Ben anlamiyorum doktorlari ya. Ulturason görüntülerin nasil canim iyimi ? İyiyse gerek yok. Benim 1/281 ken iki doktorumda ulturasonun iyi gerek yok dedi ben icim rahat etsin diye yaptirdim. Doktorlar degisik gerçekten.Kızlar ikili test sonucum 1:833 cıktı doktorum gri zonda oldugumu soyledi. Fetal dna testi onerdi. Cok endiseliyim sizce yaptirmali miyim? Sizin sonuclariniz nasildi?
çok geçmiş olsun allah sabır versin çok zor bir durum tez zamanda kendiniz kalbiniz iyileşirsiniz yine olur sağlıklı bebekleriniz inşaallahKızlar dün 15 haftalık bebeğim suni sancı ile tahliye edildi.. sonuç ta çıktı trizomi 21 maalesef..ense kalınlığı 10 hafta 4 günlükken 2.2 mm 13 haftalıkken 3.5 mm idi ilk öyle başladı sonrasında bir dr nazal kemiği göremeyince nifty testi verdim sonuç maalesef trizomi 21… yaşadığım boşluğu ve öncesinde yaşadığım tarifsiz acıyı anlatmama gerek yok..
Hic bulantim kusmam olmadi ama kız bebis bizde şaşkınız. Kisiden kisiye degisiyor kesinlikle canim. Ama ben cildimin bozulmasindan hissettim kizim olacaginiArkadaslar normalde biz eşimle doğuma kadar cinsiyet öğrenmek istememistik nasılsa ilk çocuğumuz olacak ne farkeder diye . Lakin çevremizdekilerin tahmin etme çabaları bizi merak etmeye sevk etti .Böyle şeylere inanmam pek ama hep duyuyorum sizin var mı böyle düşünceleriniz , Mide bulantısı şiddetine göre cinsiyet belirlemek diye birşey varmis . mide bulantısı çok olanın kızı olurmuş. Bulantısı olmayanin oğlu olur diyorlar. Benim bir gün varsa mide bulantım 3 gün yok , akşam varsa sabah yok , sabah varsa tüm gün var . Yada halsizsen kız enerjik sen erkek olurmuş. Ben bazen halsizim bazen gayet enerjigim. Şuan cinsiyeti belli olan erkek veya kızi olacak arkadaşlarin ne gibi belirtileri vardı
ayy hoşbulduk keske bana da öyle deseydi kesin dedi yüzde99.9 dedi doktoru arayıp hocam yanlış söylemişsiniz diyesim var vallaHosgeldin kader arkadaşım isim bulamamistik kiz ismi bulmak çok zor olunca ama bi soka uğramadı değil yalnız benim doktorum kesin değil değişebilir alışveriş yapma kimseye söyleme demisti uyarmıştı beni
Canım benim hiç bulantım olmadı ve halsizlik uyku isteği gibi şeyler de olmadı. Resmen hamile değilmiş gibiyimArkadaslar normalde biz eşimle doğuma kadar cinsiyet öğrenmek istememistik nasılsa ilk çocuğumuz olacak ne farkeder diye . Lakin çevremizdekilerin tahmin etme çabaları bizi merak etmeye sevk etti .Böyle şeylere inanmam pek ama hep duyuyorum sizin var mı böyle düşünceleriniz , Mide bulantısı şiddetine göre cinsiyet belirlemek diye birşey varmis . mide bulantısı çok olanın kızı olurmuş. Bulantısı olmayanin oğlu olur diyorlar. Benim bir gün varsa mide bulantım 3 gün yok , akşam varsa sabah yok , sabah varsa tüm gün var . Yada halsizsen kız enerjik sen erkek olurmuş. Ben bazen halsizim bazen gayet enerjigim. Şuan cinsiyeti belli olan erkek veya kızi olacak arkadaşlarin ne gibi belirtileri vardı
Ben canım bende adet ağrısı yaşadım bugün resmenBugün adet sancısı gibi ağrı giriyor ara ara karnıma kimsede varmı böyle bir durum tedirgin oldum biraz bebeğimde karnımın altında hareketli bugün net hissediyorum ondan mı acaba bu ağrı haftaya hafta içine gideyim diyorum doktora geçer inşallah hemen ya insan her ağrıda bı korkuya kapılıyor
Bende de var cnm hatta bacak ağrım var magnezyum başlayalım dedi Dr bende onu alıcamBugün adet sancısı gibi ağrı giriyor ara ara karnıma kimsede varmı böyle bir durum tedirgin oldum biraz bebeğimde karnımın altında hareketli bugün net hissediyorum ondan mı acaba bu ağrı haftaya hafta içine gideyim diyorum doktora geçer inşallah hemen ya insan her ağrıda bı korkuya kapılıyor
Benimde kasıklarım ağrıyor normal heralde kötü düşünmemeye çalışıyorum sürekli. Sende kötü düşünme canım birşey yoktur eminim normaldirBugün adet sancısı gibi ağrı giriyor ara ara karnıma kimsede varmı böyle bir durum tedirgin oldum biraz bebeğimde karnımın altında hareketli bugün net hissediyorum ondan mı acaba bu ağrı haftaya hafta içine gideyim diyorum doktora geçer inşallah hemen ya insan her ağrıda bı korkuya kapılıyor
Ağrı bende de var canım kasıklarımda karnımda son günlerde…bacaklarım da ağrıyor , yalnız değilsin…cumartesi randevum var, söyleyeceğim doktoruma…buraya da yazarım gelişmeleriBugün adet sancısı gibi ağrı giriyor ara ara karnıma kimsede varmı böyle bir durum tedirgin oldum biraz bebeğimde karnımın altında hareketli bugün net hissediyorum ondan mı acaba bu ağrı haftaya hafta içine gideyim diyorum doktora geçer inşallah hemen ya insan her ağrıda bı korkuya kapılıyor
Bol bol su ic dedi bana dr bir iki gundur geçmişti bugun biraz suyu azalttim hemen agrimaya basladi su içinAğrı bende de var canım kasıklarımda karnımda son günlerde…bacaklarım da ağrıyor , yalnız değilsin…cumartesi randevum var, söyleyeceğim doktoruma…buraya da yazarım gelişmeleri
Evet hemen suya sarılıyorum geçiyor bol bol icinde bide biraz uzanmak da iyi geliyorBol bol su ic dedi bana dr bir iki gundur geçmişti bugun biraz suyu azalttim hemen agrimaya basladi su için
Yaa oluyormu ki bu haftalarda canım insan unutuyo hamilelikleride ya eskileri hatirlasam bu kadar sorun etmezdimBen canım bende adet ağrısı yaşadım bugün resmen
Bacak ağrısı problemi bendede var canım onuda doktora sorayım inşallah unutmam bu seferBende
Bende de var cnm hatta bacak ağrım var magnezyum başlayalım dedi Dr bende onu alıcam
Aynen öyle canim sabahtan beri eşya topluyorum suyu unuttu hemen bacaklarim karnim agridi cok yorulmamak gerekio ve bol bol su icmekEvet hemen suya sarılıyorum geçiyor bol bol icinde bide biraz uzanmak da iyi geliyor
Normal o zman hepimizde aynı sorunlar oluyor iyiki varsınız ya böyle konuşunca içimiz rahatlıyor en azından Bakayım duruma göre olmadı bende yarın giderim ama gelecek hafta içine gitmeyi planlamistim duruma göre artık bakacagimAğrı bende de var canım kasıklarımda karnımda son günlerde…bacaklarım da ağrıyor , yalnız değilsin…cumartesi randevum var, söyleyeceğim doktoruma…buraya da yazarım gelişmeleri
İnşallah canım ya bu hamilelik çok stresli bişey insanın elinde olmuyor da haklısın kötüye yormamak lazım hemen rabbim sağlıkla sıhhatle kuvustursun yavrularımızla biziBenimde kasıklarım ağrıyor normal heralde kötü düşünmemeye çalışıyorum sürekli. Sende kötü düşünme canım birşey yoktur eminim normaldir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?