Ilk bebegimiz de biz de sonuna kadar bekledik. Cok güzel bir duygu oldu bizim icin. Aile ve arkadaşlar tahmin yürütmesi gayet normal. Bizim de öyle oldu.Arkadaslar normalde biz eşimle doğuma kadar cinsiyet öğrenmek istememistik nasılsa ilk çocuğumuz olacak ne farkeder diye . Lakin çevremizdekilerin tahmin etme çabaları bizi merak etmeye sevk etti .Böyle şeylere inanmam pek ama hep duyuyorum sizin var mı böyle düşünceleriniz , Mide bulantısı şiddetine göre cinsiyet belirlemek diye birşey varmis . mide bulantısı çok olanın kızı olurmuş. Bulantısı olmayanin oğlu olur diyorlar. Benim bir gün varsa mide bulantım 3 gün yok , akşam varsa sabah yok , sabah varsa tüm gün var . Yada halsizsen kız enerjik sen erkek olurmuş. Ben bazen halsizim bazen gayet enerjigim. Şuan cinsiyeti belli olan erkek veya kızi olacak arkadaşlarin ne gibi belirtileri vardı
İlk hamileligimde mide bulantısı çok çok az yaşadım ,hatta çoğu günler olmazdı endiselenirdim. Oldukça da enerjiktim, oğlum olduArkadaslar normalde biz eşimle doğuma kadar cinsiyet öğrenmek istememistik nasılsa ilk çocuğumuz olacak ne farkeder diye . Lakin çevremizdekilerin tahmin etme çabaları bizi merak etmeye sevk etti .Böyle şeylere inanmam pek ama hep duyuyorum sizin var mı böyle düşünceleriniz , Mide bulantısı şiddetine göre cinsiyet belirlemek diye birşey varmis . mide bulantısı çok olanın kızı olurmuş. Bulantısı olmayanin oğlu olur diyorlar. Benim bir gün varsa mide bulantım 3 gün yok , akşam varsa sabah yok , sabah varsa tüm gün var . Yada halsizsen kız enerjik sen erkek olurmuş. Ben bazen halsizim bazen gayet enerjigim. Şuan cinsiyeti belli olan erkek veya kızi olacak arkadaşlarin ne gibi belirtileri vardı
Teşekkür ederimKızımda Kraft kullandık ana kucağı puset bebek arabasını, şimdikinde bebek arabası duruyordu ama Alman markası ergobaby den araba getirttik yurt dışından daha portatif uçak bagajına falan sığabilecek birşey. Gerekli mi? Hayır değil. Odasını takım olarak almıştık dolabı şifonyeri yatağı gibi. Yatağı baya gereksiz bir parçaymış attık onu. Dolabı şifonyeri okey çok lazım
Anne yanına da sallanan bi beşiğimiz vardı küçük 6 ay yattı onunla yanımızda sonra odasına geçti. Gün içinde odalarda mutfakta idare etmeye hamak tipi salıncaklardan öneririm. Birde kimse bahsetmemiş ama mutlaka yan yatış yastığı almanızı şiddetle tavsiye ediyorum. Bebek gece kustu mu boğuldu mu yan mı devrildi riski tamamen kalkıyor ortadan.
Kız -erkek hiç farketmez tabi ki ama, karnındayken oğlum yada kızım demek,ismiyle hitap etmek vs daha çok bağliyor sanki bebege anneyi.Ilk bebegimiz de biz de sonuna kadar bekledik. Cok güzel bir duygu oldu bizim icin. Aile ve arkadaşlar tahmin yürütmesi gayet normal. Bizim de öyle oldu.
Kismet olursa yine ögrenmek istemiyoruz.
Kiz erkek hiç önemli değil bizim için. Kiyafet ve renkler benim için cok gereksiz şeyler. Yeterki sağlıkla sıhhatle doğsun kuzularimiz.
Bana herkes belirtilere göre erkek demişti karnım görünüşüm teoriler yüzük testleri vs. Şimdi doktor kız diyor. O yüzden öğrenmeyecekseniz bence tahmin de olsa bir fikre çok kapılmayın sonra şok olursunuzArkadaslar normalde biz eşimle doğuma kadar cinsiyet öğrenmek istememistik nasılsa ilk çocuğumuz olacak ne farkeder diye . Lakin çevremizdekilerin tahmin etme çabaları bizi merak etmeye sevk etti .Böyle şeylere inanmam pek ama hep duyuyorum sizin var mı böyle düşünceleriniz , Mide bulantısı şiddetine göre cinsiyet belirlemek diye birşey varmis . mide bulantısı çok olanın kızı olurmuş. Bulantısı olmayanin oğlu olur diyorlar. Benim bir gün varsa mide bulantım 3 gün yok , akşam varsa sabah yok , sabah varsa tüm gün var . Yada halsizsen kız enerjik sen erkek olurmuş. Ben bazen halsizim bazen gayet enerjigim. Şuan cinsiyeti belli olan erkek veya kızi olacak arkadaşlarin ne gibi belirtileri vardı
Hic alakasi yok canim benim kizim olacak cok şükür mide bulantim yokArkadaslar normalde biz eşimle doğuma kadar cinsiyet öğrenmek istememistik nasılsa ilk çocuğumuz olacak ne farkeder diye . Lakin çevremizdekilerin tahmin etme çabaları bizi merak etmeye sevk etti .Böyle şeylere inanmam pek ama hep duyuyorum sizin var mı böyle düşünceleriniz , Mide bulantısı şiddetine göre cinsiyet belirlemek diye birşey varmis . mide bulantısı çok olanın kızı olurmuş. Bulantısı olmayanin oğlu olur diyorlar. Benim bir gün varsa mide bulantım 3 gün yok , akşam varsa sabah yok , sabah varsa tüm gün var . Yada halsizsen kız enerjik sen erkek olurmuş. Ben bazen halsizim bazen gayet enerjigim. Şuan cinsiyeti belli olan erkek veya kızi olacak arkadaşlarin ne gibi belirtileri vardı
Canim bende karamurselden falan ev tutucam galiba hayırlısı izmitte dr a gitmeyi düşünüyorum nasıl olsa yakınmışBen varım canım Yalova ya çok yakın oturuyorum kızımda Yalova atakentte doğum yapmıştım şimdi Bursaya gidiyorum Birde Yalova da Uzmanlar var Aktif var ama gitmedim oraya sevmedim bi türlü. 3 özel hastane 1 devlet anlayacağın. Devlete hiç gitmedim Uzmanlarda ki tüm doktorları tanıyorum Filiz Ciğerim vardır uzmanlarda çok tatlı bir kadın, Atakent hastane olarak daha güzel ama yeni ve konforlu benim doktorum oradan ayrılmış ama Nazlı Hanım var soy adını hatırlayamadım genç tatlı dilli bir bayandı
Bende bir aldım ama kusmaktan bu ara geri gitti dikkat edeyim bari cevizi abartmışımKızlar ben sabah diyetisyene gittim, ilk üç ay kilo almamam çok iyi olmuş ama artık yavaştan almalısın dedi kontrollü olarak, genel tavsiyeleri haftada en az iki kere balık yemeliymişiz, az tuzlu yemeliymişiz, ceviz 2, çiğ badem günde 10 tane yenmeliymiş, sabah yumurta yiyebiliyorsak çok iyiymiş, bir de ben ekmek pilav makarna hiç yemem normalde ama öğünlere birer dilim esmer ekmek koydu bebek için artık biraz karbonhidrat ihtiyacı varmış vücudun, bir de en az 3lt su içersen çok iyi dedi. Genel hatlar böyle zaten çoğu bildiğimiz şeyler ama belki işinize yarayan bi bilgi olur bebişler için diye paylaşmak istedim, bi de 2.trimesterda Max 3-4 kg almalıymışız
Benim daha cinsiyet belli değil ama iki ablam da sıfır mide bulantısıyla üç kızArkadaslar normalde biz eşimle doğuma kadar cinsiyet öğrenmek istememistik nasılsa ilk çocuğumuz olacak ne farkeder diye . Lakin çevremizdekilerin tahmin etme çabaları bizi merak etmeye sevk etti .Böyle şeylere inanmam pek ama hep duyuyorum sizin var mı böyle düşünceleriniz , Mide bulantısı şiddetine göre cinsiyet belirlemek diye birşey varmis . mide bulantısı çok olanın kızı olurmuş. Bulantısı olmayanin oğlu olur diyorlar. Benim bir gün varsa mide bulantım 3 gün yok , akşam varsa sabah yok , sabah varsa tüm gün var . Yada halsizsen kız enerjik sen erkek olurmuş. Ben bazen halsizim bazen gayet enerjigim. Şuan cinsiyeti belli olan erkek veya kızi olacak arkadaşlarin ne gibi belirtileri vardı
Benimde chicco cok memnunum insallah bu bebisde kullanicak.Mama sandalyesi deyip geçme bence bizimki 3,5 yaşına kadar tepe tepe kullandı, sağlamdı neysekidayımız almıştı Chicco’nun, 4 sene önce 400 tl civarıydı şimdi ne bilmiyorum, oğlum da ablasınınkini kullanır artık yatma pozisyonu bile vardı ve kademe kademe alçaltıp yükseltebiliyorsun
Canım çok şükür iyyim dün öyle bir hastalık geldi geçti bugün hiçbirşeyim yokİyi misin canım nasıl oldun ??
Ben ilk hamileligimde detayli ultrasonda rahime giden 3damardan 2sinde darlik gorulmustu ve coraspirin baslanmisti. Bu testle degilde detayli sonucunda ama bende tansiyonda olmadi bebegimde 39+5te geldi. Bu hamileligimde de direk coraspirin vermedi doktorum. Detaylinin sonucuna gore karar vericek.Kızlar merhaba dün ikili test sonucum için doktoruma gittim akrabam zaten ultrason ölçümleri iyi ense kalınlığı 0.8 burun kemiğide var fakat papp-a düzeltilmiş Mom 0,27 çıktı Free beta normal yaş riski 1:779 bunlar iyi dedi doktorum papp-a çok düşük olduğu için riskide etkilemiştir yaşında 28 olduğu içim böyle çıkmıştır iyi dedi ama papp-a düşüklüğü için bebek ilerki haftalarda beslenemez yüksek tansiyon yaşayabilirsin erken doğum olabilir dedi sadece bunlar bir ihtimal tedbir amaçlı tedavi başlıycaz dedi coraspin ve oksapar iğne başladı başına böyle birşey gelen varmı acaba aynısını yaşayan varsa bilgi edinmek isterim
merhaba canım benim bebeğimin cinsiyeti erkekArkadaslar normalde biz eşimle doğuma kadar cinsiyet öğrenmek istememistik nasılsa ilk çocuğumuz olacak ne farkeder diye . Lakin çevremizdekilerin tahmin etme çabaları bizi merak etmeye sevk etti .Böyle şeylere inanmam pek ama hep duyuyorum sizin var mı böyle düşünceleriniz , Mide bulantısı şiddetine göre cinsiyet belirlemek diye birşey varmis . mide bulantısı çok olanın kızı olurmuş. Bulantısı olmayanin oğlu olur diyorlar. Benim bir gün varsa mide bulantım 3 gün yok , akşam varsa sabah yok , sabah varsa tüm gün var . Yada halsizsen kız enerjik sen erkek olurmuş. Ben bazen halsizim bazen gayet enerjigim. Şuan cinsiyeti belli olan erkek veya kızi olacak arkadaşlarin ne gibi belirtileri vardı
Ilk kizimda 3 ay bulantim oldu ikinci kizimda fazla olmadi ama iştahsızlık doğuma kadar sürdüArkadaslar normalde biz eşimle doğuma kadar cinsiyet öğrenmek istememistik nasılsa ilk çocuğumuz olacak ne farkeder diye . Lakin çevremizdekilerin tahmin etme çabaları bizi merak etmeye sevk etti .Böyle şeylere inanmam pek ama hep duyuyorum sizin var mı böyle düşünceleriniz , Mide bulantısı şiddetine göre cinsiyet belirlemek diye birşey varmis . mide bulantısı çok olanın kızı olurmuş. Bulantısı olmayanin oğlu olur diyorlar. Benim bir gün varsa mide bulantım 3 gün yok , akşam varsa sabah yok , sabah varsa tüm gün var . Yada halsizsen kız enerjik sen erkek olurmuş. Ben bazen halsizim bazen gayet enerjigim. Şuan cinsiyeti belli olan erkek veya kızi olacak arkadaşlarin ne gibi belirtileri vardı
İlk hamileligimde mide bulantısı çok çok az yaşadım ,hatta çoğu günler olmazdı endiselenirdim. Oldukça da enerjiktim, oğlum oldu
Bu hamileligimde 14 haftaya kadar bulantı, halsizlik beni mahvetti,ikidir kız diyor doktor. Buna göre teoriniz doğru olabilir.
Evet yakın hayırlısı olsun çok güzel yerler Yalova Karamürsel falan deniz havası olan yerleri her zaman çok sevmişimdir zaten doğma büyüme sahil kasabasında olmamdan kaynaklı olabilirCanim bende karamurselden falan ev tutucam galiba hayırlısı izmitte dr a gitmeyi düşünüyorum nasıl olsa yakınmış
Aynen canim bende oyle uzun bir suredir ankara konyadaydim yasadigim yerdede deniz yok büyük eksiklik alışan için.esim ankaralı hic eksikligini hissetmezEvet yakın hayırlısı olsun çok güzel yerler Yalova Karamürsel falan deniz havası olan yerleri her zaman çok sevmişimdir zaten doğma büyüme sahil kasabasında olmamdan kaynaklı olabilir
Canım benimde kızımda 14-15 haftalara kadar bulantım olurdu hep çoğu zaman kusardım kilo kaybım vardı. Ayrıca kalça ve basenden genişlemiştim. Karnım yaygındı kenarlara doğru ve 5. Aya yakın çıkmaya başlamıştı.Arkadaslar normalde biz eşimle doğuma kadar cinsiyet öğrenmek istememistik nasılsa ilk çocuğumuz olacak ne farkeder diye . Lakin çevremizdekilerin tahmin etme çabaları bizi merak etmeye sevk etti .Böyle şeylere inanmam pek ama hep duyuyorum sizin var mı böyle düşünceleriniz , Mide bulantısı şiddetine göre cinsiyet belirlemek diye birşey varmis . mide bulantısı çok olanın kızı olurmuş. Bulantısı olmayanin oğlu olur diyorlar. Benim bir gün varsa mide bulantım 3 gün yok , akşam varsa sabah yok , sabah varsa tüm gün var . Yada halsizsen kız enerjik sen erkek olurmuş. Ben bazen halsizim bazen gayet enerjigim. Şuan cinsiyeti belli olan erkek veya kızi olacak arkadaşlarin ne gibi belirtileri vardı
Evet neye alışırsan öyle gidiyor işte hastaneye Bursaya gidiyorum başım beynim çatlıyor nemden kuru havadan. Yapış yapış oluyor ellerim bile. Diyorum sahil kentinin gözümü yiyim nasıl alışmışsa bünyeler bile kabul etmiyorAynen canim bende oyle uzun bir suredir ankara konyadaydim yasadigim yerdede deniz yok büyük eksiklik alışan için.esim ankaralı hic eksikligini hissetmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?