Benim başıma geldi canım geçen sene ben düşüremedim anestezi altında kürtaj oldumAğrım olunca tekrar hastaneye gittik beta bakıldı değer 980 e düşmüş. Doktorum düşük oluyor dedi. Yarın randevum var gideceğim. Kanamam devam ediyor zaten. Bu durumda progestan almamın bir önemi yok değil mi? Bir sorum olacak kızlar ben şimdi kürtaj mı olacağım yoksa kendiliğinden düşmesi mi beklenecek?
Ne kadar süre düşmesini beklediniz peki çok geçmiş olsunBenim başıma geldi canım geçen sene ben düşüremedim anestezi altında kürtaj oldum
Çok teşekkür ederimNe kadar süre düşmesini beklediniz peki çok geçmiş olsun
Sizede çok geçmiş olsunNe kadar süre düşmesini beklediniz peki çok geçmiş olsun
Ağrım olunca tekrar hastaneye gittik beta bakıldı değer 980 e düşmüş. Doktorum düşük oluyor dedi. Yarın randevum var gideceğim. Kanamam devam ediyor zaten. Bu durumda progestan almamın bir önemi yok değil mi? Bir sorum olacak kızlar ben şimdi kürtaj mı olacağım yoksa kendiliğinden düşmesi mi beklenecek?
5+4 oluyor galiba 12 mayıstı sat. 1000 küsürlü değerlerde kimyasal oluyor mu canım senin nasıldı değerlerin? Umarım kürtaja gerek kalmazBen ocak ayında kimyasal gebelik geçirdim canım 5 haftalıkken, semptomların kimyasal gebelik gibi duruyor, ben kendiliğimden düşürmüştüm adet kanaması gibiydi ama biraz daha ağrılı ve pıhtı şeklindeydi, 4-5 gün sürdü…umarım kürtaja gerek kalmaz, kaç haftalıksın ?? kürtaj genelde ileri haftalarda yapılıyor diye biliyorum.
Tatlım kanda HCG değeri kimyasal gebelik söz konusu olduğunda genellikle 1000 ila 1500 ml seviyesine erişir. Büyük ihtimal kimyasal gebelik ve kendiliğinden düşürüyorsun, kürtaja gerek kalmaz diye düşünüyorum. Ben aralık ayında hamile kaldığımda sadece idrar testindeki çift çizgiyi dikkate alarak doktora gitmiştim, hiç beta baktırmamıştım. Kimyasal gebelikse de üzüleceksin tabii ama çok da kendini kaptırma umutsuzluğa, üzüntüye. Doktorum bana sevinmelisin, rahmin sağlıksız embriyoyu fark edip gebeliği kendisi sonlandırdı demişti ya ileriki aylarda bebek büyükken olsaydı ya sağlıksız bebek olarak doğsaydı demişti ve çok haklıydı..çok geçmiş olsun diyorum ve dinlen bol bol5+4 oluyor galiba 12 mayıstı sat. 1000 küsürlü değerlerde kimyasal oluyor mu canım senin nasıldı değerlerin? Umarım kürtaja gerek kalmazzaten başta değerlerim az artıyordu sonradan düzelmişti bugün birden kanama oldu hala da adet gibi kanamam var. Akşamüstü çok şiddetli adet ağrısı gibi oldu ama şimdi iyiyim. Doktorum değerin düşmeye başladı dış gebelik değil bu kadar kanamaya ağrın olmadan bu kadar saat duramazdın diyor umarım öyledir
Çok teşekkür ederim canım içimi rahatlattın. Allah hayırlı zamanda nasip etsin. En azından hamile kalabiliyorum bunu görmüş oldum. Umarım kürtaja gerek kalmaz da kendiliğinden sonlanır. Gebeliğin sağlıkla devam etsin inşallah kucağına kolayca alasın. İlgin için çok teşekkür ederimTatlım kanda HCG değeri kimyasal gebelik söz konusu olduğunda genellikle 1000 ila 1500 ml seviyesine erişir. Büyük ihtimal kimyasal gebelik ve kendiliğinden düşürüyorsun, kürtaja gerek kalmaz diye düşünüyorum. Ben aralık ayında hamile kaldığımda sadece idrar testindeki çift çizgiyi dikkate alarak doktora gitmiştim, hiç beta baktırmamıştım. Kimyasal gebelikse de üzüleceksin tabii ama çok da kendini kaptırma umutsuzluğa, üzüntüye. Doktorum bana sevinmelisin, rahmin sağlıksız embriyoyu fark edip gebeliği kendisi sonlandırdı demişti ya ileriki aylarda bebek büyükken olsaydı ya sağlıksız bebek olarak doğsaydı demişti ve çok haklıydı..çok geçmiş olsun diyorum ve dinlen bol bol
İnşallah canım ya çok sağolCanım benim sat 15 mayıs ben cumartesi günü anca gördüm keseyi senin 17 mayıstı dimi aramızda iki gün var sıkıntı yapma bugün gitseydin belki görürdü. İnşallah sorunsuz bir şekilde kucağınıza alırsınız
Bende geçen yıl bu zamanlar yaşadım. Düşük başladı ama kendiliğinden düşmedi. 17 gün sonra kürtajla aldı Dr. Çok geçmiş olsunAğrım olunca tekrar hastaneye gittik beta bakıldı değer 980 e düşmüş. Doktorum düşük oluyor dedi. Yarın randevum var gideceğim. Kanamam devam ediyor zaten. Bu durumda progestan almamın bir önemi yok değil mi? Bir sorum olacak kızlar ben şimdi kürtaj mı olacağım yoksa kendiliğinden düşmesi mi beklenecek?
Çok geçmiş olsun canım haftası düşük olduğu İçin kendiliğinden düşer diye düşünüyorum ben 8haftalık düşük yaptım kese kendiliğinden düştü kürtaj olmak istemedim ama çok uzun sürdü 45 gün kanamam oldu beta çok yavaş düştü iki ay uğraştım doktor kürtaj derse hiç korma anestezi altında oluyorsun zaten çok kısa sürüyormuş bide daha temiz iş oluyorum gün bitiyor bence ama bu güzel bişi hiç üzülme demekki hamile kalabiliyorsun ayrıca uzun süre beklemeni de söylemiyorlar belki 1 ay korunma veriyorlarAğrım olunca tekrar hastaneye gittik beta bakıldı değer 980 e düşmüş. Doktorum düşük oluyor dedi. Yarın randevum var gideceğim. Kanamam devam ediyor zaten. Bu durumda progestan almamın bir önemi yok değil mi? Bir sorum olacak kızlar ben şimdi kürtaj mı olacağım yoksa kendiliğinden düşmesi mi beklenecek?
Ayrıca birde aslan pençesi içip çok faydasını gören var ben tadı kötü olduğu İçin içemedim 7 gün sabah akşam demleyip içiyorsun deneyebilirsinMerhaba arkadaşlar,
benim sat 16 mayıs 8 haziranda 25.36 beta değeriyle öğrendim, 2 gün sonra kan değerim 80.7 çıktı.. aile hekimi birkaç gün sonra yeniden kan alalım artışa bakmak için dedi.. kadın doğumcuyla görüştüm gerek yok sürekli kan vermeye folik asit başla bat üzerinden bir hafta geçince de gel keseye bakalım dedi, ben de onu dinleyip gitmedim tekrardan kan vermeye.. hamileliği öğrendiğimden beri zaman zaman kasık ağrılarım oluyor, bazen kasılıyo anlık şiddetli değil ama.. yerleşme kanaması da olmadı. takvime göre 5+0 şu an.. sizce gitmeden önce kan vermeli miyim 23 üne randevu alıcam kese için kadın doğuma?
Rica ederim canım…ve güzel dileklerin için çok teşekkürlerÇok teşekkür ederim canım içimi rahatlattın. Allah hayırlı zamanda nasip etsin. En azından hamile kalabiliyorum bunu görmüş oldum. Umarım kürtaja gerek kalmaz da kendiliğinden sonlanır. Gebeliğin sağlıkla devam etsin inşallah kucağına kolayca alasın. İlgin için çok teşekkür ederim
Bu sorunun cevabini bende cok merak ediyorumİyi akşamlar kizlar . Kafama takilan bir şey var neden adetin ilk günü hamileliğin başlangıç tarihi olarak aliniyor. Ben eminim adetimin 14. Günü hamile kaldığıma. 3. Yi de sezeryan (insallah) olacağımı dusunursek çocuk aslında 36haftalikken doğum olmuş olmuyor mu
Canım çünkü her kadın hangi gün hamile kaldığını bilemiyor özellikle düzensiz adet görenler. Son adet tarihini hesaplayınca netlik oluyor ve genelde her kadın son adet tarihinden başlayarak sayınca 40. Haftasında doğum yapıyor :)Bu sorunun cevabini bende cok merak ediyorum
Mrb iyi akşamlar. Çünkü ne zaman hamile kaldığımızı net olarak bilemiyoruz yumurtlama tarihimizi bilsek bile yumurta ne zaman döllendi bunu bilemeyiz ve ayrıca gebeliğe o ayki yumurtanın oluşum sürecini de dahil ediyoruz bu da yeni adet döngümüze denk geliyoBu sorunun cevabini bende cok merak ediyorum
Benimde aklıma şöyle geliyor yumurtanın haftasin8 hesaplıyorlar ya sonuçta acaba adet olurken Yumurta oluşmuş oluyor yerinde sonra çatlama da neyse ortaya çıkıyor tuplerde oluşuyor gibi düşündüm o yüzden öyle yaptıkları geldi aklıma ama nereden baksan 10 ay çok uzun hamilelik süreci aslındaİyi akşamlar kizlar . Kafama takilan bir şey var neden adetin ilk günü hamileliğin başlangıç tarihi olarak aliniyor. Ben eminim adetimin 14. Günü hamile kaldığıma. 3. Yi de sezeryan (insallah) olacağımı dusunursek çocuk aslında 36haftalikken doğum olmuş olmuyor mu