2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Önümüzdeki hafta kalp atışı için gel bakalım dedi ama 6+2de dinlenir mi ki ben bekleyip 7.haftada gideyim bence diyorum
Ben 5+3 te özele gittim. Özeldeki doktor kese ve bebeği gördü. 6+4 te devlete gittim. Devlette ki doktor sadece kese gördü 10 gün sonra tekrar gel dedi canım. Özele gidiceksen büyük ihtimal duyabilir duyanlar var grupta çünkü. Ama garanti olsun kafama takılmasın ses duyulmazsa diye 7 veya 8 daha garanti olur. Ultrasonlar bile değişiklik gösteriyor.

Merhaba arkadaşlar öncelikle hepimize hayırlı olsun , böyle bir topige gelmek için çok fazla bekledim , çok şükür artık ben de hamileyim rabbim inşallah sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin , 2 gün önce beta verdim saat 13:30 da sonuç 71 idi , bugün tekrar verdim saat 10:30 da sonuç 264 çıktı , sizce sıkıntılı mi değer 2 kat değil çünkü

Benimde bir düşüğüm var o yüzden bana da verdi doktor uyku yapıyor sanki benimki de ilaç fitil değil
Evet cnm uyku yapiyor birtanesini aksam yatarken aliyorum birtaneside sabah erken kalkip kahvalti yapip icip yatoyorum

Merhaba arkadaşlar öncelikle hepimize hayırlı olsun , böyle bir topige gelmek için çok fazla bekledim , çok şükür artık ben de hamileyim rabbim inşallah sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin , 2 gün önce beta verdim saat 13:30 da sonuç 71 idi , bugün tekrar verdim saat 10:30 da sonuç 264 çıktı , sizce sıkıntılı mi değer 2 kat değil çünkü
Hayirli olsun gebeliğin bence değerin iyi niye bir sikinti olsun ki cnm bunlara takilma hamileligin tadini çıkar 😉insllah saglikla kese ve kalp atisinida duyarsın 🤲

Merhaba Arkadaşlar,
Belki hatırlarsınız P.tesi dr'a gitmiştim, haftasına göre gelişimi biraz geride demişti(6+5 olması gerekirken, 6+1 görünüyordu) Kalp atışı beklenenden düşük , haftaya tekrar gel demişti.
bugün başka bir doktora gittim, kalbi gümbür gümbür duyuldu vajinal ultrasonda:) Büyüklüğünü yine 6+1 olarak gördü.
"Makine farkları sebebi ile ölçümler değişiklik gösterebilir,geç döllenme olabilir bana göre şu an her şey yolunda" dedi.
Ama "bonus olarak 3,5cm'lik bir kistin var,bebeğe zararı yok ama" dedi.
ŞOK oldum.
Hamilelik öncesi kontrole gittiğimde kist yoktu. Pazartesi ve önceki hafta gittiğim diğer doktor da hiç kist görmedi. 5 günde 3,5 CMlik kist oluşmuş, başına böyle bir şey gelen var mı?

Merhaba arkadaşlar lekelenmem arttı bugün doktor gündüz yatış verdi kan uyuşmazlığı ve düşük ignesi yapıldı bulanti için serum bağlandı daha iyiyim şükürler olsun hastane yemeği bile yedim aksam bulantima cok iyi geldi muhtemelen hastaneden çıkınca da yatmaya devam et diyecek yarın sabaha çıkarsın inşallah dedi doktorum tam istediğim tedbir aslında rahatladı içim o yüzden evde yatamadım zaten çocuktan dolayı

Benimde bir düşüğüm var o yüzden bana da verdi doktor uyku yapıyor sanki benimki de ilaç fitil değil
Ilac ve fitil ikiside aynı canim adı progestan ise isteyen ağızdan alıyor isteyen vajinadan

Merhaba arkadaşlar lekelenmem arttı bugün doktor gündüz yatış verdi kan uyuşmazlığı ve düşük ignesi yapıldı bulanti için serum bağlandı daha iyiyim şükürler olsun hastane yemeği bile yedim aksam bulantima cok iyi geldi muhtemelen hastaneden çıkınca da yatmaya devam et diyecek yarın sabaha çıkarsın inşallah dedi doktorum tam istediğim tedbir aslında rahatladı içim o yüzden evde yatamadım zaten çocuktan dolayı
Geçmiş olsun daha iyi olmana sevindim 🙏🏻

Çok geçmiş olsun bir an önce normale döner umarım durumunuz. Dualarım sizinler :KK200:

Geçmiş olsun cnm.. benimde esimle uyusmazlik var aramizda sıkıntı olmuyor igne filan olunca

Geçmiş olsun cnm.. benimde esimle uyusmazlik var aramizda sıkıntı olmuyor igne filan olunca
Bizim de kan uyuşmazlığımiz var, kızımı kaybedince doktorum iğnesini yaptı ama acaba tekrardan gerek oluyor mu kızlar var mi bi bilginiz

Kızlar hic bas agriniz oluyor mu boyle hafif degilde benim bugun 5.kez oldu sag tarafim sanki damarlarimi jiletliyorlar gibi ağrıdi ve bu sefer baya uzun sürdü böyle şikayeti olan var mi onceki gittigimde doktorum boyle bir ağri belirtisi yok son haftalara doğru nörolojiye görün dedi bugun baya bi zorladi beni açıkçası korkuyorum😔

Ben tok karnına günde bir ilaç şeklinde içiyorum evet adı progestan
Bizim de kan uyuşmazlığımiz var, kızımı kaybedince doktorum iğnesini yaptı ama acaba tekrardan gerek oluyor mu kızlar var mi bi bilginiz
İkinci bebeğim benim ilkinde hem hamilelikte hem doğumdan sonra iğne oldum ama kanama olunca ilk ondan supheleniyorlar test yaptılar galiba sonuca göre aksam iğne yapıldı sonucu bilmiyorum doktor sabah bilgilendirir ama kanama olduğu için yaptılar

Ben tok karnına günde bir ilaç şeklinde içiyorum evet adı progestan
Iste aslında koyadabilirsim fitil şeklinde onu düşününce bana çok hoş gelmemişti ama gerçekten hoş da bi ilac değil kendisi 😂 banada başlayacaklar muhtemelen yarin

X