2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Arkadaslar normalde biz eşimle doğuma kadar cinsiyet öğrenmek istememistik nasılsa ilk çocuğumuz olacak ne farkeder diye . Lakin çevremizdekilerin tahmin etme çabaları bizi merak etmeye sevk etti .Böyle şeylere inanmam pek ama hep duyuyorum sizin var mı böyle düşünceleriniz , Mide bulantısı şiddetine göre cinsiyet belirlemek diye birşey varmis . mide bulantısı çok olanın kızı olurmuş. Bulantısı olmayanin oğlu olur diyorlar. Benim bir gün varsa mide bulantım 3 gün yok , akşam varsa sabah yok , sabah varsa tüm gün var . Yada halsizsen kız enerjik sen erkek olurmuş. Ben bazen halsizim bazen gayet enerjigim. Şuan cinsiyeti belli olan erkek veya kızi olacak arkadaşlarin ne gibi belirtileri vardı

Ilk bebegimiz de biz de sonuna kadar bekledik. Cok güzel bir duygu oldu bizim icin. Aile ve arkadaşlar tahmin yürütmesi gayet normal. Bizim de öyle oldu.
Kismet olursa yine ögrenmek istemiyoruz.
Kiz erkek hiç önemli değil bizim için. Kiyafet ve renkler benim için cok gereksiz şeyler. Yeterki sağlıkla sıhhatle doğsun kuzularimiz.

İlk hamileligimde mide bulantısı çok çok az yaşadım ,hatta çoğu günler olmazdı endiselenirdim. Oldukça da enerjiktim, oğlum oldu
Bu hamileligimde 14 haftaya kadar bulantı, halsizlik beni mahvetti,ikidir kız diyor doktor. Buna göre teoriniz doğru olabilir.

Teşekkür ederim

Kız -erkek hiç farketmez tabi ki ama, karnındayken oğlum yada kızım demek,ismiyle hitap etmek vs daha çok bağliyor sanki bebege anneyi.

Bana herkes belirtilere göre erkek demişti karnım görünüşüm teoriler yüzük testleri vs. Şimdi doktor kız diyor. O yüzden öğrenmeyecekseniz bence tahmin de olsa bir fikre çok kapılmayın sonra şok olursunuz

Hic alakasi yok canim benim kizim olacak cok şükür mide bulantim yokama bende cok baş ağrısı oldu kişiden kişiye değişiyor o

Canim bende karamurselden falan ev tutucam galiba hayırlısı izmitte dr a gitmeyi düşünüyorum nasıl olsa yakınmış

Bende bir aldım ama kusmaktan bu ara geri gitti dikkat edeyim bari cevizi abartmışım teşekkürler kiloma bakmalıyım

Benim daha cinsiyet belli değil ama iki ablam da sıfır mide bulantısıyla üç kız annem sıfır bulantı üç kız, arkadasım full bulantı cekti erkek oldu Bende de hiç bulantı yok full halsizlik var öğrencez hayırlısıyla hiç öğrenmek istemiyodum bende ama eşimi ikna edemedim Sizi tebrik ediyorum dayandığınız için

Benimde chicco cok memnunum insallah bu bebisde kullanicak.
Oglum cok hareketli oldugu icin mama sandalyesinde iyi bisey aldim . Bszen uykusu gelince ben mutfakta is yaparken yatma pozisyonunda uyukluyordu cok rahat.

Ben ilk hamileligimde detayli ultrasonda rahime giden 3damardan 2sinde darlik gorulmustu ve coraspirin baslanmisti. Bu testle degilde detayli sonucunda ama bende tansiyonda olmadi bebegimde 39+5te geldi. Bu hamileligimde de direk coraspirin vermedi doktorum. Detaylinin sonucuna gore karar vericek.

merhaba canım benim bebeğimin cinsiyeti erkek bulantılarım 5. hafta başladı 12. hafta bitti
ekşi şeyler yedim hep tatlıdan soğudum
gün içinde zaten sabah 9 iş akşam 6 da bitiyordu bence halsizlik tamamen hormonlarla alakalı çok uykum geliyordu hala öyleyim akşam 10 dedin mi pilim biter

Ilk kizimda 3 ay bulantim oldu ikinci kizimda fazla olmadi ama iştahsızlık doğuma kadar sürdü
3. Hamileliğinde aksamlari cok hafif bulantim oldu erkek dedi doktor

Evet aynı sey bendede oldu hala gecmedi midem ve yuksek ihtimal kız dendi oglandan sonra insallah tatli kizlarimizda olur saglikli. Hep ozeniyordum kiz annelerine cok mutlu oldum.

Canim bende karamurselden falan ev tutucam galiba hayırlısı izmitte dr a gitmeyi düşünüyorum nasıl olsa yakınmış
Evet yakın hayırlısı olsun çok güzel yerler Yalova Karamürsel falan deniz havası olan yerleri her zaman çok sevmişimdir zaten doğma büyüme sahil kasabasında olmamdan kaynaklı olabilir

Evet yakın hayırlısı olsun çok güzel yerler Yalova Karamürsel falan deniz havası olan yerleri her zaman çok sevmişimdir zaten doğma büyüme sahil kasabasında olmamdan kaynaklı olabilir
Aynen canim bende oyle uzun bir suredir ankara konyadaydim yasadigim yerdede deniz yok büyük eksiklik alışan için.esim ankaralı hic eksikligini hissetmez

Canım benimde kızımda 14-15 haftalara kadar bulantım olurdu hep çoğu zaman kusardım kilo kaybım vardı. Ayrıca kalça ve basenden genişlemiştim. Karnım yaygındı kenarlara doğru ve 5. Aya yakın çıkmaya başlamıştı.
Bunda hiç kusmadım bulantım oldu ama dayanılmayacak gibi değildi beni pek zorlamadı. Kalça basenden genişlemedim. Karnım çıktı direk öne doğru sivri şekilde. Oğlum olacakmış.

Aynen canim bende oyle uzun bir suredir ankara konyadaydim yasadigim yerdede deniz yok büyük eksiklik alışan için.esim ankaralı hic eksikligini hissetmez
Evet neye alışırsan öyle gidiyor işte hastaneye Bursaya gidiyorum başım beynim çatlıyor nemden kuru havadan. Yapış yapış oluyor ellerim bile. Diyorum sahil kentinin gözümü yiyim nasıl alışmışsa bünyeler bile kabul etmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…