2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Siz gebe misiniz ? Belirtileriniz neydi peki adet olacakmış gibi ağrılarınız varmıydı ?
Evet dün ogrendim ben de
Hafif ağrılarım oldu yumurtlama zamanı olan ağrılar var ya o tarz, bir de vajinaya baskı oluyor arada, böyle usutunce falan olurdu o his bende. Göğüslerim büyüdü ama geçen ay da böyle olmuştu, uyku halim çok fazla bir de çok sık idrara cikiyorum

Kız gösterenler de bütün belirtileri gösteriyor. Belli olmuyor o işler. Bulanması bulanmamasından iyi kuzum. İnşallah bebiştir. Ben yine birşey hissetmiyorum ya böylesi daha zor oluyor. Keşke bana da sıcak bassa, midem bulansa, göbek deliğim Ağrısa, belim Ağrı'da kendimi dinliyorum dinliyorum birşey hissetmiyorum. Dpo'nun 6. Günündeyim

züber bende seviyorum onun cipsleri gayet güzel favorim ege baharatı olan :)sonra kajun. acı olanı çok sevemedim bi :)

böylesi daha iyi belkide canım :) belirtisi az olanların gebeliği de rahat geçiyor diye bir teorim var bakalım gözlemleyip göreceğiz

Kızlar en alttaki bugün yaptığım sizce pikmi

Eklentiler

• EF6C8168-0609-48F8-B9C7-F6B8F4FC242A.jpeg
    112,5 KB · Görüntüleme: 58
Kızceler temizlik yapmam gerekiyor bu ay yumurta catladıktan sonra bebek tutundu diyelim yapsam herhangi bir sorun olur mu ya
Daha bugün okudum canım. Spermle yumurta birleşince karın hareketi yapmamak lazımmış birşeyi yırtılabilirmiş, bebiş gidebilirmiş. Kendini yormadan yapabileceksen yap. Elektrik süpürgesi falan zorlar, yer silmek zorlar, pencere silmek zorlar, ağır kaldırmak zorlar zannımca

Kızceler temizlik yapmam gerekiyor bu ay yumurta catladıktan sonra bebek tutundu diyelim yapsam herhangi bir sorun olur mu ya
Boşver kuzum yapma temizlik filan bende şuan 2 çocuk var evde yaşları da ufak en son pazar günü yaptım normal zamanda 2 günde bir temizlik yaparım hala yapmadım yapmıcam da bu hafta ne olur ne olmaz

Ben dün denedim ama bi agri var orda betimlemesi zor.ister istemez dikkat etmek zorunda kaliyorsun.hareketlerin kisitlaniyor.minimumda tut.zorlamadan basit basit hareketler.hele agir kaldirma falan tehlikeli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…