2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bana da aile hekimim folbiol verdi de 5 mg gebe kalmadan öncede folic plus kullandım fazlası zarar olur mu diye kafama taktım henüz kadın doğuma gitmedim
Bende duymuştum böyle bisey ama daha erken mi haftan canim 12. Haftaya kadar kullanmazsin veya doktora gidince degistirir

Henüz dr gitmedik ilk hamileliğimde kesenin görülmesi kalp atışının duyulması 3 haftayı bulmuştu bu sefer acele etmek istemedim sizler ne zaman gideceksiniz

Son adet tarihime göre 4+2 hafta şu an canım bilmediğim için ben de 2 gün arayla içiyorum ne kadar doğru bilmiyorum
Bende hamilelikte bir ay önce başladım bende aklıma geldikçe içtim canim doğru bir örnek değilim muhtemelen ama bulantim yokken yediklerime dikkat ediyorum zaten bebek her türlü alır bizden gıdasını biz ayakta durmak için içiyoruz aslında vitamini

Henüz dr gitmedik ilk hamileliğimde kesenin görülmesi kalp atışının duyulması 3 haftayı bulmuştu bu sefer acele etmek istemedim sizler ne zaman gideceksiniz
Benimde ikinci gebeliğim şu an 5 haftalık görünüyor 7. Haftada gitmeyi düşünüyorum canim

Anladım canım Allahın izniyle birşey olmaz inşallah

Merhabalar, dün testte cift çizgiyi görünce kan verdim beta hcg101 çıktı. Adete bir gün vardı. Yarın tekrar kan vereceğin iki katı olmuş mu diye. Bundan sonrası için yaşayanlar tecrübesini paylaşabilir mi?

Bende dun ogrendim 101 degerle canim. Beklemesi zor, nasil durumunuz. Görüldü mu ultrasonda, kacinci haftaydi?
Cok şükür bugun testte pozitif gördüm bata 2 gün kala insallah sağlıkla devam eder kucagimiza alırız bebeklerimizi şubat annesi oluruz
Bende ayni bata bir gun kala gordum canim, kese kalp icin yeniden kan icin nasıl bi yol izledin

Bende dun ogrendim 101 degerle canim. Beklemesi zor, nasil durumunuz. Görüldü mu ultrasonda, kacinci haftaydi?

Bende ayni bata bir gun kala gordum canim, kese kalp icin yeniden kan icin nasıl bi yol izledin
Batın üzerinden 2 gün geçince kan verdim beta 216 çıktı ancak bu değere takılmayın çünkü aynı tarihlerde bir arkadaşın 1000 civari duymuştum ilk hamileligimde de cok yüksek çıkmıştı yine herkesin kendine özel yani etkilenmeyin henüz kadın doğuma gitmedim 7. Haftada kalp atışı zamaninda gitmeyi düşünüyorum kadin doğuma folik asit hamilelikten önce kullanmaya başlamıştım ikinci gebeliğim bu yüzden kanama vs olmazsa gec gitmeyi planlıyorum insallah

Ben de aynı 2 gün geçince 221 di sen tekrar kan verdin mi peki artmış mı diye benim doktorum gerek görmedi 10 gün sonra muayeneye gidebilirsin o zaman kese görünür demişti

Ben de aynı 2 gün geçince 221 di sen tekrar kan verdin mi peki artmış mı diye benim doktorum gerek görmedi 10 gün sonra muayeneye gidebilirsin o zaman kese görünür demişti
Yok canım benimde gerek görmediler vermedim o yüzden bana düşük gelmişti açıkçası ama doktor normal dedi

Yok canım benimde gerek görmediler vermedim o yüzden bana düşük gelmişti açıkçası ama doktor normal dedi
Aile hekimim bana düşük biraz ama bebek küçük olduğu için büyük ihtimal dedi ben de doktora gidip gitmeme konusunda çok kararsızım aslında 7.haftada gitmek daha mantıklı ama bir yandan da duramıyorum değişik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…