2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Benim başıma geldi canım geçen sene ben düşüremedim anestezi altında kürtaj oldum

Ben ocak ayında kimyasal gebelik geçirdim canım 5 haftalıkken, semptomların kimyasal gebelik gibi duruyor, ben kendiliğimden düşürmüştüm adet kanaması gibiydi ama biraz daha ağrılı ve pıhtı şeklindeydi, 4-5 gün sürdü…umarım kürtaja gerek kalmaz, kaç haftalıksın ?? kürtaj genelde ileri haftalarda yapılıyor diye biliyorum.

5+4 oluyor galiba 12 mayıstı sat. 1000 küsürlü değerlerde kimyasal oluyor mu canım senin nasıldı değerlerin? Umarım kürtaja gerek kalmaz zaten başta değerlerim az artıyordu sonradan düzelmişti bugün birden kanama oldu hala da adet gibi kanamam var. Akşamüstü çok şiddetli adet ağrısı gibi oldu ama şimdi iyiyim. Doktorum değerin düşmeye başladı dış gebelik değil bu kadar kanamaya ağrın olmadan bu kadar saat duramazdın diyor umarım öyledir

Tatlım kanda HCG değeri kimyasal gebelik söz konusu olduğunda genellikle 1000 ila 1500 ml seviyesine erişir. Büyük ihtimal kimyasal gebelik ve kendiliğinden düşürüyorsun, kürtaja gerek kalmaz diye düşünüyorum. Ben aralık ayında hamile kaldığımda sadece idrar testindeki çift çizgiyi dikkate alarak doktora gitmiştim, hiç beta baktırmamıştım. Kimyasal gebelikse de üzüleceksin tabii ama çok da kendini kaptırma umutsuzluğa, üzüntüye. Doktorum bana sevinmelisin, rahmin sağlıksız embriyoyu fark edip gebeliği kendisi sonlandırdı demişti ya ileriki aylarda bebek büyükken olsaydı ya sağlıksız bebek olarak doğsaydı demişti ve çok haklıydı..çok geçmiş olsun diyorum ve dinlen bol bol

Çok teşekkür ederim canım içimi rahatlattın. Allah hayırlı zamanda nasip etsin. En azından hamile kalabiliyorum bunu görmüş oldum. Umarım kürtaja gerek kalmaz da kendiliğinden sonlanır. Gebeliğin sağlıkla devam etsin inşallah kucağına kolayca alasın. İlgin için çok teşekkür ederim

Bende geçen yıl bu zamanlar yaşadım. Düşük başladı ama kendiliğinden düşmedi. 17 gün sonra kürtajla aldı Dr. Çok geçmiş olsun

İyi akşamlar kizlar . Kafama takilan bir şey var neden adetin ilk günü hamileliğin başlangıç tarihi olarak aliniyor. Ben eminim adetimin 14. Günü hamile kaldığıma. 3. Yi de sezeryan (insallah) olacağımı dusunursek çocuk aslında 36haftalikken doğum olmuş olmuyor mu

Çok geçmiş olsun canım haftası düşük olduğu İçin kendiliğinden düşer diye düşünüyorum ben 8haftalık düşük yaptım kese kendiliğinden düştü kürtaj olmak istemedim ama çok uzun sürdü 45 gün kanamam oldu beta çok yavaş düştü iki ay uğraştım doktor kürtaj derse hiç korma anestezi altında oluyorsun zaten çok kısa sürüyormuş bide daha temiz iş oluyorum gün bitiyor bence ama bu güzel bişi hiç üzülme demekki hamile kalabiliyorsun ayrıca uzun süre beklemeni de söylemiyorlar belki 1 ay korunma veriyorlar

Ayrıca birde aslan pençesi içip çok faydasını gören var ben tadı kötü olduğu İçin içemedim 7 gün sabah akşam demleyip içiyorsun deneyebilirsin

Rica ederim canım…ve güzel dileklerin için çok teşekkürler inşallah sen de en kısa zamanda yine hamile kalırsın ve bir daha da bu tarz bir durum yaşamazsın

Bu sorunun cevabini bende cok merak ediyorum

Canım çünkü her kadın hangi gün hamile kaldığını bilemiyor özellikle düzensiz adet görenler. Son adet tarihini hesaplayınca netlik oluyor ve genelde her kadın son adet tarihinden başlayarak sayınca 40. Haftasında doğum yapıyor :)

Mrb iyi akşamlar. Çünkü ne zaman hamile kaldığımızı net olarak bilemiyoruz yumurtlama tarihimizi bilsek bile yumurta ne zaman döllendi bunu bilemeyiz ve ayrıca gebeliğe o ayki yumurtanın oluşum sürecini de dahil ediyoruz bu da yeni adet döngümüze denk geliyo

Benimde aklıma şöyle geliyor yumurtanın haftasin8 hesaplıyorlar ya sonuçta acaba adet olurken Yumurta oluşmuş oluyor yerinde sonra çatlama da neyse ortaya çıkıyor tuplerde oluşuyor gibi düşündüm o yüzden öyle yaptıkları geldi aklıma ama nereden baksan 10 ay çok uzun hamilelik süreci aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…