshsha ay bi de caksırı almaya aktara gittik aldık bi güzel güle güle gidiyoruz o sırada da cocuk düsündügümüzü bilen bi arkadası var ışıkta onu gördük gördü bizi aktardan cıkarken anlamıstır kesin neyse bosver amann dedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?