• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar çevrenizden kullanılmış bebek ürünleri alacak mısınız? Görümcemle kardeş gibiyiz bebegin küvetini kullanmıyorum göğüs pompasını falan veririm sana dedi bizde onlara bebek arabası falan almıştık yardımlaşma olur hep aramızda. Ufak tefek şeyleri alsam mı sıfır mı alcaksınız herşeyi

Haha ben gece yatiyorum tekrar kalkip su içiyorum dogal olarakta surekli uyanıyorum 😂😂ben hamilelikte cok iciyorum birde diyet yaparken cok içtim 😂
Ben gece uykumdan kalkmayayım diye su bile içmezdim, evlenince eşim alıştırdı su içmeye 😃😃 2 bardak suyla günü kapattığımı bilirim, başka sıvı şeyler tüketince aklıma gelmiyordu sanırım ama çok yanlış, böbrekler için bol su içmeli ( kamu spotu gibi oldu 😂😂 )

Merhabaaa Bende Şubat annesiyim 13+5 cinsiyet tahmini alabilirmiyim veya hislerinizi teşekkürler 💕❤️

Eklentiler

• 311222D2-1E09-47F4-946A-1C267A3991C7.webp
    311222D2-1E09-47F4-946A-1C267A3991C7.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 74
  • 1BC099CC-6E3F-469D-89EC-902709F2DE9F.webp
    1BC099CC-6E3F-469D-89EC-902709F2DE9F.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 64
  • 702BA123-8DDC-46D2-953C-19CA7536A6E9.webp
    702BA123-8DDC-46D2-953C-19CA7536A6E9.webp
    19 KB · Görüntüleme: 48
  • D3B37F2B-5CF9-4DCE-9E61-7E3A2351B49F.webp
    D3B37F2B-5CF9-4DCE-9E61-7E3A2351B49F.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 80
Kızlar çevrenizden kullanılmış bebek ürünleri alacak mısınız? Görümcemle kardeş gibiyiz bebegin küvetini kullanmıyorum göğüs pompasını falan veririm sana dedi bizde onlara bebek arabası falan almıştık yardımlaşma olur hep aramızda. Ufak tefek şeyleri alsam mı sıfır mı alcaksınız herşeyi
Neden almayasın ki görümcen sonuçta, aş bence , herşeyi sıfırdan almaya gerek yok…👍🏻

Canim ben ablama ikili sut sağma makinesi almistim lansinoh onu bana yolladi mesela hatta hic biberon aldigi icin kullanmadigi iki biberonuyla onlari almicam mesela.ben alicam esim herseyi yeni alalim diyor ama o isin icinde olmadigi icin suan bi haber fiyatlardan sonra biliyorum iyiki almissin diyecek😂 ablamdan kuvet takimini da alicam

Ben gece uykumdan kalkmayayım diye su bile içmezdim, evlenince eşim alıştırdı su içmeye 😃😃 2 bardak suyla günü kapattığımı bilirim, başka sıvı şeyler tüketince aklıma gelmiyordu sanırım ama çok yanlış, böbrekler için bol su içmeli ( kamu spotu gibi oldu 😂😂 )
Haha aynen😂😂normalde bende cok su icen biri degilim esim hatta bu su ne kadar cabuk bitmeye başladı diodu ahaha 😂😂😂benim az bisi iceyim idrarim kopkoyu geliyor o yuzden mecbur iciyorum zaten susuyorum ben ya kolestrol var çünkü seker yoktur umarim

1:250 ve 1:1000 arası gri zonmus. Yani ne negatif ne pozitif. Benimki 1:883 yanlis yazmisim oncekinde. Agladım. Ben ilkinde yaptirmamistim bunda yaptiriyim dedim cok endiselendim. Burun kemigi var ensesi 2.00 . Yasim 29
Canım bu değer aralığında bir yanlışlık olmasın ? Benim 1/480 mi neydi mesela , o zaman ben de mi gri zone’dayım yani ? Buradaki arkadaşların değerleri hep bu bahsettiğin aralıkta , bunda bir tuhaflık var, senin değerin aslında down sendrom riskinin çok az ihtimal olduğunu gösteriyor bana göre yani iyi çıkmış gibi ? 883’te 1 ihtimal demek olmuyor mu ? Kafam karıştı 😲 sonuçlarını al başka bir doktora daha görün canım, ensesi normal, burun kemiği de var, bence adam yanlış değerlendirdi ?

Canim ben ablama ikili sut sağma makinesi almistim lansinoh onu bana yolladi mesela hatta hic biberon aldigi icin kullanmadigi iki biberonuyla onlari almicam mesela.ben alicam esim herseyi yeni alalim diyor ama o isin icinde olmadigi icin suan bi haber fiyatlardan sonra biliyorum iyiki almissin diyecek😂 ablamdan kuvet takimini da alicam
Keşke benim de ablam olsaymış, kıskandım 😃 ne güzel yol gösterenin var, ben saf saf her şeyi kendi başıma öğrendim zira abim var ve evli değil 😃

Daha cok var tabi alışverişe ama hani ufaktan birşeyler alırsak olanı almam diye bakim dedim😂 bencede ya alsak nolcak ki pompayı falan kaç ay kullanıcaz sanki boşuna masraf

Keşke benim de ablam olsaymış, kıskandım 😃 ne güzel yol gösterenin var, ben saf saf her şeyi kendi başıma öğrendim zira abim var ve evli değil 😃
Vala canim cok sukur ya kendi kendine surekli arastirinca kafam karisio ne derse aliyorum😂 yigen bizde ilk abimde evli değil ablamin bebisini aşırı severim ve altini bile degistirmisligim var bebek bakmaya asinayim anlican😂😅 ama benim abimde cok farklidir ya en zor zamanlarimizda maddi manevi hep yanimizda sagolsunlar sansli olanlardanim ben evin en küçüğü benim🤗

Bence al çünkü liste uzun almakla bitmiyor..

Doktorum kadın o mu pimpirikli yoksa para icin mi boyle davrandı anlamadım. Ben ilkinde yaptirmadigim icin sonucumu kiyaslayamadim. Allah buyuk.
Canım bu değer aralığında bir yanlışlık olmasın ? Benim 1/480 mi neydi mesela , o zaman ben de mi gri zone’dayım yani ? Buradaki arkadaşların değerleri hep bu bahsettiğin aralıkta , bunda bir tuhaflık var, senin değerin aslında down sendrom riskinin çok az ihtimal olduğunu gösteriyor bana göre yani iyi çıkmış gibi ? 883’te 1 ihtimal demek olmuyor mu ? Kafam karıştı 😲 sonuçlarını al başka bir doktora daha görün canım, ensesi normal, burun kemiği de var, bence adam yanlış değerlendirdi ?

Berilyumm Berilyumm B Birmuhendisinruyasi P Poouh
Kızçeler şimdi sağlık ocağından geldim de idrarı herhangi bir enfeksiyon var mı diye bakıyolarmış benim de en cok kafama takılan konuydu😊 Bir de tetanoz aşısı yapıcam dedi sonuçları almaya gelince
Kuzum bende sabah gittim yeni döndüm iş yerine. Aynen tedbir amaçlı yapılıyormuş. Tetanoz aşısı 20. haftada değil mi bana o zaman gel dedi.

Kızlar ikilinin sonucunu paylaştım ama altına yazı yazmayı beceremedim.Siz kendi sonuçlarınız göre bi kıyaslarmısınız?

hanımlar cinsiyeti öğrendikten sonra değişen oldumu. bize 12 haftalıkken kesinn kız dedi simdi kesin erkek dedi heryerini gösterdi farklı doktorlar söyledi ama ilk doktoruma sinir oldum kız ismi bile bulmuştum hazırdı şimdi erkek ismi arıyorum
Hosgeldin kader arkadaşım isim bulamamistik kiz ismi bulmak çok zor olunca ama bi soka uğramadı değil yalnız benim doktorum kesin değil değişebilir alışveriş yapma kimseye söyleme demisti uyarmıştı beni 😂

Back
X