Hayatınızdan telefon bilgisayar bilumum radyasyon veren her şeyi çıkarırsanız tek başına zararlı ama zaten yeterince radyasyona maruz kalıyorlar ki benim böyle hassasiyetlerle kendimi kasmam daha da zorlaştıracak stres anlamında hayatimi o yüzden doktor her uygun gördüğünde bakıyor geçenlerde bir hafta arayla gittim hastanede yattigimda iki gun boyunca sabah akşam baktı ultrasonla bir sorun görünmüyor ama kanamam devam ediyor ultrasona girmeden de vardı zaten kanamam o yüzden olacak olan oluyor kendinizi böyle şeylerle evham yapmayınMerhaba kızlar kontrollere kaç haftada bir gidiyorsunu?Ultrason zararlı diye duydum siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında.
Yok kuzum evhamdan değil bende çok takmıyorum açıkcası çünkü tv telefon vs hayatımızın her anında.Sadece merak ettim yoksa burdaki doktorlar mı bi tuhaf.Hayatınızdan telefon bilgisayar bilumum radyasyon veren her şeyi çıkarırsanız tek başına zararlı ama zaten yeterince radyasyona maruz kalıyorlar ki benim böyle hassasiyetlerle kendimi kasmam daha da zorlaştıracak stres anlamında hayatimi o yüzden doktor her uygun gördüğünde bakıyor geçenlerde bir hafta arayla gittim hastanede yattigimda iki gun boyunca sabah akşam baktı ultrasonla bir sorun görünmüyor ama kanamam devam ediyor ultrasona girmeden de vardı zaten kanamam o yüzden olacak olan oluyor kendinizi böyle şeylerle evham yapmayın
Ayy canım benim bizde bu gruba girer miyizMerhaba hanımlar
Hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar ve doğumlar diliyorum
İnşallah sağlıklıysa buraya gelmek nasip olucak bana da artık
Çatlatma iğnesi oldum bugün 15. Günüm dün 14. Günümde testim bu şekildeydi.
yarın kan vericem nasipse.
sizce bu testte beta kaç olabilirEki Görüntüle 2874029
Tamam o zaman sıkıntı yapma. Benim kizimda sadece ağrılarım oluyodu, bunda bulantim oluyor her hamielik farklı birbirinden herkeisn bir bile olmuyor.. Allahın izniyle ins iyidir minigin..Gittim 5. Haftamda kese oluşmuş bir sıkıntı yok dedi kalp atışı için gitmeyi bekliyorum
Kader arkadaşımmAyy canım benim bizde bu gruba girer miyiz
Devlet hastanesinde yer bulamıyorum da ondan sormuştum. Randevu takibine devam edeyim o zaman.Hayır yapılmıyor ben doktorum da yaptırdım
Kimyasal gebelik olabilir canım ama umarım değildir yanılırım, bebeğin seninledirKızlar merhaba yardımınıza ihtiyacım var. Adet tarihimden 1 gün sonra pozitifi gördüm. Ama ilk 2 kan tahlilinde beta hcg az arttı fakat sonrakilerde düzenli artmaya başladı. Doktorum güzel ilerlediğini söyledi. En son dün akşam yapılan testte 1020 görmüştük. Hiçbir şeyim yokken bugün 10.30 gibi birden kanamam başladı. Hemen acile gittik. Beta aldılar tekrar 1200 küsür bi değer çıkmış yükselme olmuş. Progestan iğne yaptılar bir de hapını verdiler yarın doktorumla görüşmeye gideceğim kendisinin bilgisi dahilinde acilde bunlar yapıldı. Kanamam az devam ediyor henüz ilacı içmedim. Hastanede pıhtılı kanama olmuştu. Rahmimde adet olacakmış gibi ağrım var. Ben şu an ne yaşıyorum düşük mü yapıyorum anlamadım
dış gebelikten korkuyorum. Değerin arttığını ve bu kanamaya dış gebelik olsa çok ağrımın olacağını duramayacağımı söylediler. Böyle bir şey yaşayan var mı
İnşallah hayırlısıyla keseyi bebeği görelim girelim grubaKader arkadaşımmkaderde aynı grupta da olmaktamı varmış inşallah gireriz diye dua ediyorumm
Tarihlerimiz aynı seninle. Endişelenme. Kese görünmeyebilir dedi dr bana ama USG den bakınca çok küçük dedi. Çok erken günler bizim için. İnşallah sıkıntı yaşamadan kucağımıza alırızMerhaba hanımlar yardımcı olursanız çok sevinirim son adet tarihim 17 mayıs adetim bir gün geçti 18 haziran da gebelik testim pozitif çıktı ve beta hcg değerim 6123 çıktı ama kese görünmedi doktor tekrar test istedi bu sefer 11000 çıktı pazartesi kese için tekrar gideceğiz ama doktorum kese görünmesi gerekiyor sağlıksız gebelik büyük ihtimalle dedi bu durumu yaşayıp güzel haber alan var mı
Sağ salim kucağına almayı nasip etsin allahım inşallah. Bilmiyorum canım ya direk öyle dedi ben de ağlamaktan bitap oldum 16 aylık kızım var çok şükür zaten beklemiyordum bu hamilelik de süpriz oldu ama doktorun bunu demesi mahfetti beniTarihlerimiz aynı seninle. Endişelenme. Kese görünmeyebilir dedi dr bana ama USG den bakınca çok küçük dedi. Çok erken günler bizim için. İnşallah sıkıntı yaşamadan kucağımıza alırız
Dis gebelik olabilir mi acabaMerhaba hanımlar yardımcı olursanız çok sevinirim son adet tarihim 17 mayıs adetim bir gün geçti 18 haziran da gebelik testim pozitif çıktı ve beta hcg değerim 6123 çıktı ama kese görünmedi doktor tekrar test istedi bu sefer 11000 çıktı pazartesi kese için tekrar gideceğiz ama doktorum kese görünmesi gerekiyor sağlıksız gebelik büyük ihtimalle dedi bu durumu yaşayıp güzel haber alan var mı
İnşallah canımm aynen öyleİnşallah hayırlısıyla keseyi bebeği görelim girelim gruba
Bende ilac olarak aliyorum cnm bas dönmesi halsizlik yapiyor yani fitil biraz daha iyi oyle boyle atlatacağız insllah hersey bebisler içinKizlar selam. Bu progestan fitili sabah aksam vajinal olarak kullaniyorum. Ama beni mafetti kolumu kaldircak dermanim kalmadi hep yatıyorum nasil gecek bilmiyorum.
Bilmiyorum ki ama yumurtalıklarda sorun yok rahim normal dedi sadece kese oluşmamış dedi şaşırdım kaldımDis gebelik olabilir mi acaba
Vajinal alınca bende bir şey olmadı sadece kaşıntı yaptı Dr duphaston verdi o ağızdan alınıyor etkisi pek yok Dr unuzla konuşup değiştirebilirsiniz. Ben progestan ağızdan alınca sarhoş gibi olurdum hep kötü bir duyguKizlar selam. Bu progestan fitili sabah aksam vajinal olarak kullaniyorum. Ama beni mafetti kolumu kaldircak dermanim kalmadi hep yatıyorum nasil gecek bilmiyorum.
Ağrım olunca tekrar hastaneye gittik beta bakıldı değer 980 e düşmüş. Doktorum düşük oluyor dedi. Yarın randevum var gideceğim. Kanamam devam ediyor zaten. Bu durumda progestan almamın bir önemi yok değil mi? Bir sorum olacak kızlar ben şimdi kürtaj mı olacağım yoksa kendiliğinden düşmesi mi beklenecek?Kimyasal gebelik olabilir canım ama umarım değildir yanılırım, bebeğin seninledir
Canım benim sat 15 mayıs ben cumartesi günü anca gördüm keseyi senin 17 mayıstı dimi aramızda iki gün var sıkıntı yapma bugün gitseydin belki görürdü. İnşallah sorunsuz bir şekilde kucağınıza alırsınızBilmiyorum ki ama yumurtalıklarda sorun yok rahim normal dedi sadece kese oluşmamış dedi şaşırdım kaldım