Hic gittin mi doktora6. Haftadan günaydın.
Keyfini çıkarmam lazımken neden hiç belirtim yok diye içim içimi yiyo
Bugün göğüs hassasiyeti de yok.
İnşlh herşey yolundadır
En az 300 cikar benceMerhaba hanımlar
Hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar ve doğumlar diliyorum
İnşallah sağlıklıysa buraya gelmek nasip olucak bana da artık
Çatlatma iğnesi oldum bugün 15. Günüm dün 14. Günümde testim bu şekildeydi.
yarın kan vericem nasipse.
sizce bu testte beta kaç olabilirEki Görüntüle 2874029
Gittim 5. Haftamda kese oluşmuş bir sıkıntı yok dedi kalp atışı için gitmeyi bekliyorumHic gittin mi doktora
Insallah değildir ve guzel haberler alırsınız. Beta degerinizin artışı cok iyi görünecek diye umuyorumm bebisi.Merhaba hanımlar yardımcı olursanız çok sevinirim son adet tarihim 17 mayıs adetim bir gün geçti 18 haziran da gebelik testim pozitif çıktı ve beta hcg değerim 6123 çıktı ama kese görünmedi doktor tekrar test istedi bu sefer 11000 çıktı pazartesi kese için tekrar gideceğiz ama doktorum kese görünmesi gerekiyor sağlıksız gebelik büyük ihtimalle dedi bu durumu yaşayıp güzel haber alan var mı
Çok yüksek değer olduğu için görünmesi gerekirdi dedi doktorum umarım değildir Allah razı olsunInsallah değildir ve guzel haberler alırsınız. Beta degerinizin artışı cok iyi görünecek diye umuyorumm bebisi.
Koku , kaşıntı yoksa normal bence öyle olduğunda enfeksiyon belirtisi diyorlarKızlar kusura bakmayın biraz detay vereceğim ama birkaç gündür bir akıntı var iç çamaşırımda, nasıl desem kesik peynir gibi bir kıvam , süt beyazı gibi..hani ovulasyon dönemimizde gelirdi ya yumurtlama zamanımızın geldiğini anlardık onun gibi sanki..bu sizde de oluyor mu , gebelikle bir ilgisi var mıdır, kötü birşey midir yoksa geçici mi bilemedim…
Tamda happy momy uygulamasinda bugun bunu okudum cok normal bu akıntılar diye. Hamiellikde bu akintilar normal canimKızlar kusura bakmayın biraz detay vereceğim ama birkaç gündür bir akıntı var iç çamaşırımda, nasıl desem kesik peynir gibi bir kıvam , süt beyazı gibi..hani ovulasyon dönemimizde gelirdi ya yumurtlama zamanımızın geldiğini anlardık onun gibi sanki..bu sizde de oluyor mu , gebelikle bir ilgisi var mıdır, kötü birşey midir yoksa geçici mi bilemedim…
Kötü bir koku kaşıntı yok canım , enfeksiyon mantar vs daha önce hiç yaşamadım, hijyen konusunda titizimdir zaten ( başak burcuyumKoku , kaşıntı yoksa normal bence öyle olduğunda enfeksiyon belirtisi diyorlar
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım , ben adetim iki gün gecikince verdiğim kanda 11 bin çıkmıştı aynı gün muayenede kese zorda olsa göründü ama herkeste farklılık gösteriyor . Vajinal ultrason ile mi baktı size karından mı ?Merhaba hanımlar yardımcı olursanız çok sevinirim son adet tarihim 17 mayıs adetim bir gün geçti 18 haziran da gebelik testim pozitif çıktı ve beta hcg değerim 6123 çıktı ama kese görünmedi doktor tekrar test istedi bu sefer 11000 çıktı pazartesi kese için tekrar gideceğiz ama doktorum kese görünmesi gerekiyor sağlıksız gebelik büyük ihtimalle dedi bu durumu yaşayıp güzel haber alan var mı
Aaa hadi yaa gerçekten mi canım , şaşırdım, o uygulamayı ben de indireyim , teşekkürler.Tamda happy momy uygulamasinda bugun bunu okudum cok normal bu akıntılar diye. Hamiellikde bu akintilar normal canim
Aaa hadi yaa gerçekten mi canım , şaşırdım, o uygulamayı ben de indireyim , teşekkürler.
Bende baktım şimdiAaa hadi yaa gerçekten mi canım , şaşırdım, o uygulamayı ben de indireyim , teşekkürler.
İki türlü de baktı ama görmedi canım gerçi benim kilom çok fazla ondan mı diye de düşündüm ama çok net konuştu sağlıksız gebelik diye psikolojimi bozdu resmen bilmiyorum kiHakkında hayırlısı olsun inşallah canım , ben adetim iki gün gecikince verdiğim kanda 11 bin çıkmıştı aynı gün muayenede kese zorda olsa göründü ama herkeste farklılık gösteriyor . Vajinal ultrason ile mi baktı size karından mı ?
Hoşbuldum canım umarım kalıcı olurum İnşallah sağlıkla gelsinler inşallahHoşgeldin cnm hayırlı olsun Allahın izniyle sağlıkla kavusuruz mucizelerimize
Ay inşallahh canım 2 kere sağlıksız gebeliğim oldu o yüzden tereddütlüğümde o rakamlar hayal gibi geliyorEn az 300 cikar bence
Böyle durumlarda tek doktorla kalmamak en doğrusu bazen doktorlar aceleci davranabiliyor , inşallah sağlıklı bir şekilde bebeğin seninledirİki türlü de baktı ama görmedi canım gerçi benim kilom çok fazla ondan mı diye de düşündüm ama çok net konuştu sağlıksız gebelik diye psikolojimi bozdu resmen bilmiyorum ki
Aynen öyle başka bir doktora da gitmeye karar verdik güzel dileğin için çok teşekkür ederimBöyle durumlarda tek doktorla kalmamak en doğrusu bazen doktorlar aceleci davranabiliyor , inşallah sağlıklı bir şekilde bebeğin seninledir
Benimde akıntım var cnm hatta dün kese için gittiğimizde Dr muayene etti şükür bir şey yok. Ben progestan kullanıyordum onu değiştirdik kaşıntı oldu diye sadece. Koku kaşıntı yoksa korkma dedi banaKızlar kusura bakmayın biraz detay vereceğim ama birkaç gündür bir akıntı var iç çamaşırımda, nasıl desem kesik peynir gibi bir kıvam , süt beyazı gibi..hani ovulasyon dönemimizde gelirdi ya yumurtlama zamanımızın geldiğini anlardık onun gibi sanki..bu sizde de oluyor mu , gebelikle bir ilgisi var mıdır, kötü birşey midir yoksa geçici mi bilemedim…