2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
6. Haftadan günaydın.
Keyfini çıkarmam lazımken neden hiç belirtim yok diye içim içimi yiyo
Bugün göğüs hassasiyeti de yok.
İnşlh herşey yolundadır
ilk cocugumda hamile olduğumu 9 ay boyunca hissetmedim
karnımı bile tekmelemedi, acaba fizilsel problem mi var diye kaç yere gösterdim
sadece yapınız bu dedi

ama şimdi ki her sabah mide bulantısı - kasık ağrısı zorluyor beni
sanırım bebekten bebeğe değişkenlik gösteriyor

benimde cok oluyor, üzerine her hapşırmam da idrar kaçırıyorum
cok daha vahim oluyor, artık mesane pedi kullanıyorum

şu an zorlandığım konu, alerji haappını içmemek
burnum tıkalı 2 haftadır , birazda kilom var ciddi nefes darlığı çekiyorum
ilaçı içsem rahatlayacağım , doktordan randevu aldım inşAllah bi çözzüm bulur
9 ay bu şekilde zor gececek gibi

Sabahları mide bulantısı zorluyor cidden kızlar ama 4 yaşında kızım olduğu için ona kahvaltı hazırlamak durumundayım, düşünmemeye çalışıyorum yarın da kalp atışları için sabah 11 de randevum var, gelişmeleri yazarım..birkaç gündür dış ailevi sebeplerden ötürü çok zor zamanlar geçiriyorum, umarım bir şey olmamıştır bebeğime

Evet canım benimde oyle malesef Allah yardımcın olsun biz kapattık evi muhtemelen ilki gibi olacak anneme geldim oradayım geçene kadar cocukla imkansiz yatmak zaten bir annem bir kayinvalidem hafta hafta kalacağız görünene göre kanama alanı varmıydi ultrasonda sende canım

Amin kuzum kanama alani görmedi acildeki doktor bugun kendi doktoruma gideceğem o ne diyecek bakalım ilk 3 ayi atlatirsak gerisi kolay gelir

Amin kuzum kanama alani görmedi acildeki doktor bugun kendi doktoruma gideceğem o ne diyecek bakalım ilk 3 ayi atlatirsak gerisi kolay gelir
Insallah güzel haberlerle gel canım en azından 3 4 haftayı bi atlatsaydik hayirlisiyla

Merhaba ben de pko luyum uzun süredir planlıyordum ama olmadı.9gün gecikmeyle bu sabah test yaptım ve çift çizgiyi gördüm şükür inşallah sağlıklı bir gebeliktir yarın kan vereceğim.tüm hamile arkadaşlarla birlikte sağlıkla alırız inşallah bebeklerimizi kucağımızabu arada benim 3.gebeliğim 2tane kızım var

Tebrik ederim canım allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin

inşallah birşey olmamıştır aile denince maalesef insan takıyor kafaya ama sen karnındaki masumu düşün onlar hissediyor anne rahmine düştükten itibaren o yüzden moralini yüksek tut en kritik aylardayız ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…