- 8 Kasım 2015
- 4.203
- 8.979
Bende annemdeyim 2 hafta sonrada kayinvalideme gecicem insallah. Iyiki annemdeyim sabahlari mide bulantim baslayali kafami kaldıramıyorum yastiktan. Cok aşırı uykum var cook.Evet canım benimde oyle malesef Allah yardımcın olsun biz kapattık evi muhtemelen ilki gibi olacak anneme geldim oradayım geçene kadar cocukla imkansiz yatmak zaten bir annem bir kayinvalidem hafta hafta kalacağız görünene göre kanama alanı varmıydi ultrasonda sende canım
Aslinda zaman cabuk geciyor bak 7inci haftam biticek seninde 8inci hafta bi bakmışsın tekmelerden uyuyamiyoruz :)Insallah güzel haberlerle gel canım en azından 3 4 haftayı bi atlatsaydik hayirlisiyla
Hiç üzülme için rahat olsun çok erken zaten bence herhangi bir sıkıntı olmaz. Bu arada bugün gidecektin sanırım sonuç ne olduSağ salim kucağına almayı nasip etsin allahım inşallah. Bilmiyorum canım ya direk öyle dedi ben de ağlamaktan bitap oldum 16 aylık kızım var çok şükür zaten beklemiyordum bu hamilelik de süpriz oldu ama doktorun bunu demesi mahfetti beni
Her iki güne ayni saatlerde ve ayni hastanede beta baktirin saglikli ilerlerse deger doktorlar yuzde 60 artış diyorlar ornegin 2 gun sonra en az 635 olmali ama iki kati artarsa daha iyi bana göre zaten kişiden kisiye degisiyor 1500 ve ustunde görünüyor.ben 795 le gittim gozukmedi iki gun sonra 1668 cikti o degerim ctsi gunuydu sali gittim doktora gorundu karindan yarinda 15.10 da randevum var kalp atışı için 8 mayista keseyi gordum yarini heyecanla bekliyorum beklemek cidden zorHafta hesabı ile ilgili cevap yazan herkese cook teşekkür ederim . Bugün kan testi sonucumu öğrenmeye gittim 397 hamilesiniz dedi . Kadın doğuma yönlendirdi. Ama şimdi gitsem kese görünmez değil mi sizce ne zaman gideyim
Canim doktordan geldim kanama icin proluton iğne verdi haftada bir vurulacagam kanama geçene kadar haftaya tekrar cagirdi insllah saglikla kucagimiza alirizInsallah güzel haberlerle gel canım en azından 3 4 haftayı bi atlatsaydik hayirlisiyla
Canim naptin gittinmi doktoraKizimda baktim erkek gosteriyordu kiz oldubunda kiz diyor erkek olur galiba ay kiz cok inanmiyorum rabbim gonlumuzdekini nasip etsin insllah
Oglanlarin ikisindede kiz gosteriyodu oglan oldu bunda erkek gosteriyo kiz olur insaAllahKizimda baktim erkek gosteriyordu kiz oldubunda kiz diyor erkek olur galiba ay kiz cok inanmiyorum rabbim gonlumuzdekini nasip etsin insllah
Kanamanmi basladiŞuan senle ayniyiz cnm yatarsam.birsey yok ayaktayken kanama oluyor bende anlamiyorum neden oluyor ilk defa başıma geliyor düşük tehditi var sürekli yatmam gerekiyor benim yanimda kimse yok iki tane cocugum var nasil olacak bilmiyorum rabbim sağlıkla kucagimiza aldığımız gunleri görmeyi nasip etsin
Gittim cnm kese gözüktü ama tek kese doktor kanamadan dolayi igne verdi bol bol bol yatacaksin dediCanim naptin gittinmi doktora
Ya bende kiz gosteriyor insllah tam tersi olurOglanlarin ikisindede kiz gosteriyodu oglan oldu bunda erkek gosteriyo kiz olur insaAllah
Evet cnm ya lekelenmem vardi birden dun kanamaya döndü korktumm doktora gittim sukur kese duruyor yatacaksin dedi wc disinda kalma yerinde dedi.insllah gecer kuzum kanamaKanamanmi basladibi arkadasim dokuz ay kanamasi oldu ama sindi oglu dunya tatlisi hicbir sey olmadi cok sukur. Ama devamli yatti annesi bakti. Birde ilk cocuk oldugu icin rahatti. Rabbim yardimcin olsun kolayligini versin insaAllah saglicakla alalim hepimiz kucagimiza
sat neydi acabaHer iki güne ayni saatlerde ve ayni hastanede beta baktirin saglikli ilerlerse deger doktorlar yuzde 60 artış diyorlar ornegin 2 gun sonra en az 635 olmali ama iki kati artarsa daha iyi bana göre zaten kişiden kisiye degisiyor 1500 ve ustunde görünüyor.ben 795 le gittim gozukmedi iki gun sonra 1668 cikti o degerim ctsi gunuydu sali gittim doktora gorundu karindan yarinda 15.10 da randevum var kalp atışı için 8 mayista keseyi gordum yarini heyecanla bekliyorum beklemek cidden zor
Aminn canim saglikli olsun bi tane olsun. Rabbim sana bir pasa banada bir prenses nasip eder insaAllah gonlumuze gore verirGittim cnm kese gözüktü ama tek kese doktor kanamadan dolayi igne verdi bol bol bol yatacaksin dedi
Ya bende kiz gosteriyor insllah tam tersi olurrabbim.sanada tatli bir cadi nasip etsin cnm1
Evet cnm ya lekelenmem vardi birden dun kanamaya döndü korktumm doktora gittim sukur kese duruyor yatacaksin dedi wc disinda kalma yerinde dedi.insllah gecer kuzum kanama
Amin cnm.insllah rabbim kimsenin kucagini bos koymasin saglikla alalim kuzucuklarimizi kucagimiza
Aynıyız valla cok özlüyorum evimi ama yapacak bisey yok bulantidan ziyade hastaneden çıktığım gün az bi camdan bakayım diye ayakta durdum mutfağa git gel yaptim hemen başladı tekrar kanamam geçsin keşke evimize gidelimBende annemdeyim 2 hafta sonrada kayinvalideme gecicem insallah. Iyiki annemdeyim sabahlari mide bulantim baslayali kafami kaldıramıyorum yastiktan. Cok aşırı uykum var cook.
Evrt resmen 10. Haftaya gelmişiz ama yatınca gecmiyor gibi geliyorAslinda zaman cabuk geciyor bak 7inci haftam biticek seninde 8inci hafta bi bakmışsın tekmelerden uyuyamiyoruz :)
Canim pco oldugum icin klomen tedavisi gordum 22 nisanda en son regl oldum ama yumurtam gec olgunlaştı 14,15 ve 16 mayista pik yakaladım ovulasyon testinde 16si aksami catlama oldu ve o günü degerlendirdik ona gore adet hesapladigimda 3 mayis desem daha dogru kendim hesaplamama gore 7+0 bugün ama yarın doktor kac diyecek bende merakla bekliyorumsat neydi acaba
Gecmis olsun canım o iğne gercekten etkili bir iğne ilkinde bende vurulmuştum hemen kesiyor kanamayı insallah seninde keser carsamba gideceğim bakalım bende şükür şimdiye kadar bugünü kanamasiz geçirdim olmaz bidaha insallahCanim doktordan geldim kanama icin proluton iğne verdi haftada bir vurulacagam kanama geçene kadar haftaya tekrar cagirdi insllah saglikla kucagimiza aliriz
Aynen cnm valla kanama olumca tek kese bile gözüksün raziyim saglikla dedimAminn canim saglikli olsun bi tane olsun. Rabbim sana bir pasa banada bir prenses nasip eder insaAllah gonlumuze gore verircok dikkat et kendine. Kimse yokmu yardimcin olabilecek. Prenseslerin kac yasinda
Çok teşekkür ederim cnm doktor kanama geçene kadar haftada bir yaptır dedi iinsllah bundan sonra olmaz benimde ya bende çarşamba gideceğemGecmis olsun canım o iğne gercekten etkili bir iğne ilkinde bende vurulmuştum hemen kesiyor kanamayı insallah seninde keser carsamba gideceğim bakalım bende şükür şimdiye kadar bugünü kanamasiz geçirdim olmaz bidaha insallah
Banada oyle dedi canim bekleyeceğiz yapacak biseyimiz yok malesefBenimde kanamam var geçen hafta olmuştu progestan serum iğne bi şekilde geçmişti. Şimdi yine kahverengi geliyor doktor kalan kanlar dışarı atılacak korkma demişti ama çaresiz bekliyorum ya. Olana kadar bir dertti simdi oldu ayrı bir dert ne zaman mutlu hissedeceğiz biz yaa