Kızlar doktorunuz hangi folik asit yazdı size?
Folbiol kullanıyorum ben, devlet ne verirse onu al ekstra bir şey kullanma şimdilik dedi doktor.Kızlar doktorunuz hangi folik asit yazdı size?
Bana da aile hekimim folbiol verdi de 5 mg gebe kalmadan öncede folic plus kullandım fazlası zarar olur mu diye kafama taktımFolbiol kullanıyorum ben, devlet ne verirse onu al ekstra bir şey kullanma şimdilik dedi doktor.
Bende duymuştum böyle bisey ama daha erken mi haftan canim 12. Haftaya kadar kullanmazsin veya doktora gidince degistirirBana da aile hekimim folbiol verdi de 5 mg gebe kalmadan öncede folic plus kullandım fazlası zarar olur mu diye kafama taktımhenüz kadın doğuma gitmedim
Son adet tarihime göre 4+2 hafta şu an canım bilmediğim için ben de 2 gün arayla içiyorum ne kadar doğru bilmiyorumBende duymuştum böyle bisey ama daha erken mi haftan canim 12. Haftaya kadar kullanmazsin veya doktora gidince degistirir
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallaaahhBende şubat annesiyim birde 4 yaşında prensesim var
Son adet tarihim 28nisandı,regl öncesi silik çizgi gördüm regl günü testi tekrarladım cizgiler aynı olmuştu :)
Yarın iÇin randevu aldım ben 4+5 te gitmiş olacağım yaniHenüz dr gitmedik ilk hamileliğimde kesenin görülmesi kalp atışının duyulması 3 haftayı bulmuştu bu sefer acele etmek istemedim sizler ne zaman
Bende hamilelikte bir ay önce başladım bende aklıma geldikçe içtim canim doğru bir örnek değilim muhtemelen ama bulantim yokken yediklerime dikkat ediyorum zaten bebek her türlü alır bizden gıdasını biz ayakta durmak için içiyoruz aslında vitaminiSon adet tarihime göre 4+2 hafta şu an canım bilmediğim için ben de 2 gün arayla içiyorum ne kadar doğru bilmiyorum
Benimde ikinci gebeliğim şu an 5 haftalık görünüyor 7. Haftada gitmeyi düşünüyorum canimHenüz dr gitmedik ilk hamileliğimde kesenin görülmesi kalp atışının duyulması 3 haftayı bulmuştu bu sefer acele etmek istemedim sizler ne zaman gideceksiniz
Anladım canım Allahın izniyle birşey olmaz inşallahBende hamilelikte bir ay önce başladım bende aklıma geldikçe içtim canim doğru bir örnek değilim muhtemelen ama bulantim yokken yediklerime dikkat ediyorum zaten bebek her türlü alır bizden gıdasını biz ayakta durmak için içiyoruz aslında vitamini
Bende dun ogrendim 101 degerle canim. Beklemesi zor, nasil durumunuz. Görüldü mu ultrasonda, kacinci haftaydi?Hadi bakalım kimyasal ve dış gebelikten sonra bu ay 1 surpriz ile karşılaştık. Pzts betam 274 çıktı yarın doktora gidecegim saglikli bir gebelikse eger betam 1000in üzerine çıkmış olmali ve ultrasonda görünebilirmiş. Sürekli diken üstündeyim acaba duracak mı gidecek mi dış gebelik mi olacak yinehakkımızda hayırlısı olsun
Bende ayni bata bir gun kala gordum canim, kese kalp icin yeniden kan icin nasıl bi yol izledinCok şükür bugun testte pozitif gördüm bata 2 gün kala insallah sağlıkla devam eder kucagimiza alırız bebeklerimizi şubat annesi oluruz
Batın üzerinden 2 gün geçince kan verdim beta 216 çıktı ancak bu değere takılmayın çünkü aynı tarihlerde bir arkadaşın 1000 civari duymuştum ilk hamileligimde de cok yüksek çıkmıştı yine herkesin kendine özel yani etkilenmeyin henüz kadın doğuma gitmedim 7. Haftada kalp atışı zamaninda gitmeyi düşünüyorum kadin doğuma folik asit hamilelikten önce kullanmaya başlamıştım ikinci gebeliğim bu yüzden kanama vs olmazsa gec gitmeyi planlıyorum insallahBende dun ogrendim 101 degerle canim. Beklemesi zor, nasil durumunuz. Görüldü mu ultrasonda, kacinci haftaydi?
Bende ayni bata bir gun kala gordum canim, kese kalp icin yeniden kan icin nasıl bi yol izledin
Ben de aynı 2 gün geçince 221 di sen tekrar kan verdin mi peki artmış mı diye benim doktorum gerek görmedi 10 gün sonra muayeneye gidebilirsin o zaman kese görünür demiştiBatın üzerinden 2 gün geçince kan verdim beta 216 çıktı ancak bu değere takılmayın çünkü aynı tarihlerde bir arkadaşın 1000 civari duymuştum ilk hamileligimde de cok yüksek çıkmıştı yine herkesin kendine özel yani etkilenmeyin henüz kadın doğuma gitmedim 7. Haftada kalp atışı zamaninda gitmeyi düşünüyorum kadin doğuma folik asit hamilelikten önce kullanmaya başlamıştım ikinci gebeliğim bu yüzden kanama vs olmazsa gec gitmeyi planlıyorum insallah
Yok canım benimde gerek görmediler vermedim o yüzden bana düşük gelmişti açıkçası ama doktor normal dediBen de aynı 2 gün geçince 221 di sen tekrar kan verdin mi peki artmış mı diye benim doktorum gerek görmedi 10 gün sonra muayeneye gidebilirsin o zaman kese görünür demişti
Aile hekimim bana düşük biraz ama bebek küçük olduğu için büyük ihtimal dedi ben de doktora gidip gitmeme konusunda çok kararsızım aslında 7.haftada gitmek daha mantıklı ama bir yandan da duramıyorum değişikYok canım benimde gerek görmediler vermedim o yüzden bana düşük gelmişti açıkçası ama doktor normal dedi