2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Birde kızlar o kadar depresif bi haldeyim ki canım hiç bisey yapmak istemiyor yattığım yerde de yapamıyorum zaten sürekli yazan herkeste de o hali hissediyorum ya evham oluyorum bebek iyi mi kanamam geçecek mi sağlıklı mi diye yada herkes hayatı yaşıyor da ben ölmuş gibiyim insallah bu ruh hali bir an önce geçer gercketen yasama sevincim emilmis gibi hissediyorum

Ben de aynı durumdayım ya ilk bebeğimi 4 aylıkken kaybettim 1 sene sonra kimyasal gebelik yaşadım ondan bi sene sonra yani şimdi yine hamileyim ama çok korkuyorum doğum bana çokuzak geliyo sanki hep hamile kalıcam ama hiç doğuramıycam gibi

Bildiğim kadarıyla adetin ilk günü yeni yumurta oluşmaya başlıyor o yumurtanın oluşması ile gebelik hesaplanıyor aslında yumurtanın haftası aslında o yumurta dölleniyor serüven başlıyor

Kaybım yok ama hep dusuk tehditlerle mücadele ettim şimdi şu kadar ay Yatsam kalkarim diye düşünsem bile ilkinde 20 haftalık kanama olmuştu yine oyle olursa diye düşünmeden duramıyorum annemden biseyler isterken ağlayasım geliyor of çok fena bu ruh hali yorucu..

İnşallah sağlıkla rahat bi hamilelik geçirirsin bol bol dua etmekten başka bişey gelmiyo elimizden

İyi şeyler düşünelim iyi olsun . Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hiçbirimizin kucağını boş koymasın. Benim eşim 2. Asla istemiyordu süpriz oldu bize de. Ben de korkmuyor değilim henüz dr a gitmedim inşallah sağlıklı bir gebeliktir

Çok çok geçmiş olsun canım benzer durumlar yaşamışız bende geçen yıl 8 ay ara ile bşr düşük bir de ense kalınlığı sebebi ile gebelik sonlandırdım çok zor bir durum rabbim kimseye yaşatmasın. Tam 1 yıl sonra yeniden hamile kaldım aklıma getirmemeye çalışıyorum bol bol dua ediyorum. İnşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız

Şuan senle ayniyiz cnm yatarsam.birsey yok ayaktayken kanama oluyor bende anlamiyorum neden oluyor ilk defa başıma geliyor düşük tehditi var sürekli yatmam gerekiyor benim yanimda kimse yok iki tane cocugum var nasil olacak bilmiyorum rabbim sağlıkla kucagimiza aldığımız gunleri görmeyi nasip etsin

Bhcg değerniz kaç çıkmıştı benim biraz düşük çıktı inşallah artmıştır
Merhaba cuma günü gittim kontrole usg de keseyi göremedi rahimde kalınlaşma var dedi buda gebelik belirtisi en iyisi kan ver sonuca bakalım dedi. 1045 çıktı.Gebelik var dedi .Keseyi görebilmek için pazartesi gel dedi ama çalıştığım için gidemedim.Bu hafta içi tekrar gideceğim.

Kızlar benim sat 14 mayıs bat 12 hazirandı 11 haziranda öğrendim 13 ünde artış oldu ama bir hafta bekledim değerlerim yükselsin diye şuan 5+1 deyim sizce kalp atışı duyulur mu duyan var mı
tarihlerimiz hemen hemen aynı bende keseyi bile göremedi.

Teşekkürler

Teşekkürler

Hangi aşamadaşınız ben kalp atışını duymayı bekliyorum ama çok sabırsızlanıyorum
Bende sizin gibi sabırsızım cuma günü baktı dr sadece rahim duvarı kalınlaşmış dedi.Keseyi göremedi.Kan tahliline göre hamilesin dedi.Bu hafta tekrar gideceğim.Bulantım vs hiç yok.

Canım benim cuma günü 1996 idi beta değerim cumartesi keseyi anca gördü 1500 olmadan kese görülmüyor. Bir daha gittiğinde görürsün inşallah

Canım benim cuma günü 1996 idi beta değerim cumartesi keseyi anca gördü 1500 olmadan kese görülmüyor. Bir daha gittiğinde görürsün inşallah
Çok teşekkürler ilk hamileliğimde , hamileliğimin 40.günü gitmiştim keseyi ve bebeği görmüştü.Bunda biraz acele ettim.Uzun zamandır beklediğim bir hamilelik olduğu için heyecan yaptım sanırım.Bu cuma gideceğim sanırım, biraz daha zaman geçsin.

Kızlar bugün kontrole gittim kalp atışını da duyduk verişimi de gördük kistim de küçülmüş herşey yolunda çık şükür bin şükür darısı sizlere
Merhaba,
Tebrik ederimi sağlıkla kucağınıza alırsınız inş.
Kistiniz hamilelikten önce de var mıydı yoksa hamilelikle mi oluştu?
Benim de 3,5 cmlik bir kist oluşmuş yeni. Biraz endişelendim.

Keseyi gördükten sonra kan verilmesini istemiyor doktorlar.
Bence doktorun dediği gibi keseyi görmeyi beklesen iyi olur,zaten büyüyecek bebeğin sağlıkla inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…