Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
Ay kızlar kuzenim geldi 1 2 günlüğüne kalmaya kendisi doktor, tabi ben durur muyum patır patır soru bombardımanı sürekli dhdjd başladım yok o teorisi yok bu takvimi kuduruyor ahshs ben sana söyliyim ihtimali %50/%50 delirme diyo iki eğlence yaşatmadı bana ya🤣 haftaya fetal dna vericem bende bakalım yakında hepimizin belli olur, kendi yaşadıklarımızla teorilerimizi karşılaştırır yola devam ederiz hayırlısıyla🤣🤣

Ay kızlar kuzenim geldi 1 2 günlüğüne kalmaya kendisi doktor, tabi ben durur muyum patır patır soru bombardımanı sürekli dhdjd başladım yok o teorisi yok bu takvimi kuduruyor ahshs ben sana söyliyim ihtimali %50/%50 delirme diyo iki eğlence yaşatmadı bana ya🤣 haftaya fetal dna vericem bende bakalım yakında hepimizin belli olur, kendi yaşadıklarımızla teorilerimizi karşılaştırır yola devam ederiz hayırlısıyla🤣🤣
Bizim bilime değil hurafelere ihtiyacımız var hajssjjsjss

Hahahahsjsjs çok normal nerden anlasın yüzük testini kan değişimini bilmem neyi doktorcuğumm 😍😂😂
Hahaha realiteyi bizde biliyoruz bize hurafe lazım aksiyon lazım bak bunda bunda böyle olmuş diyip kendimizle karşılaştırmamız lazım tadını böyle çıkarıyoruz dhdjd bi an önce öğrensekte ayy ciciler alsam bebişime kız erkek hepsi başımızın tacı zaten de🥰 maksat eğlence🤣

Hahaha realiteyi bizde biliyoruz bize hurafe lazım aksiyon lazım bak bunda bunda böyle olmuş diyip kendimizle karşılaştırmamız lazım tadını böyle çıkarıyoruz dhdjd bi an önce öğrensekte ayy ciciler alsam bebişime kız erkek hepsi başımızın tacı zaten de🥰 maksat eğlence🤣
Ayy kesinlikle ya azıcık kafa dağıtıyoruz şurada napalımm 🙈 yoksa aynen kız erkek farketmez sağlıkla gelsinler de en önemlisi o 🥰

bak benimki erkek cikarsa literature gecicem bulanti cinsiyet iliskini komple cope attiracak o teori benden gelecek 🤣🤣
Arkadaşımın erkekti 4 ay mide bulantısı kusma yaşadı çöpe atabilirsin 😂😂
Aa kızlar aklımdayken yazayım hamilelikte eğer basenden büyümeye başlıyorsanız kız oluyormuş 😅
Benim hep basenlerden kilo alımı oluyor 😂
Kızlar ben yarın öğleden sonra gidiyorum doktora cuma günü eşimin full saatleri dolmuş o yüzden tek yarın boş
Ayyyy hadi hayırlı haberler canisi kaç oluyorsun
Şimdi chatgbt sana hangi ay hamile kaldığını soruyor. Senin transfer günün gayet belli, onu yazacaksın, doğum tarihini yazacaksın gayet güzel hesaplıyor. Bana kız dedi
Bana kız dedi hepsi kız diyor da chatgbt ye usg fotosu atinca erkek diyor 😂
Kız çıktı 🤣🤣 benimki çift dikiş oldu ikisinde de kız çıktı 🤣🤣
Cinsiyetleri öğrenince anlayacağız artık 😀

Kızlar ben kalp atışını bilmiyorum doktor sadece gayet düzenli demişti..
Bi de bugün dahiliyeye gittim vitamin hemogram vs baktı ama toksoplazma gibi enfeksiyonlara kadın doğum bakar onlar daha iyi bilir dedi 🙄 12.haftadayım yaptıramadım bi türlü. Perinatoloğa gidicem o ister inşallah kadın doğuma uzun bi süre gitmicem çünkü.
Benimde o bakilmamis eksik cikti tahlilde. Saglik ocagi bakar mi acaba oraya soracagim yarin

Kızlar 9 haftalık hamileyim bugün nefes nefese kalıyorum yatınca yarın kontrolüm var ama sizde var mı böyle bir durum endişe edilecek bir şey mi acaba

Herkese selamlar kızlar deneyen var mı bilmiyorum ayva üzerine tuz döküp yiyorum bulantı mulanti kalmadı bende prilam i 1 e indirdim bugün sabah akşam seven varsa denesin ayvayı

Kızlar doktorunuz ilişki yasağı koydu mu veya bununla ilgili bi bilgilendirme yaptı mı? Biz simdiye kadar hiç sormadık o da bisey söylemedi kardeş kardeş geçiniyoruz aslında da merak ediyorum şu haftalarda problem midir acaba

Kızlar doktorunuz ilişki yasağı koydu mu veya bununla ilgili bi bilgilendirme yaptı mı? Biz simdiye kadar hiç sormadık o da bisey söylemedi kardeş kardeş geçiniyoruz aslında da merak ediyorum şu haftalarda problem midir acaba
8.haftada yasagimiz bitti ama yerinizde olsam 10u bitirirdim lekelenme vs olmamasi icin demisti. 11 bitti bizde tik yok korkudan ahsjsjsj

Canım tüp bebekte ilk 3ay yasakladı doktorum benim de ekstra riskli görüldüğünden muhtemelen biz bu işi rafa kaldırdık doğum sonrasına kadar eşim çok evhamlı hayatta dokunmaz korkar 😆😆😆

Back
X