2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Merhaba kızlar kontrollere kaç haftada bir gidiyorsunu?Ultrason zararlı diye duydum siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında.

Merhaba kızlar kontrollere kaç haftada bir gidiyorsunu?Ultrason zararlı diye duydum siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında.
Hayatınızdan telefon bilgisayar bilumum radyasyon veren her şeyi çıkarırsanız tek başına zararlı ama zaten yeterince radyasyona maruz kalıyorlar ki benim böyle hassasiyetlerle kendimi kasmam daha da zorlaştıracak stres anlamında hayatimi o yüzden doktor her uygun gördüğünde bakıyor geçenlerde bir hafta arayla gittim hastanede yattigimda iki gun boyunca sabah akşam baktı ultrasonla bir sorun görünmüyor ama kanamam devam ediyor ultrasona girmeden de vardı zaten kanamam o yüzden olacak olan oluyor kendinizi böyle şeylerle evham yapmayın

Yok kuzum evhamdan değil bende çok takmıyorum açıkcası çünkü tv telefon vs hayatımızın her anında.Sadece merak ettim yoksa burdaki doktorlar mı bi tuhaf.

Ayy canım benim bizde bu gruba girer miyiz

Gittim 5. Haftamda kese oluşmuş bir sıkıntı yok dedi kalp atışı için gitmeyi bekliyorum
Tamam o zaman sıkıntı yapma. Benim kizimda sadece ağrılarım oluyodu, bunda bulantim oluyor her hamielik farklı birbirinden herkeisn bir bile olmuyor.. Allahın izniyle ins iyidir minigin..

Kimyasal gebelik olabilir canım ama umarım değildir yanılırım, bebeğin seninledir

Tarihlerimiz aynı seninle. Endişelenme. Kese görünmeyebilir dedi dr bana ama USG den bakınca çok küçük dedi. Çok erken günler bizim için. İnşallah sıkıntı yaşamadan kucağımıza alırız

Sağ salim kucağına almayı nasip etsin allahım inşallah. Bilmiyorum canım ya direk öyle dedi ben de ağlamaktan bitap oldum 16 aylık kızım var çok şükür zaten beklemiyordum bu hamilelik de süpriz oldu ama doktorun bunu demesi mahfetti beni

Kizlar selam. Bu progestan fitili sabah aksam vajinal olarak kullaniyorum. Ama beni mafetti kolumu kaldircak dermanim kalmadi hep yatıyorum nasil gecek bilmiyorum.

Dis gebelik olabilir mi acaba

Kizlar selam. Bu progestan fitili sabah aksam vajinal olarak kullaniyorum. Ama beni mafetti kolumu kaldircak dermanim kalmadi hep yatıyorum nasil gecek bilmiyorum.
Bende ilac olarak aliyorum cnm bas dönmesi halsizlik yapiyor yani fitil biraz daha iyi oyle boyle atlatacağız insllah hersey bebisler için

Merhaba arkadaşlar,
benim sat 16 mayıs 8 haziranda 25.36 beta değeriyle öğrendim, 2 gün sonra kan değerim 80.7 çıktı.. aile hekimi birkaç gün sonra yeniden kan alalım artışa bakmak için dedi.. kadın doğumcuyla görüştüm gerek yok sürekli kan vermeye folik asit başla bat üzerinden bir hafta geçince de gel keseye bakalım dedi, ben de onu dinleyip gitmedim tekrardan kan vermeye.. hamileliği öğrendiğimden beri zaman zaman kasık ağrılarım oluyor, bazen kasılıyo anlık şiddetli değil ama.. yerleşme kanaması da olmadı. takvime göre 5+0 şu an.. sizce gitmeden önce kan vermeli miyim 23 üne randevu alıcam kese için kadın doğuma?

Vajinal alınca bende bir şey olmadı sadece kaşıntı yaptı Dr duphaston verdi o ağızdan alınıyor etkisi pek yok Dr unuzla konuşup değiştirebilirsiniz. Ben progestan ağızdan alınca sarhoş gibi olurdum hep kötü bir duygu

Kimyasal gebelik olabilir canım ama umarım değildir yanılırım, bebeğin seninledir
Ağrım olunca tekrar hastaneye gittik beta bakıldı değer 980 e düşmüş. Doktorum düşük oluyor dedi. Yarın randevum var gideceğim. Kanamam devam ediyor zaten. Bu durumda progestan almamın bir önemi yok değil mi? Bir sorum olacak kızlar ben şimdi kürtaj mı olacağım yoksa kendiliğinden düşmesi mi beklenecek?

Bilmiyorum ki ama yumurtalıklarda sorun yok rahim normal dedi sadece kese oluşmamış dedi şaşırdım kaldım
Canım benim sat 15 mayıs ben cumartesi günü anca gördüm keseyi senin 17 mayıstı dimi aramızda iki gün var sıkıntı yapma bugün gitseydin belki görürdü. İnşallah sorunsuz bir şekilde kucağınıza alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…