Ben de 6+1 deyim ve hic bir belirti yok sadece arada vuran bi bulanti hissi6. Haftadan günaydın.
Keyfini çıkarmam lazımken neden hiç belirtim yok diye içim içimi yiyo
Bugün göğüs hassasiyeti de yok.
İnşlh herşey yolundadır
aynen .Ben de 6+1 deyim ve hic bir belirti yok sadece arada vuran bi bulanti hissi
ilk cocugumda hamile olduğumu 9 ay boyunca hissetmedim6. Haftadan günaydın.
Keyfini çıkarmam lazımken neden hiç belirtim yok diye içim içimi yiyo
Bugün göğüs hassasiyeti de yok.
İnşlh herşey yolundadır
Kızlar kusura bakmayın biraz detay vereceğim ama birkaç gündür bir akıntı var iç çamaşırımda, nasıl desem kesik peynir gibi bir kıvam , süt beyazı gibi..hani ovulasyon dönemimizde gelirdi ya yumurtlama zamanımızın geldiğini anlardık onun gibi sanki..bu sizde de oluyor mu , gebelikle bir ilgisi var mıdır, kötü birşey midir yoksa geçici mi bilemedim…
Valla gazdan mi bilmiyirum ama gobegim sankin 4-5 aylik gibi sis ve sert. Acaba igenelerin yan etkisi mi diye dusunmustumaynen .
hattta bu sabah biraz zorladı bulantıve aşırı gaz .of ne zmn bitcek bu gaz ya
benimde şimdiden göbeğim kocaman oldu:) oğlumda 5. ayda anca karnım çıkmıştı.Valla gazdan mi bilmiyirum ama gobegim sankin 4-5 aylik gibi sis ve sert. Acaba igenelerin yan etkisi mi diye dusunmustum
Bende sordum bugün burdada yapılmıyormuş malesefcagilbilgin sağlık ocağına toksoplazma testini sordum malesef yapılmıyor dedi ama bütün sağlık ocakları için mi geçerli sadece burası için mi bir fikrim yok
Aynen benimde oyleydibenimde şimdiden göbeğim kocaman oldu:) oğlumda 5. ayda anca karnım çıkmıştı.
Insallah hepimiz canimİnşallah sağlıkla rahat bi hamilelik geçirirsin bol bol dua etmekten başka bişey gelmiyo elimizden
Evet canım benimde oyle malesef Allah yardımcın olsun biz kapattık evi muhtemelen ilki gibi olacak anneme geldim oradayım geçene kadar cocukla imkansiz yatmak zaten bir annem bir kayinvalidem hafta hafta kalacağız görünene göre kanama alanı varmıydi ultrasonda sende canımŞuan senle ayniyiz cnm yatarsam.birsey yok ayaktayken kanama oluyor bende anlamiyorum neden oluyor ilk defa başıma geliyor düşük tehditi var sürekli yatmam gerekiyor benim yanimda kimse yok iki tane cocugum var nasil olacak bilmiyorum rabbim sağlıkla kucagimiza aldığımız gunleri görmeyi nasip etsin
Benimde basta cok yoktu aslında bir anda 7. Haftada başladı biraz erken olabilir bulanti olması için dilerim olmaz cok zor çünkütarihlerimiz hemen hemen aynı bende keseyi bile göremedi.
Amin kuzum kanama alani görmedi acildeki doktor bugun kendi doktoruma gideceğem o ne diyecek bakalım ilk 3 ayi atlatirsak gerisi kolay gelirEvet canım benimde oyle malesef Allah yardımcın olsun biz kapattık evi muhtemelen ilki gibi olacak anneme geldim oradayım geçene kadar cocukla imkansiz yatmak zaten bir annem bir kayinvalidem hafta hafta kalacağız görünene göre kanama alanı varmıydi ultrasonda sende canım
Insallah güzel haberlerle gel canım en azından 3 4 haftayı bi atlatsaydik hayirlisiylaAmin kuzum kanama alani görmedi acildeki doktor bugun kendi doktoruma gideceğem o ne diyecek bakalım ilk 3 ayi atlatirsak gerisi kolay gelir
Aynen kuzum atlatirsak gerisi guzel gelecek insllahInsallah güzel haberlerle gel canım en azından 3 4 haftayı bi atlatsaydik hayirlisiyla
Tebrik ederim canım allah sağ salim kucağına almayı nasip etsinMerhaba ben de pko luyum uzun süredir planlıyordum ama olmadı.9gün gecikmeyle bu sabah test yaptım ve çift çizgiyi gördüm şükürinşallah sağlıklı bir gebeliktir yarın kan vereceğim.tüm hamile arkadaşlarla birlikte sağlıkla alırız inşallah bebeklerimizi kucağımıza bu arada benim 3.gebeliğim 2tane kızım var
inşallah birşey olmamıştır aile denince maalesef insan takıyor kafaya ama sen karnındaki masumu düşün onlar hissediyor anne rahmine düştükten itibaren o yüzden moralini yüksek tut en kritik aylardayız ❤Sabahları mide bulantısı zorluyor cidden kızlar ama 4 yaşında kızım olduğu için ona kahvaltı hazırlamak durumundayım, düşünmemeye çalışıyorumyarın da kalp atışları için sabah 11 de randevum var, gelişmeleri yazarım..birkaç gündür dış ailevi sebeplerden ötürü çok zor zamanlar geçiriyorum, umarım bir şey olmamıştır bebeğime
İnşallah teşekkür ederimTebrik ederim canım allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin