- 20 Ağustos 2022
- 4.771
- 3.871
- 63
- Konu Sahibi Afratafrac
- #30.501
Amin inşallah canımBen de geçen ay baya dinlemiştim Meryem suresini, Allah kabul etsin kuzum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah canımBen de geçen ay baya dinlemiştim Meryem suresini, Allah kabul etsin kuzum![]()
Amiiin bebeğimİnşallah ya. Hamileyim hamileyiz diyorum da bir yandan da 'ülen hiç belirtim yok' diye de iç geçiriyorum. İnşallah belirtisiz hamilelerdenimdir![]()
Mahvetti beni mahvetti kaç kilo aldım bilmiyorum. Ah omega ah. İçsem bi dert içmesen bi dertBalık yağı kullanırsam mahvolurum kız kilo yapıyor bende çok![]()
Tarihe geçersin vallaBence de test hatalıydı ilk geldiğinde de denedim böyle yapmadı ama sanırım ilk idrar daha koyu oluyor ya o yüzden oldu bilemiyorum beklemedeyim bebeğim
Hiss etmemen daha normal ya. Ben geçen ay hiç olmadık belirtiler yasadim. Agrilar kramllar ve s. Sonuç belli. O yuzden aslinda gayet iyi düşünHiçbir şey hissetmiyorum yahissetmemek de üzüyor. Ateş takibi yapamıyorum ama ateşim yok bence, hiçbir yerimde ağrı sızı da yok. İiiiiiinnnşaalaahh belirtisiz hamilelerdenimdir amiiinn. Aksini düşünmek bile istemiyorum.
Bence geçmesini bekle böyle psikolojik olabiliyor adetle belirtiler aynı oluyor çünküHerkese merhaba regle tahmini 2 günüm var hafif kaşık ağrım var ve akıntımda var. Sizce test yapmak doğru olur mu? Benimle aynı durumda olan arkadaşlarım var mı?
Dün beni ateş basıyordu bedenim çok sıcaktı bir ara ölçtüm 37.7 37.5 hep bu aradaydı. Hatta eşim bile fark etmişti aşkım sen niye çok sıcaksın bu kadar diyordu. Şimdi ölçtüm 37.2 ama gün içinde ölçülen ateş çok etkili değil canım. Onun dışında normalim başka bir farklılık yok@melegim canfnd_50
edahandro
melisaa93 kızlar nasıl hissediyorsunuz kendinizi gün içinde ateşiniz nasıl benim nedense ateşim var gibi hissediyorum 37.1 şuan ki ateşim sizde durumlar ne
![]()
Şuanki hali de bariz belirdi kuruyunca ama kuruma çizgisi de olabilir olmayabilirde bu kadar erkenden başlarsam böyle olur olsun bu heyecan hoşuma gidiyorTestte de bir şeyler çıkıyoriyice umutlandım senden
Promotil Women+ ımpryl kullanıyorum kuzum.Amiiin bebeğimsen bu ay takviye kullanmış mıydın ?
Aynı bakma benim de sıralamam bu şekildezüber bende seviyorum onun cipsleri gayet güzel favorim ege baharatı olan :)sonra kajun. acı olanı çok sevemedim bi :)
hahaa çok tatlı yazmışsın canım olur Allahın izniyle inşallhİnşallah ya. Hamileyim hamileyiz diyorum da bir yandan da 'ülen hiç belirtim yok' diye de iç geçiriyorum. İnşallah belirtisiz hamilelerdenimdir![]()
Anlamadım aşkım ben
Bu ilacın içinde folik asit var canım internetten araştırabilirsin ama baya etkili güzel bir ilaçBu folik asit mi ? Ben başka bi folik asit kullanıyorum bunu da alsam ikisi beraber zararlı olur mu
Ateş basıyor kuzum ondan ölçüyorum normalde ben üşüyen biriyim kansızlık var bende ona rağmen 37 ateş bana fazla belirti olarak görmek istiyorumDün beni ateş basıyordu bedenim çok sıcaktı bir ara ölçtüm 37.7 37.5 hep bu aradaydı. Hatta eşim bile fark etmişti aşkım sen niye çok sıcaksın bu kadar diyordu. Şimdi ölçtüm 37.2 ama gün içinde ölçülen ateş çok etkili değil canım. Onun dışında normalim başka bir farklılık yok![]()
Bi doktorum bana içinde balık yağı olan folikasit vermişti görselde ki bunu kullandığım ay hamile kalmıştım ben tabi biraz kilo yapmıştı acaba diyorum tekrar bunu mu denesemMahvetti beni mahvetti kaç kilo aldım bilmiyorum. Ah omega ah. İçsem bi dert içmesen bi dert
Yaşadılar canım biliyoruz bi süre olmadı onlarında ordan ortak konusmustuk.çakşır kökü suyunun markası ne canım :) bizde ilk mecitefendi aldık çok kolaydı içimi, ikinici şişede başka marka almış içemedik berbattı gitti tekrar mecitefendi aldı. aman ne olacak o arkadaşı da illaki yaşamıştır yada yaşayacaktır benzer şeyler :) erkeklerde kendi aralarında birbirlerine tarif veriyorlar sanki bilmiyoz![]()
Aynen canım. Bir sürü belirti hissettiğim aylar hiç hamile çıkmadım. İnşallah bu sefer nasip olur. Hepimize inşallahHiss etmemen daha normal ya. Ben geçen ay hiç olmadık belirtiler yasadim. Agrilar kramllar ve s. Sonuç belli. O yuzden aslinda gayet iyi düşün
Kim bakıyor ben anlamadım çıkıyor muymuş koz Allah bilir onu yaaaaAy takvimine göre catlamaya bakiyormussun canım eril burclarda erkek dişil burclarda da kız![]()