Oğlum olucak ve battan 1 gun once yüksek bi değerle öğrendim, bence alakası yokkızlar birşey soracağımKız bebek gebelik testlerinde battan önce erkek bebek battan sonra çıkıyormuş… Cinsiyeti öğrendi iseniz yorum yapsanıza doğru mu?
Aslında yurt dışında ayarlanabiliyormus galiba cinsiyet siz daha iyi bilirsiniz ama onu hiç bilemiyorum bide mesela ovulasyonla takip eden herkesin oğlu olması gerekir o zaman o da olur mu bilmiyorumBizim ki de tüp bebek neye göre cinsiyet belli olcakçok komik daha çin takvimi yaparken bile kafamız karışıo tüp bebek anneleri anlar beni
Müthiş hafizamla ben hangisi olduğunu da hatırlamıyorumCanim o değilde ilişki yumurtlama zamanı olursa erkekmis yumurtlamadan önce yani adet biter bitmez olursa genelde kız oluyormuş bu doğru çıktı bende
Genetik teste yollanıo embriyo ordan öğreniliyomuş aslında ama türkiye de cinsiyet belirlemek illegal yine de yapan yok değil bizzat kendi tanıdığımız ikiz ayarladı kız erkekAslında yurt dışında ayarlanabiliyormus galiba cinsiyet siz daha iyi bilirsiniz ama onu hiç bilemiyorum bide mesela ovulasyonla takip eden herkesin oğlu olması gerekir o zaman o da olur mu bilmiyorum
Senin kac gun onceden olmustuki canım demekki herzaman tutmuoOnu tutturamadim ben catlamadan onceydi ilişki erkek oldu oda tutmadı bizde
Rapor ektedir diyor oraya mi bakmak gerekiyor acaba
Canim deger sonuclarin guzel cikmis. Ama onemli raporda olan grafik ve oranlar. Büyük ihtimalle onlarda güzeldir doktoruna gosterirsin
Canım dr una gidip sekreterden cikiyor o ek önemli riskleri o rapor gosteriyor benim dr izinliydi ben başka dr un sekreterinden çıkardım bu degerlere göre ne desek yalan olur
Amin.ayın 25ine randevum var ama bi yandan da merak ve heyecan var ya, Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlat versin inşallah
Amin canim benimAllah’a şükürler olsun canım Rabbim sağlıkla sıhhatle huzurla kucağına almayı nasip etsin mavi boncukumaablalarına bir prens geliyor yanlarında onlara erkeklik yapacak inşallah Rabbim iki meyveden de tattırdı şükür canım darısı bizim başımıza dua et . Ultrason görüntüsü var mi nasıl sende gördün mü çok heyecanlı Değil mi bacak arasını gösterdi mi .
Canım oğlumu battan 2 gün önce öğrenmiştimkızlar birşey soracağımKız bebek gebelik testlerinde battan önce erkek bebek battan sonra çıkıyormuş… Cinsiyeti öğrendi iseniz yorum yapsanıza doğru mu?
Cinsiyeti öğrendin mi cnmCanim o değilde ilişki yumurtlama zamanı olursa erkekmis yumurtlamadan önce yani adet biter bitmez olursa genelde kız oluyormuş bu doğru çıktı bende
Canım uyuyordur merak etme. Bişey olmuş olsa gelişimi durmuş olur çok geride çıkar ve doktorun mutlaka anlar.Yok atışı var dedi ama dinletmiyor her seferinde devletde gittiğim.birdahakine yiyip gideceğim sabah kahvalti yapmadan gitmiştim.cok teşekkürler valla burda doktorlardan daha iyi rahatlatiyoruz birbirimizi
Bide benim ki 7 yıl donmuş halde beklediBizim ki de tüp bebek neye göre cinsiyet belli olcakçok komik daha çin takvimi yaparken bile kafamız karışıo tüp bebek anneleri anlar beni
Oyyy 7 yıl mıı bize 5 yıl tutuyoruz dedilerCanım uyuyordur merak etme. Bişey olmuş olsa gelişimi durmuş olur çok geride çıkar ve doktorun mutlaka anlar.
Bide benim ki 7 yıl donmuş halde bekledihiç bir teori tutmuyo, bekleyip göreceğiz
1 gün önceydi canim daha fazla yaşıyor mu spermler zaten emin degilimSenin kac gun onceden olmustuki canım demekki herzaman tutmuo
Canim benim bildigim 5 gune kadar yaşıyor x kromozomu taşıyan sperm y ye gore daha cok yasiyormus o yuzden yumurtlama oncesi iliskilerde kız olur derler ama bie gun onceysr erkek olabilir1 gün önceydi canim daha fazla yaşıyor mu spermler zaten emin degilim
Bu bilgiyi daha önce duymaliydim ben 48 diye hatırlıyorumCanim benim bildigim 5 gune kadar yaşıyor x kromozomu taşıyan sperm y ye gore daha cok yasiyormus o yuzden yumurtlama oncesi iliskilerde kız olur derler ama bie gun onceysr erkek olabilir
Bende sonradan farkına vardım özellikle yapmadık bilmiyordukBende çıkmadı valla denedim özellikle
Canim ben öğrendiğim de yumurtlamadan 3 gün önce ve yumurtlama zamanı yapılanlar erkekmis çünkü en az 3 gün yaşıyor dedi kadın dogumcu sperm içinBu bilgiyi daha önce duymaliydim ben 48 diye hatırlıyorum
5 yık dolunca dilekçe verip uzatiliyor. Oğlumdan sonra ancak cesaret edebildim ikinciye. Korkum bu iğnelerdi benim deOyyy 7 yıl mıı bize 5 yıl tutuyoruz dedilermaşallah ne güzel yaaa Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin biz de inşallah sağlıkla alalım kucağımıza da şimdiden kardeş düşünüyoruz inşallah iki üç yıl sonra kendimde o cesareti bulursam (hala mosmorum iğne oluyorum ben de )
Evet canım öğrendim baştan beri hissettiğim oldu erkekCinsiyeti öğrendin mi cnm
Valla aynen öyle canım, ben de o kadar çok şey öğrendim ki burda, yaşadığımız tecrübeler bazen bilgiden daha kıymetli daha rahatlatıcı oluyor. Sen sıkma canını, bebiş de üzülmesin boşuna, zaten sıkıntı olsa seni öylece göndermezdi doktorYok atışı var dedi ama dinletmiyor her seferinde devletde gittiğim.birdahakine yiyip gideceğim sabah kahvalti yapmadan gitmiştim.cok teşekkürler valla burda doktorlardan daha iyi rahatlatiyoruz birbirimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?