2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
En az 300 cikar bence

Insallah değildir ve guzel haberler alırsınız. Beta degerinizin artışı cok iyi görünecek diye umuyorumm bebisi.

Evet 6+5den merhaba.
Tüm cevrem herkes şaşkın ve mutluydu kusmuyorum diye , midem bulanmiyor diye bu sabah bulantiyla kalktm ve baya kötü oldum vee acaba bu hamilelik rahatmi gececk derken hüsrana ugradim. Saat başı 15 20 dk uyuyorum cok fena bir agirlik vae ustumde.

Kızlar kusura bakmayın biraz detay vereceğim ama birkaç gündür bir akıntı var iç çamaşırımda, nasıl desem kesik peynir gibi bir kıvam , süt beyazı gibi..hani ovulasyon dönemimizde gelirdi ya yumurtlama zamanımızın geldiğini anlardık onun gibi sanki..bu sizde de oluyor mu , gebelikle bir ilgisi var mıdır, kötü birşey midir yoksa geçici mi bilemedim…

Koku , kaşıntı yoksa normal bence öyle olduğunda enfeksiyon belirtisi diyorlar

Tamda happy momy uygulamasinda bugun bunu okudum cok normal bu akıntılar diye. Hamiellikde bu akintilar normal canim

Koku , kaşıntı yoksa normal bence öyle olduğunda enfeksiyon belirtisi diyorlar
Kötü bir koku kaşıntı yok canım , enfeksiyon mantar vs daha önce hiç yaşamadım, hijyen konusunda titizimdir zaten ( başak burcuyum ) ama işte bilemediğim için sorayım dedim.Teşekkürler

Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım , ben adetim iki gün gecikince verdiğim kanda 11 bin çıkmıştı aynı gün muayenede kese zorda olsa göründü ama herkeste farklılık gösteriyor . Vajinal ultrason ile mi baktı size karından mı ?

İki türlü de baktı ama görmedi canım gerçi benim kilom çok fazla ondan mı diye de düşündüm ama çok net konuştu sağlıksız gebelik diye psikolojimi bozdu resmen bilmiyorum ki

İki türlü de baktı ama görmedi canım gerçi benim kilom çok fazla ondan mı diye de düşündüm ama çok net konuştu sağlıksız gebelik diye psikolojimi bozdu resmen bilmiyorum ki
Böyle durumlarda tek doktorla kalmamak en doğrusu bazen doktorlar aceleci davranabiliyor , inşallah sağlıklı bir şekilde bebeğin seninledir

Kızlar merhaba yardımınıza ihtiyacım var. Adet tarihimden 1 gün sonra pozitifi gördüm. Ama ilk 2 kan tahlilinde beta hcg az arttı fakat sonrakilerde düzenli artmaya başladı. Doktorum güzel ilerlediğini söyledi. En son dün akşam yapılan testte 1020 görmüştük. Hiçbir şeyim yokken bugün 10.30 gibi birden kanamam başladı. Hemen acile gittik. Beta aldılar tekrar 1200 küsür bi değer çıkmış yükselme olmuş. Progestan iğne yaptılar bir de hapını verdiler yarın doktorumla görüşmeye gideceğim kendisinin bilgisi dahilinde acilde bunlar yapıldı. Kanamam az devam ediyor henüz ilacı içmedim. Hastanede pıhtılı kanama olmuştu. Rahmimde adet olacakmış gibi ağrım var. Ben şu an ne yaşıyorum düşük mü yapıyorum anlamadım

dış gebelikten korkuyorum. Değerin arttığını ve bu kanamaya dış gebelik olsa çok ağrımın olacağını duramayacağımı söylediler. Böyle bir şey yaşayan var mı

Benimde akıntım var cnm hatta dün kese için gittiğimizde Dr muayene etti şükür bir şey yok. Ben progestan kullanıyordum onu değiştirdik kaşıntı oldu diye sadece. Koku kaşıntı yoksa korkma dedi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…